Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, látom h tudsz dugót 17900.- a Prox szett, és 19900 a Vertex, Assot vagy Wössnernek mennyi az ára és melyik szerinted a legjobb ?
Köszönöm!
az enyém is ilyen volt mikor megvettem
körbenézek,nem ígérek semmit.
a nagyobb? mi a fne abből több kábel jön mint a gyujtásdobozból akk? a power mechanika bonyolultabb mint maga a gyujtás? am elég bonyolultan oldották meg ezt a power témát cagiváéknál,ezer kábel,meg minden
Geri NSR 125 -öshöz nincs véletlenül hengered? Kétkörlámpás, állítólag az az Atac -os amit vaterán hirdetsz nem stimmel rá. Van egy ismerős, akinek megpurcant, és még hüvelyezni se lehet, mert kókányolták a hengerét....
a nagyobb jaja
a nagyobb doboz
itt meik a power elektronikája? a kissebb?
persely,énis használtam bizonyított anno és 6300 van benn
hello. 2 kérdésem lenne. 1. hogy nincs alapjárat és melegen is kb 3000 es foldulatra áll be. a karbi gyári ( ha jól tudom) 28 as dell orto. abból is kilóg 2 vékony fekete csö (nem az olajzásé) és nem tudok vele mit kezdeni.
2. a lánckerék tengelye ki- be löttyenik kb 0,5 cm-t a szimmeringet is kiverte és most csöppenik belőle az olaj. mitől lehet ez ill hogy javíthato?[
msn :gyenetamas@hotmail.com vagy ide a fórumba.
előre is köszönöm a segítségeteket
Hello Geri, mikori évjárat a henger, nicasilos ? és mennyi az a kevesett futott én ma szétszetem a blokkot gondoltam beteszem az új főtengelyt de kell még két főtengelycsapágy meg mivel szar volt a főtengelyem felhordott a dugóhoz apró kis fémszemcséket és a asso dugóm is kuka szal kell még rá költeni egy kicsit, "most áll a bolt"
Cagiva mito hengerszett,keveset futott,henger+dugó+hozzávaló fej,friss bontásból .
Ár:33e Ft
06705540998
gilera@vipmail.hu
balatonmotors@hotmail.com
Valahol kell a házon lennie egy kis lyuknak és ott van benne egy nagyon picike csavar azt kell kicsavarni és kipattintani a tükröt nekem igy kellett legalábbis
nem is fog rosszul állni mito1 tankkal
sejtettem,h vki vmi hasonló ötleteset ajánl
kalapács
A tükröt a házából ki lehet szedni?
160/70es, de a láncvédőbők ki van vágva egy kis darab, hogy ne érjen hozzá a gumi. D így befér
160/hányas gumi van fent,hogy nem ér bele a láncba?
Én is elkezdtem!
téliszeünetben: tanulás + frecciabol mito project, szilveszterkor,pedig kitalálhatod..
Berugunk, mint az állat.
Hello mindenkinek! Végre jön a téli szünet már akinek lesz egy kis időnk nem csak az ünnepekre de a motorunkra is, Én speciel remélem, hogy beépíthetem a főtengelyem már annyira hiányzik a kicsike hangja
ui.: Szilveszterkor mi jót terveztek ?