a nagyobb? mi a fne abből több kábel jön mint a gyujtásdobozból akk? a power mechanika bonyolultabb mint maga a gyujtás? am elég bonyolultan oldották meg ezt a power témát cagiváéknál,ezer kábel,meg minden
Geri NSR 125 -öshöz nincs véletlenül hengered? Kétkörlámpás, állítólag az az Atac -os amit vaterán hirdetsz nem stimmel rá. Van egy ismerős, akinek megpurcant, és még hüvelyezni se lehet, mert kókányolták a hengerét....
hello. 2 kérdésem lenne. 1. hogy nincs alapjárat és melegen is kb 3000 es foldulatra áll be. a karbi gyári ( ha jól tudom) 28 as dell orto. abból is kilóg 2 vékony fekete csö (nem az olajzásé) és nem tudok vele mit kezdeni.
2. a lánckerék tengelye ki- be löttyenik kb 0,5 cm-t a szimmeringet is kiverte és most csöppenik belőle az olaj. mitől lehet ez ill hogy javíthato?[
msn :gyenetamas@hotmail.com vagy ide a fórumba.
előre is köszönöm a segítségeteket
Hello Geri, mikori évjárat a henger, nicasilos ? és mennyi az a kevesett futott én ma szétszetem a blokkot gondoltam beteszem az új főtengelyt de kell még két főtengelycsapágy meg mivel szar volt a főtengelyem felhordott a dugóhoz apró kis fémszemcséket és a asso dugóm is kuka szal kell még rá költeni egy kicsit, "most áll a bolt"
Valahol kell a házon lennie egy kis lyuknak és ott van benne egy nagyon picike csavar azt kell kicsavarni és kipattintani a tükröt nekem igy kellett legalábbis
Hello mindenkinek! Végre jön a téli szünet már akinek lesz egy kis időnk nem csak az ünnepekre de a motorunkra is, Én speciel remélem, hogy beépíthetem a főtengelyem már annyira hiányzik a kicsike hangja
ui.: Szilveszterkor mi jót terveztek ?
2. a lánckerék tengelye ki- be löttyenik kb 0,5 cm-t a szimmeringet is kiverte és most csöppenik belőle az olaj. mitől lehet ez ill hogy javíthato?[
msn :gyenetamas@hotmail.com vagy ide a fórumba.
előre is köszönöm a segítségeteket
Ár:33e Ft
06705540998
gilera@vipmail.hu
balatonmotors@hotmail.com
ui.: Szilveszterkor mi jót terveztek ?