Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ismered a motorod,ak tudod benzinszint jelző nélkül is hogy mennyi van benne nem?
És hol lehet ilyet venni?
Mert magyar oldalon nem találtam angolul meg nem tom hogy kell keresni
Jó csak asse tom a 3 állás közül meilyk a tartalék
1-et ki tudok zárni mert ugyebár akkor nem kap bengát
Belenézel a tankba:D Aztán ha elfogy tartalékra rakod:D, vagyesetleg lehet koso benzi szint jelzőt venni bele asszem 10en akármennyiért...
Hali skacok.
Amúgy nem lehetne megoldani vhogy hogy tudjam hogy még hány kilómétert mehet a mocival?
Mert ugyebár sajnos benzinszintjelző az nincs
new moci
Jójó, de azért azok se a legszebbek... Igazán cisnálhattak volna vmi kcisit dizájnosabbat
Jóez. Úgyis csak az a lényeg ami szivacs keretbe van, km órát meg le kell flexelni :D
A 08as 525SP müszerfala... Hát azé sztem van baja...
jaja világos..csak majd arról fagagtom még ki h az első villán mit kellett modositani, és h a freccia hátsó fékynergét h siekrült ráoperálni
Ottis vázat, segédalvázat, lengőkart cserélt Geri...
fasza lett, kár h nincs meg már az az oldal ahol leírod a frecciából mito projectet..:D
Ez a mito megvásárolható sp81782 hengerrel 200M-es fejjel,wössner kovácsolt dugóval,vforce3 membránszettel,gyári nyitott gyujtáselektronikával,lawson kipuffal,a képeken látható 6küllős kerékszettel,verseny rugóstaggal,mito evo villával. Most már kép van,infó van,ha valakit komolyan érdekel,az jelentkezzen.Amúgy fapadosan lesz meghirdetve full utcai motyóval,de ha valakit érdekel egy komolyabb verzió az írjon.

hülyegyerek,ki ez a trottyos 40kilós huszár?
itt a kis mitomrol pár kép újszériás kerekekkel,egész pofás:)
tin tin tin friiiiin triiiiiiiiin
szerdán lesz az utsó vizsgám, úgyh csütörtök délelőtt szeretnék vmikor,de addig még msn-en v telón utolérlek
Hozzám te mikor is jössz?
Persze h bemegyek érted is :) v.szin.csüt. reggel jövök haza Győrből, ha otthon leszel és ráérsz,akkor Vonyarc felé megyek
hát nem a kar komplett hanem ugy az egéssz kellene nekem a kar a felfogatás minden
ez igy elég zavaros de hátha érted
És még nem is vittél vele Várlak majd a térdig érő hóba
Dede ha olyankor mész Gerihez, hozzám is benézni ááám! Megmeg esetleg ha úgy mész, énis mehetek veled? Ha nagyon unatkozom pl?
Mutasd!
emberek
mától újra mitos vagyok
mitogeri nem tudsz nekem mitohoz kereklámpáshoz jobb hátsó lábtarto oat amibe még jo a rugo meg hátsó fékkart azzal a kis tolo rúddal ami bele megy a munak hengerbe vagy mibe? ha tudsz hivj és meg egyezünk 06305983526
komplettt? AZ milyen?:O sztem vehetsz újonnan ugyna ott jösz ki pl nagyvason van pár ezresért