Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15:D
Én nem tudom lehet de azt a 30éves olcsó műanyagot el tod képzelni?
Ennél is asszem úgy van h egy fogaskerék hajtja...
jaja iogazatok van kit érdekel
volt egy kawasaki-m azon voltak ilyen apróságok h műanyag fogaskerekek pl fordulatszám mérőnél meg olajzónál....hát nem csodálkoztam h mindig beszart minden
Akkor remélem jót mondtam ha te is érted....de valah ugy h alapjáraton több olajot ad mint mint középtartományban de magas tartományban meg sokat....De még rajzot se tok elképzlni elfelejtettem pdig le is rajzoltk nekem!
nah de tök mind1:D jól kilett találva csak elég könynen tönkre megy:D
Fordszám és gázmarkolat állás függvénye
Hát nem tom:D én úgy tom h a főtengely hajtást ad neki és a gázkarral meg szabályzod a mennyiséget
Nagyon okos dolog,mert részterhelés mellett is jól kever Ha jól műkődik!
Neeem am én is azt hittem de nem!Nekem szerelők mondták(2is) h nem ugy adagolja...valahogy máshogy igy nem tom elmagyarázni mutogatnom kéne !
eccerű fordulatszám fügvényében:D
Én 1:35-be csinálom kb (5literhez 1,4-1,5 deci)
De am meg az olajzó lenne ebben a legjobb mert az se folyamatosan adagolja hanem lineárisal és parabola formában tehát valami nagyon hülyeség az egész!
*ajánlom
1:50 az elég szerény lenne... Én szem. szerint olyan 1:30-35 ajánlanok...
Köszi mégegyszer a választ most menem kell, további jó fórúmozást. (most télen bevan fagyva a fórúm)
elvileg 1:50 de én 1:40-et ajánlom.....am néztem a képeid és teccenek még nem nagyon láttam ilyen képeket csak Aprilia-ét kivi voltam a blokkra!
Köszi a gyors hozzászólásokat ugy látom mindeki csak nézi a fórumot de nem nagyon irogat be senki , milyen arányban kell keverni ?
Hát tény és való az a biztos, hogy magad kevered, de én úgy vagyok vele még jó addig használom így... Am. van egy eladó power elktronikám óccsóért 98as Evo-é volt!
Ilyesmi korban lévő motoroknál aztmondják h már nem megbízható meg h a motor kopása stb és h keverd magadnak....én inkább minden nap megnézem az olaj tartájt h fogyott-e meg ellenőrzöm az olajszivattyút és odafigyelek a vízhőfokra....de szerintem ezt az új motorokkal is meg kell csinálni!
inkább keverd hozzá. Ezt nem érdemes tovább ragozni.
Mostanában gondolkodtam azon h jó e a különolajzás vagy esetleg jobb lenne-e ha saját magamnak kevrném az benzinhez az olajat. Valaki hozzáértő irhatna eről egy kicsit, előre is köszi.
Jah Én lefujkálom őket mivel itt nem lehet sehol kapni csak kék meg zöld van...