Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lábon?
jelenleg ez egy robogóról lenne szó ami nemvalószínű hogy azt a "pár" km-et kibírná hazáig,és a súlya se a nemtomhányszázkiló körül mozog kb olyan 90körül de pár haverral mennénk 3an és sztem felbírnánk rakni.
ok-ok! Akkor akkucsere.... 1000 kösz....
mien villanymotor te? az csak egy mágnes:)
a lényeg,hogy szar akksival nem motorozz !
megjött a karbim
Már vígasztalt Geri,hogy nem könnyű karburálni...:(
Jólvan én abbahagyom... nem leszek pöcs... csak mostanában agresszív vagyok...Bocs mindenkitől akit esetleg megbántottam.... Mostantól nyugi van...
Hallod TyT! Sztem egy lyukkal mellélőttek nálad nem? Mi a retek bajod van faxom?! Buzis...az hát... nincs pénz fodrászra és annyi...
baszdki én nem értem. az oké hogy messze van, elmész érte vonattal. De miért nem lábon viszed vissza? amúgymeg elég izmos csávónak kell lenned hogy felrakj a vonatra egy százharmincakárhány kilós moccot :D
simsonnal bármikor megoldható :D
biztos nem viccből :D
a moci kb 250kmre van tőlem és kocsival nemtámogatnak most a legutóbbi 1200kmre lévő motorom miatt :D
szal vonat maradna de aztmondjátok nem,holnap kinézek az állomásra és ott is megkérdezem :)

kössz a válaszokat
jajah volt egy pár... Tuningékkal motoroztam anno....
meg az rs topicban kezüket dörzsölve, nyálcsorgatva, begerjedve, kigülledt véres szemmel várják az ilyen kis ribis csávókat, akiknek emos fejük van, és emellé még baromságokat is kérdeznek :) Tuti népszerű lenne a srác...
tudom rs50ed volt nem?
nem sűrűn járok itt mostanában... Régebben még voltam...
én csak jót akartam rstopicban értenek a gépekhez és nem csak rsesek írnak
te se vagy itt gyakori vendég mi?
baszkiiiiii nem vágom most mi van.... !
jó van igazad van
Az Rs-ben nem Elektronikus a power mi? Vagy miért lettem volna leosztva?
baszdki ez a gyerek ha tényleg megkérdezi az rs topicba h a powernek köze van az akksihoz, akkor úgy le lett volna osztva, hogy három napig csak sírt volna anyuciná :D
Z3! Faszkodik az aki téged összerakott! Nekem mitom van és olyantól szerettem volna megkérdezni akinek már van ilyesmiben tapasztalata, mármint mitoval kapcsolatban... Semmi bajom az RS-ekkel nekem is volt egy pár... poweres mocim meg még nem volt,azért vok most ilyen hü"ye...
Köszke fahee a norm választ!
Vonatra meg nem hiszem h fellehet tenni mivel tüzveszélyes cuccnak minősül...
mi a faszért akarnál motort felrakni egy vagonra? inkább vidd lábon :)
Persze h köze van hozzá, de szar akksival ne iggen baszkólodj mert elég gyorsan tönkre vágathattja
most itt faszkodsz vagy megkérdezed az ottani hozzáértőket?
de azért köszi a választ...