Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
nincs valakinek komplett kuplungkarja?
há more, ha oan aron elsz cucc ,amiröl Dadis regél,akkor azt is hozok szivesen:D majd telon v msn-en ledumaljuk, Trabival megyek, fel,úgyh ha megegyezünk,akkor ki kell pakolnom a hátuljábó la zenét
Misoc Mitoja
Mennyi lehet kint egy ilyen gép,ha még így is keres rajta?
te buza,mérnemszolsz,az is van nekem itthon minden,segédalváz,váz,lengővilla,minden.
eredetvizsga lehet nem si szükséges..hoszú távra tervezek mindig..:D a simsonom si örök motor lesz, könynen előfordulhat h ez sem fog tőlem már továbbállni
Végülis De akkor majd eredetvizsgán lesz gáz,Mito vázba meg bele van ütve a vázszáma,azt is el kell tüntetni a kis lapka felragasztása előtt
de az,de műszakin legutóbb is csesztek a számokra, másrészt nem tart semmibe se ráfémragasztózni egy lapkát a villanyaknál,amibe bele van gravírozva az eredeti vázszámod:)
De nem rendszámos a mocid?
ha 5-10 között szerzel nekem vázat meg lengővillát akko veszek is..:) ezt komoylan mondom
Mito1 váz, 5-10 között, lengővilla meg 5ezer, meg még pár ezer ft a gátló hozzá.
Papírokkal nincs nagy gebasz?
mennyire szarért hugyért?
Érdemes vele ennyit szöszmötölni? Inkább vegyél egy mito vázat, lengővillát. És rakd át abba. Mito vázat meg kapsz szarér hugyért, meg lengővillát is.
De akkor miért van rajta RD felirat
TZR RC blokk? Rohadt jó lenne vele a gép
az a 2 zártszelvény alul nem fog kilógni, le fogom szabni, így is tartani fogja még a hátsó ülést,de utast úygsem viszem.. ha később kellene, még visza tudom heggeszteni, jaja a kormáyn lejebb elsz rakva.. megterveztem a 2 bilincset, Edem apujának elküldtem a rajzot ..elvileg kiesztergálja majd nekem ha ráér, ütközni nem nagyoin fog sztem semmiben, majd úgy teszem fel a fejidomot és úgy faragom meg az oldalát
az oldalát azt üvegszálból fogom valószínűleg kialakítani,sablonkészítés,minatvétel, rajzolgatás.. kitartás,szöszmötölés stb.. de sztem össze fog jönni :) meg 1 tank takaró idomot kell farahni még,mivel a freccia tankja nem takarja sem a ki1enlítőtartályt,sem az olajtartájt..
Drágább lesz a leves mint a hús.
Nem is rossz... Kicsit kilóg a váz hátul, de ha csak a két zártszelvény mindkét oldalon, az nemrossz szerintem. Ellenben a kormányt ugye lejebb kell tenni És megnézted azt is, mibe ütköznek a cuccok?

Egyébként az üvegszálas cucc azért lenne jobb, mert azt könnyebb faragni.
najó ez csak gyors photoshopos hülyülés egy c10r-el.. de vmi hasonló elvetemült ötletem van a segédváz átalakítássa és az első futómű módosítása mellett