Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm..az nagyon frankó lenne:)) na.. menek tovább ,vár a fűtött garazs , épp az elektronikával nyűglődök.. cetlizek és szétkapcsolok.. meg a digit gépet is bevetem..biztos ami biztos:D , még délután blokk kiugrazst, azt holnap megy szerintem össze az ami van
Hehe csak hajrá!

Egyébként lehet tudok alumíniumot a kormánybilincseidhez... Csak ne kérdezd honnan, meg hogyan, mert te is, és anyáék is szívbajt kapnak
Pannonia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.

�Mi lesz a fa alatt?� Izgul ő most nagyon,
Komplett kifufogó! Hú, az egész vagyon�
Csodálja a család hisz nem olajosa keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.

Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?

Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum
Nagyobb �okosság� az, mint kártyában a lúrum.
Segít a társaság bizony fűnek, fának,
Tanárnak, mérnöknek, soförnek, diáknak�

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MOST NEKED,
A JÖVŐ ÉVRE PEDIG GONDTALAN ÉLETET!
Sziasztok!

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !
ha, henger kell majd akkor szólj!
Szétszedtem a blokkot főtengyely már van, kell még két főttengelycsapágy +dugó és valószínű henger is
Hali! Nincs vkinek egy feles első fékkarja?
az ám.. régebben maketteztem+legoztam a fa alatt..most ez..lehet behozom az egészet ha lezsírtalanítottam.. :D csak neh úgy járjak mint az oroszok az 100éves viccben: elkészült a legújabb csodaszuper harcijármű,csak nem fért ki a műhelyből
hát k..va hideg volt kinn , meg a víz befagyott volna amivel öblítgettem..:D de este már befűtöttem a garászba, ugyh holnaptól jó világ lesz :))
ja bocs
nem, konyhában ebédlőasztalon
szobába polírozod?:D
Kis karácsonyi móka :)
Van egy power elektronikám 98as Evo-é! Ár: 18e ft
minden most kezdődik el.. sálálá. már políroztam rajta, még 1 keveset dolgozok rá,azt elkezdem összedobni, holnap lehet elkezdem beledobni a lengővillát, első futóművet
ha megtaláltad a spanolókat a lengővillámhoz akkor majd írj légyszives,mert ma már nekiestem a projektnek...
Lendkereket lehúzóval,nálunk szerelő 500 Ft-ért leszedi,de,ha tudsz csináltathatsz is.
Dobj majd fel képeket az adatlapodra!
köszi a segítséget , kiszedem a 2 főtengelyszimeringet és a lánckerékszimeringet az önindítóból jövő kisebb keréken a fogazás elég becsülettel el van kopva. alkatrészt tud vki küldeni postán?
a lendkereket hogy tudom lehúzni?
azért kérdezek ilyen dolgokat mert mitoba először nyúlok. eddig szimókat bütyköltem.
az a löttyenés kb 2 mili sztem és az általános.legalább nem szorul meg:) szimering csere egyszerü,van 1 persely azona tengelyen,huzd ki,akkor már kitudod venni a szimeringet és kilehet cserélni
mitogeri köszi, a lánckeréktengely ki-be löttyenésére ( 3 mm) valami ötlet esetleg? vagy a lokkba szimeringet rendelni vagy szereznu merre lehet?
a hibát valószínüleg fals levegő okozza(főtengely szimering hiba,szívócsonk,vagy valami)
a 2 fekete cső pediglena karburátor úszóházánk szellőzője,azokat hagyd a ganyéba.
kedves fórumozók! néhány írással lejebb volt 2 kérdésem. és nagyon megköszönném ha valaki segítene megoldani a kis mitom baját
köszike
Nem figyeltem köszi a választ
De az árak amiket irtál, azokat én mookinak irtam, DT125R-re kérdezte Cagivába a Prox 24900, a Vertex 17500.-
Helló! Assot nem tudok, Wössner 20 felett van picivel. Szerintem mindegyik jó... De talán a Proxot ajánlanám, japán minőség, eddig semmi gondom nem volt vele és szerintem másoknak sem.