Uhhhh ezt nem tom megmondani:D de most lehet magam ellen beszélek, de a Trojáknak van faridoma, fej ha jól tudom nincs, ha nincs neki, akkor neked hozok egyet beszerzési áron:)
Az UFO-k már csak ilyenek; Egy pillanatra nem figyelsz és már meg is van a baj.
Ez bizonyitott, nálunk a kutya játszik a kidobott dugókkal, és a VERTEX-et már jóformán teljesen szétrágta, az ASSO-ból meg még vagy a 2/3-a megvan.
De a METEOR, na ahhoz még hozzá sem mer nyúlni, tudja, hogy abba még az iparigyémánt bevonatos fogai is beltörnének.
Sziasztok! Lenne pár dolgom, amit szeretnék eladni. Akit vmi is érdekel, az írjon ide vagy msn vagy teló, MSN: rdani8@hotmail.com Tel: 0630-6500-591
Henger: 55 000,- vadonat új, eredeti, nicasilos
Arrow rendszer: 50 000,- használt, de tökéletes állapotban( képim között találsz róla képet)
Evo plexi használt: 9000,-
Új: 15 000,-
Hátsó komplett fékrendszer: 6000.- (brembo, rs-re is jó)
Hátsó rugostag: 12 000.- (sachs, tökéletes)
Evo lámpa: 20 000.-
Illetve, természtetesen bármit be tudok szerezni, ami kell, ezek "raktáron" vannak. Ha kell vmi jelezd....
biztos egy ufo belehugyozott az olajtartályodba.
de tudodmit,a vertex rágóból van,még a körmömmel nyomkodva is puhább mint az asso. szmere meg olyan mintha én esztergáltam volna.
jó, akkor azt hogyan magyarázod, hogy abból a rengeteg motorból egy csomó meg is szorult a gecibe, és nagyjából mind a hőtágulást miatt? atta, gozsi, én, sorolhatnám.
sokáig gondolkoztam h tényleg ugyanazt mondja e, lehet csak az én fejemben tűnt arrogánsnak :D
ha ugyanazt mondtad mint én Vdani, akkor tekintsd láthatatlannak az előző hsz-emet :D
vegyél fel msn-re : bmikice@freemail.hu
Ez bizonyitott, nálunk a kutya játszik a kidobott dugókkal, és a VERTEX-et már jóformán teljesen szétrágta, az ASSO-ból meg még vagy a 2/3-a megvan.
De a METEOR, na ahhoz még hozzá sem mer nyúlni, tudja, hogy abba még az iparigyémánt bevonatos fogai is beltörnének.
Henger: 55 000,- vadonat új, eredeti, nicasilos
Arrow rendszer: 50 000,- használt, de tökéletes állapotban( képim között találsz róla képet)
Evo plexi használt: 9000,-
Új: 15 000,-
Hátsó komplett fékrendszer: 6000.- (brembo, rs-re is jó)
Hátsó rugostag: 12 000.- (sachs, tökéletes)
Evo lámpa: 20 000.-
Illetve, természtetesen bármit be tudok szerezni, ami kell, ezek "raktáron" vannak. Ha kell vmi jelezd....
Vettél volna mitot
de tudodmit,a vertex rágóból van,még a körmömmel nyomkodva is puhább mint az asso. szmere meg olyan mintha én esztergáltam volna.
mindennek megvan a miértje.rengeteg motor megy az utcákon vertex dugóval,furcsamód.
ha ugyanazt mondtad mint én Vdani, akkor tekintsd láthatatlannak az előző hsz-emet :D
Ugyanazt modja ő is mint te