Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sajna tavasszal megy el a gép a 2ös meg rendszámos lesz de majd körbekérdezek
huu mennyiért ? egyben van?
evo faridomom van
Csocsika Jaja megvan még, nem adtam oda a motorhoz mikor eladtam Érdekel?
Az első sor
oks majd lebeszéljük :)
vegyél fel msn-re : bmikice@freemail.hu
a MAFIA-ásra gondoltam
Uhhhh ezt nem tom megmondani:D de most lehet magam ellen beszélek, de a Trojáknak van faridoma, fej ha jól tudom nincs, ha nincs neki, akkor neked hozok egyet beszerzési áron:)
Az is rajta van
nekem montak fékbetétet jóva lolcsobban is,ak az vmi szarlehet?
szia!Az a rendszám honnan van?
Te ökör :D:D:D:D
Az UFO-k már csak ilyenek; Egy pillanatra nem figyelsz és már meg is van a baj.
Ez bizonyitott, nálunk a kutya játszik a kidobott dugókkal, és a VERTEX-et már jóformán teljesen szétrágta, az ASSO-ból meg még vagy a 2/3-a megvan.
De a METEOR, na ahhoz még hozzá sem mer nyúlni, tudja, hogy abba még az iparigyémánt bevonatos fogai is beltörnének.
Te Danci asszongyad meg énnékem h evo fej+farok mennyibe fájna éé ? a felébü majd alkudok
ennyi neppert vazz:D
Sziasztok! Lenne pár dolgom, amit szeretnék eladni. Akit vmi is érdekel, az írjon ide vagy msn vagy teló, MSN: rdani8@hotmail.com Tel: 0630-6500-591

Henger: 55 000,- vadonat új, eredeti, nicasilos
Arrow rendszer: 50 000,- használt, de tökéletes állapotban( képim között találsz róla képet)
Evo plexi használt: 9000,-
Új: 15 000,-
Hátsó komplett fékrendszer: 6000.- (brembo, rs-re is jó)
Hátsó rugostag: 12 000.- (sachs, tökéletes)
Evo lámpa: 20 000.-

Illetve, természtetesen bármit be tudok szerezni, ami kell, ezek "raktáron" vannak. Ha kell vmi jelezd....
Én meg maradok a Proxnál Az bevállt és kész:D
baszdki szvsz te sokkal jobbat esztergálnál :D
Vidd el gerihez a motrod,csináltasd meg vele aztán meglássuk
Vettél volna mitot
biztos egy ufo belehugyozott az olajtartályodba.
de tudodmit,a vertex rágóból van,még a körmömmel nyomkodva is puhább mint az asso. szmere meg olyan mintha én esztergáltam volna.
jó, akkor azt hogyan magyarázod, hogy abból a rengeteg motorból egy csomó meg is szorult a gecibe, és nagyjából mind a hőtágulást miatt? atta, gozsi, én, sorolhatnám.
majd akkor megyek legközelebb hozzád szakmai tanácsért.
mindennek megvan a miértje.rengeteg motor megy az utcákon vertex dugóval,furcsamód.
Bocsi hogy ide írok! Somarace 125ös DThez is tudsz szerezni dugót? Köszi!
sokáig gondolkoztam h tényleg ugyanazt mondja e, lehet csak az én fejemben tűnt arrogánsnak :D
ha ugyanazt mondtad mint én Vdani, akkor tekintsd láthatatlannak az előző hsz-emet :D
asszem valamit benéztél Bélám
Ugyanazt modja ő is mint te