baszdki, ittvan a kezemben az asso meg a vertex dugó!
akárhogy nézed, ez a gané vertex akkor is egy fos kidolgozású, gyenge anyagból készült valami... még a hülye is látja, hogy 100x puhább mint az asso...
az is látszik hogy túl nagyot tágult, ezért szorult meg. Ráadásul a gyári 5 helyett, 6századra illesztettük... És még ígyis. Igen, olajpumpa megy, de ha nem is, volt egy valag olaj a tankban is. 1500kmt járattam kibaszott óvatosan, és +200 után már szorult is megfele. Karburálás is fos, de attól még ez egy gané, nagy hőtágulású fos.
ezek után én még mindíg csak azt tudom mondani, ami az adatlapomon van...
"vertex dugó a kurva anyád"
Azért ragadt meg mert abba a motorba lapos dugó való nem kúpos,mert az a henger+hengerfej egy régi sp,és mással elvileg össze se tudnád rakni,max akkor ha baszomnagy hengertalptömítést raksz be.
én sem viccből irogatok ám.
Nos akkor árúld már el,hogy mitől ragad meg ha rendes olaj vann benn,hidegen nem nyúzóm (melegen sem nagyon) és megsem állt alattam csak most derült ki mikor széthúzták..
Jahh és 4000Km van a dugóban!
akárhogy nézed, ez a gané vertex akkor is egy fos kidolgozású, gyenge anyagból készült valami... még a hülye is látja, hogy 100x puhább mint az asso...
az is látszik hogy túl nagyot tágult, ezért szorult meg. Ráadásul a gyári 5 helyett, 6századra illesztettük... És még ígyis. Igen, olajpumpa megy, de ha nem is, volt egy valag olaj a tankban is. 1500kmt járattam kibaszott óvatosan, és +200 után már szorult is megfele. Karburálás is fos, de attól még ez egy gané, nagy hőtágulású fos.
ezek után én még mindíg csak azt tudom mondani, ami az adatlapomon van...
"vertex dugó a kurva anyád"
Jobban jártál volna itthagyod nyáron.
én sem viccből irogatok ám.
Jahh és 4000Km van a dugóban!
Akkor neked valami méretet megkellene adnom ,mi?
Mitohoz dugó jó árban?
Az a vicc,hogy nemtudom mikor ragadt meg....
mielőbbi jobbulást a gépnek!
Vertex dugo