Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszdszájba odaadom, azt nézegessed, nem a levegőbe beszélek faszom!
Hát tényleg szemmel is látszik hogy sokkal jobb kidolgozású és anyagú az asso...
baszdki, ittvan a kezemben az asso meg a vertex dugó!
akárhogy nézed, ez a gané vertex akkor is egy fos kidolgozású, gyenge anyagból készült valami... még a hülye is látja, hogy 100x puhább mint az asso...
az is látszik hogy túl nagyot tágult, ezért szorult meg. Ráadásul a gyári 5 helyett, 6századra illesztettük... És még ígyis. Igen, olajpumpa megy, de ha nem is, volt egy valag olaj a tankban is. 1500kmt járattam kibaszott óvatosan, és +200 után már szorult is megfele. Karburálás is fos, de attól még ez egy gané, nagy hőtágulású fos.

ezek után én még mindíg csak azt tudom mondani, ami az adatlapomon van...
"vertex dugó a kurva anyád"
ha tudom ,hogy elesek akkor elötte leülök...
örülj legalább valamilyen szinten tudod a dolog miértét bár privátban már beszéltük.
Jobban jártál volna itthagyod nyáron.
kivagyok....
Aham értem, csak egy szimpla kérdés volt:D
Azért ragadt meg mert abba a motorba lapos dugó való nem kúpos,mert az a henger+hengerfej egy régi sp,és mással elvileg össze se tudnád rakni,max akkor ha baszomnagy hengertalptömítést raksz be.
én sem viccből irogatok ám.
Hát, de ha teszem azt szar anyagból készitik őket akkor a nagy hő maitt emgragadhat... Nem?:O
a 75206 os számú henger az milyen?
Nos akkor árúld már el,hogy mitől ragad meg ha rendes olaj vann benn,hidegen nem nyúzóm (melegen sem nagyon) és megsem állt alattam csak most derült ki mikor széthúzták..
Jahh és 4000Km van a dugóban!
Nem győzöm emlegetni,egy motor nemragad meg csak úgy,azért mert vertex van benne.De végülis jó dolog fogni valamire,meg kiírni az adatlapra.
Igy van. pl. 55.96, 55.97....
ok!
Akkor neked valami méretet megkellene adnom ,mi?
addig örülj :D
Vagy Vertex esetleg? 16900.-
Prox 24500.-
Csuma!
Mitohoz dugó jó árban?
este teszek fel képeket..:(
Az a vicc,hogy nemtudom mikor ragadt meg....
Mitogerit kiegészitve fékbetét 4800, akksi 5500.
baszdki részvét :(((((((((((((((( (sajnos ez várható volt :(((( ) A vertex mindenkinél széthullik, nagy fosrakás...
mielőbbi jobbulást a gépnek!
ma voltam a szervízbe és szétvan dobva a mito!
Vertex dugo
aham,kösziaz infot,szolok maj ha aktuális lesz