Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

relére meg a motorra most nem tudok árat mondani hátsó ülés olyan 5-10, akksi 5-15,fék betét olyan 5 tájt! (ezek csak kb árak ettől eltérhetnek)
relé:3e
powermotor:12
hátsó ülés:3e
ha kell szólj,powermotorra beépítési garanciát vállalok.üdv
Stevehuffnagel, holnap tudom csak feladni a csoamgot! Sorry
de mégis mekkora pénzér mennek az iesmik?
Vszinüleg lesz egy-két dolog!
önindítórelé, powermotor, hátsó ülés,aksi,hátsó fékbetét.. ezeket mi pénzér lehet szerezni, vkinek vannak iesmieji?
Hát,ha már fekete kereklámpás Mito,akkor lakkfekete és krómmatricák,hát a morcosításról nem nyilatkozom
nem ismerős am ez a motor nektek?
aham, és 1 festés mennyi lenne kb rá? feketén jól néz ki a mito? van full fekete bőr ruhám,ugy gondoltam,h mito is full feketére, lámpa morcosit.. aztán ghost rider
Fasza! Hátsó fékbetét 3-4 ezer (AP Racing,Pinkmotors) powert meg misoc tud,csak helyben próbáld ki(max20)
mitoba mi pénz egy powermotor? meg hátsó fékbetét? lehet újra mito tulj leszek régeben má volt mitom
Elvileg Mitoba egy fajta van, de sok öszvért láttam már sajna, igy az a biztos ha megméred a hajtókar hosszát, a Mitoé és az újabb Frecciáké 110mm, a régebbieké 105mm. És igen, 16900Ft (számlával)
Vettem egy főtengely és 2 cm-vel hosszabb volt a tengelye!
Hogyhogy? Mi más,ezt nem tudtam,akkor nem okoskodom,bocs
akkor nem úgy mint a főtengely! mert sajna az nem egyforma
Ez mind1ik Mitoba uaz
akkor 16900? képet tudsz róla felrakni? És ez minden tipusba jó? nekem egy mito 2-be kellene!
Csocsi Chris! Nekem van egy eredeti plexim evora! Hibátlan állapotú, átlátszó. Ha érdekel itt az msn-em: rdani8@hotmail.com
A hajtókarszett egész pontosan 16900Ft nálam, (ebben benne van a felső tűgörgő is)
Hellosztok! Nem tudjátok hogy honnan és mennyiért lehetne szerválni egy EVO plexit?
Ejj az nem lenne jó mert a fehérnépek megőrülnének...
zotya! gyere már át a cbf 250hez lécci
miértnem csináltatsz egyet üvegszálból? mondjuk utazni nem kell rajta az biztos
Köszi! Akkor majd írj hogy mi a helyzet! Üdv
Ejj szomorú vagyok Nekem mindenképp szerezz egyet lécci mert nagyon kellene... Lehetőleg feketében. Ha tudsz szerkózni mindenképp szólj! Előre is köszi! Üdv Zoli