Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnapra neked megkérdek még1 helyet, úgy tudom nekik van... írok mi a helyzet.
Szia Zol2891! Sajnos elfogyott mind a kettő, csak első űlésem van, teljes hátsó fék, hátsó lábtartók, központi teló, első lámpa. De természtesen mást is tudok, volt hátsó ülés de elfogyott. Amint lesz írok ide fórumra. Az ár nem fog változni természetersen. Még egyszer bocsi!
Elkezdtem szétszedni egy kicsit a gépet, beépül lassacskán az új főtengely....
Én kb egy kéthete újítatam fel a főtengelyemet 27 000 volt postaköltséggel együtt
Szett? Maga a hajtókar 18 somarace-nél(asszem) és 20 az Italmondoban,a felső tűgörgő pár ezres tétel,alsó tűgörgőnél meg érdemes már a főtengelyt is felújítani(~30)
Valaki nem tudja mennyi egy hajtókarszett mitoba?
Hali! Akkor lécci adj egy telefonszámot és megdumáljuk! Köszi! Üdv Zoli
Hali Zol2891! Van hátsó ülésem, fehér piros csíkkal és sima fekete is. Ár mind2nél 10 000ft és ez tartmalazza a postaköltséget!
msnen elmagyrázom még ninsmeg készülödöben van
Mutass róla képet! Hol támaszkodik fel az állvány? A kerék és a villa között vagy kívűl? Azért kérdezem,mert nekem kívűl alig van túlnyúlás.
Nem tom Én maradok a tengelyes megoldásnál
Kérdés: a lengővilla két oldalán a láncfeszítő mögött-felett van két kis lyuk,ebbe milyen "villaszem" megy bele amibe bele tud kapni a motoremelő?
Köszike, ha lesz mindenképp szólj!
BÁr nbem mondom biztosra utánna nézünk
Vszinüleg lesz...
www.pinkmotors.hu itt találsz sokfélét (ProGrip)
Hali! Látom sok mindent tudsz szerezni... Evo-ra esetleg hátsóülést tudnál szerkózni valahonnan? Ide válaszolj lécci! Köszi! Üdv
markolatot akarok rendelni netről. valami pöpecet ami illik a szekérhez nemtudjátok honna lehetne rendelni?köcce
Szeva! Mito plexid van?
Eladó a rezóm 15 körül, frissen lakkozva... Ha vkit érdekel szóljon
Hát sztem nem igen Csak senkinek nincs mondani valója!(gondolom én) Am Mito alkatrészek eladók!
Mi a helyzet nem pörög a topik.
Mindenki motorozik ebbe a nagy hidegbe?
msn: rdani8@hotmail.com Tel: 0630-6500-591
Hali! Eladó az arrowom, kitűnő állapotban van. Nincs rajta semmi sérülés se. Alig használt. Féláron odaadom. 50ért viheti bárki. Nagyon szép:)
27 volt postköltséggel együtt felsőtűgörgő nélkül