Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello:
igen a ketött kopleten=6eft+posta költségbe tudom küldeni postán.
vegyél fell msn-en :misoc160@freemail.hu
vagy 705377495
és megdumáljuk
udv.
ketto egyutt 6rugo + posta. ennyit kesz ugye?
ha ennyi akkor megveszem. Joallapotba vannak ugye?-kuld kepet e-mailemre.
koszi
szeva
Jóvanna tipp volt
Fahee nem onnan:D
Nem csak ebay. Van most még 1 beszállítóm, tőle kapom a hengereket. Akinek kellne eredti, vadi új cagivába henger az írjon. Ára 55 000ft.
Am. ebayről jönnek... Vmiből megkell élni Am van egy lamellasorom ha vkinek kellene
ezér is kö bele fordított villa 17"es felnivel
iggen belemerültél a biznicbe, muttko még a troják számát kéregetted tölem:D e-bayezel kicsihuszar v mi?
Am mennyit fizettél Táboriéknál? És csak a főtengelyt újitották?
Felvettelek titeket msn-re
hát rátenni rátod mivel jó lesz a hengeredhez de nem hiszem h jó helyen lesz elvezetve... mivel ha megnézel egy freccia meg egy mito kiput van különbség...
a "ráncfelvarrásba" az is beletartozik hogy korszerűsítenek dolgokat én is igy gondoltam de a blokk nem tér el szal a kipuff is jó rá
Ezígy igaz
meg ugye freccia acélváz,elöl 16os kerék,korszerütlen futómű...
Ugyan az mint a Mito! Ha leszedem az idomokat nyomok róla fel képet, a Freccia kapott egy ráncfelvarrást és új külsőt ez lett a Mito, ugyan az a blokk van az enyémben is már gyárilag mint a mitokban ! Az már mellékes, hogy az enyémben 99 es évjáratú a blokk...
most a blokkra költöttem nem esedékes csak édeklődtem h milyen árban van
E-mail cím a profilomban!
Hali!
Tudnál küldeni nekem is árakat?
Jah és csak dob
Hello,mennyi az az olcsó? Mind1 melyik márka,csak szénszálas legyen!
Megy a biznisz De neki frecciája van arra meg nem hiszem h rámegy a mitoka kipuja...De attól függetlenül 20ért akad nekem is egy arrow rezóm
Szkuli, bocsánat elírtam
Hello Szkuill! Tudok neke szerezni vadonat új jolly motot, arrowot vagy tygát. Olcsón, mélyen a piaci ár alatt. Vadonat új!
Hello, mennyi volt a kipuff a mocira? és honnan lehet ilyet szerválni
Jha és van még egy jó állapotban lévő komplett hátsó fékem, tartállyal, pumpával.