Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne egy evo lámpám meg egy tartó konzolom, akit érdekel vegyel fel msn-re: rdani8@hotmail.com Ár megegyezés szerint
hátsó lábtartóm van 3garnitura
4e/garnitura
Szevasz, és ezt a dobot hogy csináltad?
hello:
nekem van 2db bal+jobb koplet lábtartom ha kel.
ár=6eft
postán is
Udv skacok
Ha netán valaki eladna nekem ket hatso lábtartot, kompletten az szoljon.
THX
hali
Hát nem tom :D lehet hogy megérné egy rd 350 es blokk de én most naon rá izgultam zxr 400 asokra vagy legalább a 250 s re oylan jók :Dszóval mito után szerintem az lesz :D
Nem kell vkinek 98as Evo cdi-je?:O Óccsóba adom
Hát kívülről nem látszik, átütöd a motorszámot, és hát ilyen blokkot nem túl sok ember látott ittthon
hm.. ja vannak még járulékos költségek :D ..rezó rezó.. tudsz vkit aki ittohn készít rezót és nem is horror áron?
Vajon egy NC30-as blokk elférne?
Ez csak egy nagyon durva találgatás volt,de a 200-at pluszköltségre értettem! Nem tudom hivatalosan,hogy működik egy nem típusazonos blokkcsere. Távtartót és átalakító szettet viszont láttam vhol neten,meg leírást. Lehet jóval kevesebből is meg lehet úszni,nagyban attól függ,hogy mennyiért találsz jó blokkot(vagy szart és felújítod) de azért ehhez kell egy kis elhivatottság meg hozzáértés.
mit 200? sztem a töredékéért.. 150ből komplett papíros rd350et kapsz..átépítéshez meg elég 1,aminek a blokkja 1ben van.. v csak a blokk
Anyniból kilehetne hozni. karbikkal, gyújtással együtt veszed az rd350blokkot? Mert akkor csináltatni kell hozzá rezót. MEg vagy megveszed hozzá a beépítési rajztot. Vagy megcsinálod te, aztán vagyjólesz, vagy nem.
gyakorlatialg +200 ból lehetne egy rd 350 es mitom?
A karbim 28-as és 120-as fúvóka van benne akkor majd kicserélem nagyobbra és majd meglátjuk
Kösz a segítséget
lehet h a gyujtást tették roszz helyre..
régen volt az már
Múltkor hisz beszéltünk róla
azigen
Ez nem Rs Amugy elméletielg 148 a 28asba való 34esbe meg 170körüli...
28 as karbi 148-as fúvóka
Blokk ára + hozzáértővel kitalálni a felfogatási pontokat,legyártatni a távtartókat + elektronika bekötése + PAPÍROK Én az utóbbitól félnék a legjobban. Sztem egy RD350-es verziót 200ból meg lehetne úszni
Az ott a probléma!Cseréld ki a föfuvókát legalább 148-150 esre és ugy próbáld!A 120 kicsi....
ha 34es karbid van akkor abba bizony 150 körüli kell... ha 28as akkor meg kb 125ös