Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mito alkatrészek eladók!
Nálam a Vertex 17900.-, a Prox 24500.- Mitohoz
Misoc gilerákra vannak cuccaid?És konkrétan GFR-re van valamid?Most nemkell semmi de sosem lehet tudni mikor ragad meg vagy ilyesmi szal csak azér kérdem...
asso werke, wösner, prox
én sem néztm meg hogy mi van a belsejébe kivülröl jónak tünt,olaszba lehet többb évet állt igy be párásodot,csak a fötengelyt lehette látni hogy jó enyi.
most is van 3-4 blokom elkel jönni és átt kell nézni személyesen.
Ma ott hagyott egy Mitsubishi 3000Gt:( Na jó igaz kétszeméylel voltam (van mire fogni)
a crd Cagiva Revulation Display a crc meg a kutatóközpont neve (Cagiva Research Centre) ha jól tudom
Am tudja valaki mit jelent ez a CRD? meg a CRC?
27
prox pinkmotorsnál rsbe 23 , hogy mitoba mennyi azt nemtom
hát én mindenből a legjobbat szeretném a kicsikémnek
de az az arrow rendszer nagyon is érdekelne meg a dugó márkája és ára is
és mennyi egy prox dugó Mito-ba? A vertex az egy 20 as ha jol emléxem...az prox olyan 30 körül lehet?
Kedves Misoc!
Nem kell azzal jönni hogy itt mindenki gecinek tart! Szerintem te se dobálsz ki sűrűn az ablakon 30 ezret. Hát nekem most összejött ! Te azt mondtad hogy jó a blokk, én megbíztam benned.
csá Tyt te hol vetted az arrow rendszert engem is érdekelne nagyon
vegyél proxot, vagy wössner-t
csá
hát valaki akk mongya meg h meik dugó a legjobb és h mien árba vannak
rses ismerettségi körbe akik mostanába rakták/rakatták bele, eddig a rekord 2300 km amit kibírt
Egyik haverom vett az övébe egy vertexet az 400 km után tönkre ment de nem a dugó hibájábol...
A powerszelep tetejéböl kiesett a kis csapszeg és becsuszott a dugóhoz ami szépen szétverte a dugó
tetejét és közbe a felsö gyürüt is darabokra törte.....de azelött semmi baja nem volt a dugónak...
aztán vett bele egy ugyanolyan vertexet és azzal sem volt gond....aztán olyan 100km után eladta
és az uj tulaj nem birta ki hogy ne huzza neki és hazafelé menet megállt a gép...De melyik dugó nem áll meg 100km után ha parkettáig huzod neki?
hát te tudod, de ha besül 100km után és vehetsz újat, akkor már nem ezt fogod mondani és talán vársz még egy kicsit a nem sokkal drágább de sokkal jobb dugóra...
Hát az elöző tulajd széttröte már, és ő popszegeccsekkel tette össze tarabokból! Viszont ezek most elengedtek és mozog az egész eleje Meg tudná ettől még csinálni
Hát nem tom nekem eddig is vertex volt benne és semmi gondom nem volt vele....
csak most az vele a probléma hogy az egyik oldalába egy leheletnyit bele firkált a power....
De nem nagy mert észre se vettem csak most mikor szétszedtem láttam hogy van rajta egy fasza kis
vonal! És ha egy acélhüvelyes mito hengerbe mit kell csinálni felujitáskor? Meg kell furni vagy elég egy másik dugó?ja és biztos jó a Prox meg minden de arra nem futja a keret.....ez van...
Viddel alu hegesztőhöz....
Sziasztok! Nagyon kellene segíteni Az evomnak a lámpa tartó konzolja széttört és kellene nekem egy sürgősen ,mert szeretném vinni műszakira és így nem engedik át, hogy az egész eleje mozog Ha vki tud eladót legyen szíves szólni! Köszönöm szépen!
Rendelj a Pinkből ProXot vagy somarace is tud(asszem) de a táboriék is forgalmaznak,proxot,assot meg wössnert
nekem vertex van és 5000 km van benne és eddig semmi bajom sincs vele