Az uj Aprilia rs-t könnyü megbecsülni amibe nem kell vétel után venni power elektronikát,plexit,lefesteni,meg felujitani a blokkot!Ugy hogy iskolába jár az ember és nem is a muterék fizetik a cuccot hanem nekem kell rá össze melózni!Kipuffra az idén nem jutott na....majd eljön annak is az ideje!Ugyhogy erröl ennyit...
Mit nem becsülöm?Az amugy a kipuffon nem festék hanem matrica...és 18 ezerböl nem éppen csak
egy mitas gumira futja 110/70 17 es méretbe..már nem azért...
Saját gyártás....sajna ugy vettem a gépet hogy nem az eredeti dob volt rajta hanem egy maszek cucc
ami nem igazán tetszett és csináltam rá egy másikat....
Azért mondom mert feleslegesen nem akarok venni egy dugót 25 ezerért ha ugyanolyan lessz....
Mert ezzel is van ereje...megy is ahogy kell meg még kompresszió is van...mert 25 ropibol pl már
veszek rá egy uj elsö gumit meg fékbetéteket..szal nem akarom kidobni feleslegesen a zsét....
ugyhogy még nem tom hogy lessz....
Ez a mostani dugóm..vertex ez is a nyáron minden gond nélkül leszaladt 4000 km-t de azt a szép fekete
foltot meg karcokat nem tudom mire vélni mert van rajta az a széles huzás az a power volt de az a folt az nem tudom mi tele kis karcokkal...
Persze, tudom küldeni postán utánvéttel, kb.1000 a postaktg. Mérd meg a hengered h mekkora, 5százados illesztést javaslok. Email az adatlapomon ha kell valami.
Na azok ahhoz képest elég jó árak... És ezt postán tudnád küldeni ugye?Mennyibe lenne az posta
költségel mindennel ugyan?Ja és most az enyémbe 55.99 es van ha veszek egy ugyanolyat az ugy jó
ugye?
egy mitas gumira futja 110/70 17 es méretbe..már nem azért...
ami nem igazán tetszett és csináltam rá egy másikat....
nem becsülöd te ezt a motort ugy látom...
Mert ezzel is van ereje...megy is ahogy kell meg még kompresszió is van...mert 25 ropibol pl már
veszek rá egy uj elsö gumit meg fékbetéteket..szal nem akarom kidobni feleslegesen a zsét....
ugyhogy még nem tom hogy lessz....
foltot meg karcokat nem tudom mire vélni mert van rajta az a széles huzás az a power volt de az a folt az nem tudom mi tele kis karcokkal...
költségel mindennel ugyan?Ja és most az enyémbe 55.99 es van ha veszek egy ugyanolyat az ugy jó
ugye?