huu nem akarok hülyeséget mondani,de mintha 148as főfúvóka kéne.. de aki ért hozzá az írja már le 101edszerre is a fő és az alapjárati fúvóka méretét pls...
am. nekem is kéne cserélni v dörzsárazni, 145-150 között igen csak kín-keservesen megy az enyém is..
De amit én találok és csinálok az elég eredeti lesz nem? De igazad van,viszont nekem 400ban csak az RVF teccik,az meg vagy nincs vagy horror ár itthon. Még azért ZXR is fasza,de nagyon érdekel ennek az alkotás része,azért vonz
Én betenném azt a két lámpát,új RS kerekeket(ha a hátsón nincs forgásirány) előre két 320-as hullámos féktárcsát(persze két nyereggel) és egy RD350 vagy NC30-as blokkot,mivel az talán keskeny és még bele is fér,valahogy meg még egy kicsi "remert" a fejidom alá. És akkor most kéne felébredni
Eladó Shox Bőrruha és Lazer bukósisak!
Bőrruha S és a bukó is S. Ár: Ruha 80,000 Bukó pedig 65,000
Ruha full protektoros! Bukóhoz a dom a gyári sima plexit is mert fényvisszaverős van rajta és kivehető mosható a belseje!
Tel: 30/6802519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Szar ügy,mert az Arrow most 50 zsír újonnan.
Fahee! A függőleges pont nem tetszik Így egymás mellé,de kicsit feljebb az eredeti lámpák magasságába,hidd el jól nézne ki
Eladó Shox bőrruha és Onza csizma!
¤ S ű r g ő s ¤ ! A ruha Full protektoros és koptató van rajta!
Tel: 30/6802519 Ár: a kettő együtt 120,000Ft
Sztem olyan Dunlopot nem csak iylen kicsit de csináltatni mindent lehet Hát nem tom igy a lámpák nem tetszenek nekem szem szerint én azt hittem, hogy függölegesen akarod egymás alá
Tessék vannak itt emberek akik tudnak normálisan is válaszolni!Sztem jol sikerült..nekem tetszik..
Mikor a matricákat rendeltem a gépre azzal együtt vettem azt is ilyen vizálló dekor fólia....
Kipuff meg most télen lessz rá másik majd szerzek rá valami faxát...
Vegyél rá vmi bontott gyári dobot,kipolírozod,megtömöd friss gyapottal és kész is vagy.
Az a "sákká" figura meg ízlés kérdése,sztem nem kéne,de ez az én véleményem.
am. nekem is kéne cserélni v dörzsárazni, 145-150 között igen csak kín-keservesen megy az enyém is..
Bőrruha S és a bukó is S. Ár: Ruha 80,000 Bukó pedig 65,000
Ruha full protektoros! Bukóhoz a dom a gyári sima plexit is mert fényvisszaverős van rajta és kivehető mosható a belseje!
Tel: 30/6802519
Randy! Hát nem tom ha választhatnék ink. maradok az eredetinél
Fahee! A függőleges pont nem tetszik Így egymás mellé,de kicsit feljebb az eredeti lámpák magasságába,hidd el jól nézne ki
¤ S ű r g ő s ¤ ! A ruha Full protektoros és koptató van rajta!
Tel: 30/6802519 Ár: a kettő együtt 120,000Ft
Nem tudjátok ilyen Dunlop matricát lehet gumiboltból szerezni?
Mikor a matricákat rendeltem a gépre azzal együtt vettem azt is ilyen vizálló dekor fólia....
Kipuff meg most télen lessz rá másik majd szerzek rá valami faxát...
Az a "sákká" figura meg ízlés kérdése,sztem nem kéne,de ez az én véleményem.