Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze még nyáron amikor a felujitást csináltam! Azt csinálj te is mert anélkül az istennek se jön le a
lendkerék!Még ahhoz is oda kell tenni az embernek magát...én most szedtem le vele másodjára...
Ugy csináltam most is hogy egy pillanat szoritóval lefogattam a blokkot az asztalhoz utána a lehuzó
csavarjai közé be egy jó erös csavarhuzót amit megtámasztottam a szoritóba és közbe szépen tekertem a
középsö csavart ami nyomta a fötengelyt kifele a lendkerékböl....és mikor már teljes testsulyoddal rajta vagy a kulcson egyszer csak egy ilyen magashangu csilingelést hallasz és a kezed jol bekúrod a
legközelebb esö cuccba....és akkor az azt jelenti hogy leugrott a lendekerék végre!
Ha vmi fennakadás,nehézség vagy érdekesség van fotózd le,esetleg megoldást is mellékelhetsz Azért mondom,mert nemsoká én is ehhez látok hozzá. Lehúzót csináltál?
Én most jöttem be a szerelésböl.. Már csak a hengert és a dugót kell leszedni és jöhet szét a
blokk!HA minden fasza akkor hétvégén megyek a másik blokkért...utána az egészet gyönyörüen
megtakaritom hogy ragyogjon! és aztán szépen mehet össze! jol letömitem hogy ne engedjen sehol
semmit FŐLEG OLAJAT mert abbol elegem lett az idén!Aztán mindezt szépen vissza pakolom a vázba amit persze megint csak pohár tisztára takaritok elejétöl a végéig...utána megcsinálom még a többi apróságot
amit akarok rajta és utána ha minden sirály már csak egy dolgom maradt:VÁRNI A JÓ IDŐT!
de persze az élet nem ilyen egyszerü biztos lesznek még itt fennakadások.....
Köszi Randy Akkor rem nekem is jó lesz
Nekem 2 betű és 7 szám van
Köszi! 2betüt és 5db számot találtam ott, vagy többet kellene?
eladó cagivaa elephant 130ropi
Felnyitod a tankot és a karbi mellett,alatt bal oldalt,ahogy Mikey írta egy kis táblán
gyárilag egy platnin van rajt, a karbi alatt
Hali! Lécci segitsen vki Hol tom megnézni a motorszámot a mito blokkján? nnagyon kéne sürgősen. Aki tud segiteni, az legyen szíves ide leírni köszi előre is
aham neke m nem tom miylen van:D de sztem nem M-es
Az sp hengerfejek a 200m-esek nekem 200c van asszem....
NOS ÉN MENETKÖZBE ÉRTETTEM A 13-AT
Nekem se fogy el 11nél de menetközben nem forogja le a 13at üresbe még nem próbáltam Nah majd Gerinél rá kérdek
én passolok,nekem geri állapítottam meg,hogy sp aztán meg a szervízbe.
bár felül érezni is mert 13ig lecsapkodja a fordulatszámmérőt,tehát nme fogy el 11nél
viszont alul lehet kicsit szarabb (az af1 em erősebb volt alul)
Am. melyikek az sp henger fejek? 200 mik? vagy azok nem 200asok?
csak a hengerfelyem sp
tavasszal ha mindenkinek kész a gép akkor valahol találkozunk és gurulunk 1et
Reszelik?A tied SP mito nem?Még kicsit megreszelgetik a nyilásokat mennyit fog az menni te?
Gondolom ki mit újitott:D Az enyém várhatóan áprilisra lesz cakk pakk kécc
miféle versenyt? hol?
Sziasztok.

Lenne egy eladó 2006-os Mito.
NAGYON OLCSÓN!

részletekért írj vagy valami
télen mindenki tegye rendbe a paripákat mert tavasszal versenyt rendezünk :)
Az enyém már hamarosan reszelik
Asszem a hátsó utas örülhet annak a két kipunak
csak az a hátsóguma kiábrándító
Nem rossz!