Két rezó van csak az első képen a középső mocinál két oldali a kipu(side-by-side) és azért nem látszik,az utolsó képen is sztem 2 van,csak takarják egymást.
500-as Husqvarna blokk volt már gyárilag is Evoban,de csak prototípus szinten,ami ezen a képen nem látszik,de Buell-féle alul eldugott kipudob van rajta:
Egyértelmű,hogy jobban néz ki Bár megnéznék egy II-est két projektoros "streetfighter" lámpával Amúgy ezekben asszem 350-es ős RD blokk van,de az is 60-65 lóerő,mehetnek...
Az igen..kéthengeres verseny 2t-k! ezek ugy tudnak menni mint az állat basszus!De ahogy nézegetem az elsö képet nekem a sima mito akkor is jobban bejön mint az evo..... Igaz hogy az evo ra pénzem se lenne még ha az tetszene se...
Persze egyetértek, színes cuccokkal én sem aggatnám fel a gépet,csak vmi hasonlítási alapot kerestem. =wmt|www.quasimoto.hu|5|BR|FF0000||90&sia=quasimoto&q=95&hash
=325e277c5749ea0f7cdef612ccd57ab5]Ez például feketében nem rossz,de még egy centi hosszban nem ártana,ha talál vki máshol linkelje be pls! Jah meg kormányvégSÚLYt keresek,nem ilyen csicsás,könnyű, alu-karbon anyagút.
Azt majd én is venni akarok!amiket most árulnak ezek a kis szines izék amiket Randy is mond azok Mito ra nem valók...A vadmotorosok ban a fekete ZX-10 esen volt az a 2.5-3 centis fekete kormányvég..na valami olyasmi lenne fasza!
500-as Husqvarna blokk volt már gyárilag is Evoban,de csak prototípus szinten,ami ezen a képen nem látszik,de Buell-féle alul eldugott kipudob van rajta:
Variációk kategóriaváltásra
=325e277c5749ea0f7cdef612ccd57ab5]Ez például feketében nem rossz,de még egy centi hosszban nem ártana,ha talál vki máshol linkelje be pls! Jah meg kormányvégSÚLYt keresek,nem ilyen csicsás,könnyű, alu-karbon anyagút.