Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ígyvan, ezekben rd350-es blokk van!
Két rezó van csak az első képen a középső mocinál két oldali a kipu(side-by-side) és azért nem látszik,az utolsó képen is sztem 2 van,csak takarják egymást.
500-as Husqvarna blokk volt már gyárilag is Evoban,de csak prototípus szinten,ami ezen a képen nem látszik,de Buell-féle alul eldugott kipudob van rajta:
nekem van 2bb 125 2t 2hengeres mocim jol megy drag bike lessz beloluk.suzuki gt 125 2 jol mennek
Hmm nem rossz
2 rezó nézd jobban meg:D csak taarja az elötte lévő
de miért van csak 1 rezó? amúgy én olvastam régebben hogy 4T 1 hengeres blokkokat is zsoktak szerelni ezekbe e gépekbe.. erről tudtok vmit?
De van 500as is
Jaja 350es RD blokk, és 2henger...
Tess,itt jobban látszik:
Egyértelmű,hogy jobban néz ki Bár megnéznék egy II-est két projektoros "streetfighter" lámpával Amúgy ezekben asszem 350-es ős RD blokk van,de az is 60-65 lóerő,mehetnek...
ezek hol 2 hengeresek? szerintem elnéztél vmit... de ha mégis azok akkor ezer bocsi
Az igen..kéthengeres verseny 2t-k! ezek ugy tudnak menni mint az állat basszus!De ahogy nézegetem az elsö képet nekem a sima mito akkor is jobban bejön mint az evo..... Igaz hogy az evo ra pénzem se lenne még ha az tetszene se...
Kösz,megtaláltam!
Variációk kategóriaváltásra
Ja és a kiegészitök menübe...ez kimaradt
http://adamoto.unas.hu/ Itt van a 3. oldalon!
Valami igen falusi csinálhatta.
Jah,durva összeállítás,ducati eleje,gyári oldalak,és r6 faridom
Nem,tényleg nem,pont ilyen formájú kellene,csak nem aluból karbonbetéttel,hanem jó nehéz lakkfekete vas/acélból Amúgy ez hol/mennyi?
itt hirdetve Durván megcsinálta az idomokat
Ez sem rossz!
Most beszéltem Táboriékkal postázák a főtengelyt 27500-HUF postaköltséggel együtt felső tűgörgő nélkül mert annak nemtudom a méreteit.
Na ez a link nem jött össze,de itt a kép:
Persze egyetértek, színes cuccokkal én sem aggatnám fel a gépet,csak vmi hasonlítási alapot kerestem. =wmt|www.quasimoto.hu|5|BR|FF0000||90&sia=quasimoto&q=95&hash
=325e277c5749ea0f7cdef612ccd57ab5]Ez például feketében nem rossz,de még egy centi hosszban nem ártana,ha talál vki máshol linkelje be pls! Jah meg kormányvégSÚLYt keresek,nem ilyen csicsás,könnyű, alu-karbon anyagút.
Azt majd én is venni akarok!amiket most árulnak ezek a kis szines izék amiket Randy is mond azok Mito ra nem valók...A vadmotorosok ban a fekete ZX-10 esen volt az a 2.5-3 centis fekete kormányvég..na valami olyasmi lenne fasza!
Mito kormányvéget tud vki? Korrekt áron,mert újonnan anodizált színeset lehet venni 3ért... Esetleg adok cserébe kúpos aluszínűt