Nincs mit majd teszek fel képet a főtengelyről ha megérkezik már hivtak h kész van csak nem tudtam megmondani a felső tűgörgő méretét, szal anélkül küldi majd le és majd ha szétlesz szedve a moci ( mert egy másik főtengelyt küldtem fel nem azt amit még most benne van) tudok méretet, utána leküldi utánvételel. Én most megyek. Jó fórmozást
Hali
Ha ütögeted a hajtókart és nem csilingel, attól még lehet szar, mert lehet hogy csak 1 ponton van megkopva a csap/hkar és attól még csendes.. Szóval érdemes megnézni ha már egyszer szét van szedve, az ütögetésre ne nagyon adjatok
Amúgy a hajtókarszett 17900.- (olasz)
Hát nekem teló szimeringek, csapágyak, főtengely felujitás, hónolás új dugó újra fényezés... Én is táborihoz fogom vinni (az előző mocimat is ott készitették össze), majd mond meg lécci akkor, h mennyi volt ,itthon meg összedobjuk:D Az ülsé huzás sztem 3ezerből megvan vagyis sztem... nekem ingyenbe volt:D
Az a baj,hogy sztem ezeket a dugócsere kivételével tételesen nem lehet felújítani eredményesen,mert ha már vhol vmi holtjáték,kotyogás van a "rendszerben" az már nyírja ki a többi kopó alkatrészt is.
Megmarkolod a hajtókarnál és a tetejére ráütsz ha nincs "csengő" hangja akkor jó lehet. Nyáron az enyémbe beletettünk egyet aminek semmi hangja nem volt és valmiért most mégis megadta magát 1000 km utána pedig nem volt nagyon hajtva, ez van. Most kap egy teljesen újat.
Az a 10 az korrekt,nekem dugattyú az elvileg új benne(előző tulaj cserélt,ha át nem vert) de mivel 54000 km van benne,ami sztem a valós is,lehet már sok mindenhez hozzá kellene nyúlni,nekem is főtengely pl,meg van italmondonál hajtókar 20ért,de ez sztem annak a függvénye lesz,hogy kb érzésre,rángatásra mennyire kotyog,ha nem,akkor nem nyúlok hozzá.
Az fasza.... nekem most a táborituningnál van a főtengelyem, főtengelycsapágyat kapott még nyáron 2db SKF C4-t meg két szimeringet de olyan 10 körül volt mindez, a főtengelyem meg 25-30 között lesz még nem tudom az árát pontosan
Jaja,ugyanez a kiadás,csak ez a kép sztem vmi régi motorkiállításon készülhetett,zsír új mociról,amin 3 centi vastag lakk van és 4000 Wattal van megvilágítva
Jaja,fahee,nem sokon múlna,csak az most pont (többnyire) műszaki dolgokra kell,eddig így számoltam:
-tömítésszett: 9.000,-
-láncszett(kb) 16.000,-
-telószimering: 2.300,-
-ülésbőrözés: passz,de biztos van 5-6 rugó összesen
-új rendszám,mivel ez 3 darabban van: 6.000,-
-lábtartó homokfúvás: passz
-főtengelycsapágyak + szimering: max 6-7 ezer,ha jól számoltam(SKF)
-váltó: akár 30ezer is,ha nem apró a hiba
Köszi Randy-vagy ja a blokk is rendeben van egy 99-es mito blokk van benne én már igy vettem. Ez a kép amit betettél úúú nagyon dúrva, de a tied is ilyen nem ? csak a fénye más
Hát jah,nem nagyon van itt élet,pedig személy szerint pl várnám a téli szétszedős,problémafelmerülős, akármilyen képeket Vagy bármi építő,de akár romboló jellegű hozzászólásokat
Szkuli! Vmi hihetetlen kurva szép a Freccia-d! A blokkja is így rendben van,mint kívűlről? Óóó,ha lenne több zsém,ez lenne belőle
Hali