Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szám szerint SP henger, hengerfej meg kipufogo.
persze rendszámos 2005 nov be hoztam be akkor 380km-er volt benn.most kb 11-12ezer vanben.Láncot nemsokára kikell cserélnem meg elsőfékbetétetis Xtem még gyári:) deh még van rajta ferodor.
Honnan veszed h SP henger van rajta? És mi az h a többi cucca?:O
jah és SP henger van rajt +többi cucca:)
Engemnem érdkeel:D De rendszámos-e adatok kellenének h tudjunk vmi árat mondani rá
Jaja S. City henger sorozatszáma az...
van aki megveszi?:)
7-800 (sztem)
Hello!
Kb mennyiért lehetne eladni 2003-as mito-t?
Akkor az eredetileg egy SuperCity hengere volt, itt tudod megnézni a lap alján
Nem néz ki rosszul,csak igazítsd meg az idomokat,ha enged még annyit
Az én hengerem sorszáma:66650E
Cső az itt jelen lévő uraknak!
Lenne egy eladó MITO-m most lett kész 275.000.- Van rendszám is ha úgy jobb valakinek,és az agipos levonót már pótoltam. ELŐRE IS KÖSZI !
06-30-635-2002 vagyskodawrc1@freemail.hu
csá,annyira még nem
hello látom neked szétvan kapva a géped, megtudnád mondani a felső tűgörgő méretét
? Köszi
Hy! Valaki mondjon már el nekem felső tűgörgőnek a méreteit előre is köszi
Eladtam a motorom ...
Cagiva mito Evo "94
2006.04.19. - 2007.11.11.
Nagyon jó moci volt...... tényleg szerettem
akkor lehet tesók a motorjaink mert nekem is lyuggatott idomok vannak
Okés!:D De a tiednek mi a sorozatszáma (sztem az is zámithat) motoorn ülve jobb oldalt a szivó oldalfelöl alul
Na az enyémbe ugy is 1 es van a tied be 2 es mindkettönké szét lessz szedve és majd felmérjük mi a szitu...
Majd megnézem a hengeremet vmikor h az h van (bár még én se tudom pontosabban mi a különbség a 2között jah és va nsima gialrdoni is eddig egyett láttam amit a sorozatszám szerint a supercitykbe raktak)... De lényegében a sorozatszámtól függnek a hengerek... De idővel csak rájövünkmi a különbségek a G 1-2között:D
Mármint az Spnek
Módositott felömlők bővitett kipunyillás (De felömlőkben is ugyan annyi van) 5 db csak a középső osztott szal 6nak látszik!
azt így szemre nem lehet látni,hogy hogyan vannak azok a felömlők kialakítva,más a henger is,hengerfej is,külön sorozatszámuk is van
Tehát akkor lényegében ennél az sp témánál a henger nem is tuning csak a hengerfej....mert van egy pár oldalal elörébb hogy MitoGerinek van eladó sp henger+hengerfej és ahogy most elnézegettem abba is
11 nyilás van mint pl az enyémben és 1-es henger tehát ha az enyémre dobok egy sp hengerfejet annyit fog tudni mint azzal a hengerrel...mert az ugyanaz