persze rendszámos 2005 nov be hoztam be akkor 380km-er volt benn.most kb 11-12ezer vanben.Láncot nemsokára kikell cserélnem meg elsőfékbetétetis Xtem még gyári:) deh még van rajta ferodor.
Cső az itt jelen lévő uraknak!
Lenne egy eladó MITO-m most lett kész 275.000.- Van rendszám is ha úgy jobb valakinek,és az agipos levonót már pótoltam. ELŐRE IS KÖSZI !
06-30-635-2002 vagyskodawrc1@freemail.hu
Majd megnézem a hengeremet vmikor h az h van (bár még én se tudom pontosabban mi a különbség a 2között jah és va nsima gialrdoni is eddig egyett láttam amit a sorozatszám szerint a supercitykbe raktak)... De lényegében a sorozatszámtól függnek a hengerek... De idővel csak rájövünkmi a különbségek a G 1-2között:D
Tehát akkor lényegében ennél az sp témánál a henger nem is tuning csak a hengerfej....mert van egy pár oldalal elörébb hogy MitoGerinek van eladó sp henger+hengerfej és ahogy most elnézegettem abba is
11 nyilás van mint pl az enyémben és 1-es henger tehát ha az enyémre dobok egy sp hengerfejet annyit fog tudni mint azzal a hengerrel...mert az ugyanaz
Kb mennyiért lehetne eladni 2003-as mito-t?
Lenne egy eladó MITO-m most lett kész 275.000.- Van rendszám is ha úgy jobb valakinek,és az agipos levonót már pótoltam. ELŐRE IS KÖSZI !
06-30-635-2002 vagyskodawrc1@freemail.hu
? Köszi
Cagiva mito Evo "94
2006.04.19. - 2007.11.11.
Nagyon jó moci volt...... tényleg szerettem
11 nyilás van mint pl az enyémben és 1-es henger tehát ha az enyémre dobok egy sp hengerfejet annyit fog tudni mint azzal a hengerrel...mert az ugyanaz