Télleg igaz h kiwaxolják meg szilikonozzák az egészet. De azért télleg mien szívás h zsír új GSX-R és a legelső indulásnál elesni vele. :S Nekem csak minta nélküli hátsó gumim volt még év (pár 1000 km )elején e esőbe nem mertem vele menni.
Fagyálló ha még nem lenen benen azt ne felejtsd ki semmi kép (amugy se árt neki)... Hmm más nem igazán szükséges bár gondolom sokan "bombázzák" szét laassacskán
Hali mindneki.
Jön a tél és azt szeretném megkérdezni hogy ti hogy szoktátok elrakni a hidegre a gépet?
Nekünk egy fűtetlen farostlemezből összetákolt garázsunk van úgyhogy nincs benne túl meleg éjszaka.
Szóval mit érdemes kiszedni/leszedni belőle/róla a tél idejére?
Gondolom az aksit mindenképp:D
Az ilyen szalon gépeket mindég kiwaxolják meg a gumit is lefujják szilikon spray-vel és megtakaritják meg
egy uj gumi simább is és jobban csúszik na meg még a vizes ut!Mintha jégen menne!
Azért nem semmi..vatta uj gép indexes tükör ilyesmi törik porrá!
Hát hallod Mukika én a helyedben még a télen megtartottam volna azt a gépet!
Másik nagy mániám a sport gépek mellet ezek az endurok meg krossz gépek...
Egyik haverom xl250r jén is nagyon lehet élvezni az életet..
Ezeknek meg télen is lehet szúrni...csak ne faggy le róla...
nem az a ksijuhászé volt most az egyik spanomé és nálam volt szerelésen :d öszeraktuk kb 1,5 km után megálta főtegely :d de nem tom mi a gáz ne mszolurhatot meg főleg hogy még be se tudtuk indítani csak toltuk xd
Sziasztok!
Van egy Cagiva Freccia C 12 blokkom bontásra , de nem tudom ennek a cuccai egyeznek-e a Mito-val? (henger, főtengely, elektronika?....) Tud vki ebben segíteni?
az jó :D Én vettem egyet még régebben 22 000 Ft-ért és annyira szar volt csupán a lökethosz volt hosszabb meg elvolt fúrva a lyuk nehezebb is volt és valami szar utángyártott, egyből vissza is vittem most van egy főtengelysonkám megakarom csináltatni ha nem találok bele gyári hajtókart tudsz segíteni?
Jön a tél és azt szeretném megkérdezni hogy ti hogy szoktátok elrakni a hidegre a gépet?
Nekünk egy fűtetlen farostlemezből összetákolt garázsunk van úgyhogy nincs benne túl meleg éjszaka.
Szóval mit érdemes kiszedni/leszedni belőle/róla a tél idejére?
Gondolom az aksit mindenképp:D
egy uj gumi simább is és jobban csúszik na meg még a vizes ut!Mintha jégen menne!
Azért nem semmi..vatta uj gép indexes tükör ilyesmi törik porrá!
299e Ft kép holnap.
Másik nagy mániám a sport gépek mellet ezek az endurok meg krossz gépek...
Egyik haverom xl250r jén is nagyon lehet élvezni az életet..
Ezeknek meg télen is lehet szúrni...csak ne faggy le róla...
Megéri venni mito1 hez fordítot teleszkopot? 40 ért?
enyém volt az a Mito :D
Nemtom án elbőgnám magam
Van egy Cagiva Freccia C 12 blokkom bontásra , de nem tudom ennek a cuccai egyeznek-e a Mito-val? (henger, főtengely, elektronika?....) Tud vki ebben segíteni?
ÚJ. HEIN GERICKE (német). Xl-es kabát + 56-os nadrág.
50ezerért.
0620-244-69-10