Csá!
Olyan témába várom az ötleteiteket hogy télen ugyis lefestem a bukómat és szertnék rá csinálni
ilyen hegyes cuccokat amik a képen vannak!De valami puhább anyagbol mint pl a habszivacs vagy valami
hogy ne legyen töle 20 kilo a bukóm de meg is tartsa a formáját!Tom hogy örültség de ez nem egy
nagyértékü sisak és sztem ez jol nézne ki! Szerintetek miböl lenne legjobbmegcsinálni?
Jah ezért folyik el nekem 100km-en egy liter víz,mert előző tulaj szart a tömítésre Nem is beszélve arról,hogy,ha oda füzetlapot raksz akkor szegény dugó megüti magát a hengerfejbe Nem szabad ennyire gányolni...
Hát megragadáshoz annyi is elég hát cask 50 ccm-es példát mondok h 39.5-ös dugó helyett 39,6-os megszorul. Főtengely: 3 EZRED miliméter eltérés soknak számít.
én nem mértem semit nekem a kezembe belnyomtak midnet alkatrész hogy rakja mösze mondom jó kérdezem ádám ez tuti jó bele aszogya ja abelraktuk a dugót jó volt szóval én passzolok én csak szereltem
jó tegyük hozá ádám nem akart várni szóval füzet lapbó csinált hengertal tömítést ... meg kb csak pasztával csináltuk a tömítéseket hengerfejét meg talpét meg ienek szóval őszintén én nem csodálkoztam modnom nek ifigy vegyél inkáb nem kell jó lesz ez modnom hahogy gondolod és ullosra öszerktam szépen aztán ez let szeriten beszolurt valmi a főtengelybe mert sokáis szabadon volt mert a dugó nem karcolt semit legalábbis felső látásra
Olyan témába várom az ötleteiteket hogy télen ugyis lefestem a bukómat és szertnék rá csinálni
ilyen hegyes cuccokat amik a képen vannak!De valami puhább anyagbol mint pl a habszivacs vagy valami
hogy ne legyen töle 20 kilo a bukóm de meg is tartsa a formáját!Tom hogy örültség de ez nem egy
nagyértékü sisak és sztem ez jol nézne ki! Szerintetek miböl lenne legjobbmegcsinálni?
bár nekem ez az erő is jó,öreg vagyok már én a fogyasztásra megyek rá meg a kartámaszra
ha kell adok elérhetőséget