Én ugy tudtam hogy 2+ nyilás van benne....azt nem tom már valaki emlitette hogy a 2 esbe is 2-vel több nyilás van...de ezek az sp hengerek is gilardoni 1-esek!De akkor most mi a külömbség az 1 es és a 2 es közt tulajdonképpen?
Tudom hogy a 2 es mito-kban is forditott teló van és az sp mito-kba eredetileg más felni van...nem grimeca hanem marceshini...A blokk ugyanaz csak a hengerbe van 2 beömlövel vagy felömlövel több és más a hengerfej...mondjuk nekem jobban tetszik a sima mito felni mint az sp-féle! Ja és ha valaki tud nekem eladóba egy fekete számlapos fordulatszám méröt jó áron az szoljon már!
kössz..csá!
ugyanaz mint minden II-es vagy Evo Miton,nem SP felnik vannak rajta,a blokkban sincs semmi extra,egyedül az idomok meg a fényezés viszonylag ritka sztem
hello.
szükségem lenne EVO mitohoz első lámpára.
Akinek van, vagy bármiféle ötlete lenne hogy honnan tudnék venni legyen szives irjon.
email:pappracing@citromail.hu
Köszönöm
Enyém is szét lessz durva télen...Most fel lett ujitva nyáron azota ment 1000 km et de nekem is csepeg az olajam és ezt kurvára nem szeretem.....amugy más baja nincs!
kössz..csá!
szükségem lenne EVO mitohoz első lámpára.
Akinek van, vagy bármiféle ötlete lenne hogy honnan tudnék venni legyen szives irjon.
email:pappracing@citromail.hu
Köszönöm
üdv
érd:misoc160@freemail.hu
705377495