Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maga a vezérlés,a felömlők kialakítása,a 2esben magas fordulaton lesz megfelelő az áramlás,a más geometria miatt
Én ugy tudtam hogy 2+ nyilás van benne....azt nem tom már valaki emlitette hogy a 2 esbe is 2-vel több nyilás van...de ezek az sp hengerek is gilardoni 1-esek!De akkor most mi a külömbség az 1 es és a 2 es közt tulajdonképpen?
Vagyis a G2 nem mondom biztosra, de majd ha az enyém szét lesz kapva megmondom!
Az sp hengereken nincs több felömlő... Ugyan úgy ahogy G2esbe sincs több...
Hát ebben egyetértek,az a 3ésfeles felni azokkal a hurka gumikkal nagyon hülyén tud kinézni
Tudom hogy a 2 es mito-kban is forditott teló van és az sp mito-kba eredetileg más felni van...nem grimeca hanem marceshini...A blokk ugyanaz csak a hengerbe van 2 beömlövel vagy felömlövel több és más a hengerfej...mondjuk nekem jobban tetszik a sima mito felni mint az sp-féle! Ja és ha valaki tud nekem eladóba egy fekete számlapos fordulatszám méröt jó áron az szoljon már!
kössz..csá!
ugyanaz mint minden II-es vagy Evo Miton,nem SP felnik vannak rajta,a blokkban sincs semmi extra,egyedül az idomok meg a fényezés viszonylag ritka sztem
Bizony az fénykorában egy SP mito volt...királyak benne azok a forditott telók....
Na majd én (de csak jövőre)
Te nyertél!
enyém is picit leépült
mint az enyém ez a lyuggatott idom limitált szériás?
baszus a képeken egy limitált szériás 2 es mito van szét bontva a piros az durva ha lenne pénzem megvenném a tankot meg az idomokat :d
hello.
szükségem lenne EVO mitohoz első lámpára.
Akinek van, vagy bármiféle ötlete lenne hogy honnan tudnék venni legyen szives irjon.
email:pappracing@citromail.hu
Köszönöm

üdv
Max 250es blokkal (de ahogy nézem egyhengeres)... Márha ez 250es lenne...
Igen igen Látta már... Akinek tesóm eladta tavaly illetve akitől emgvettem ő csinálta
mito alkatrészek eladok szint minden!
érd:misoc160@freemail.hu
705377495
EZT ITT FAHEE NAK AJÁNLOM ^^
EZT ITT NEM HISZEM EL 250 ES MITO VAN OYLAN
Enyém is szét lessz durva télen...Most fel lett ujitva nyáron azota ment 1000 km et de nekem is csepeg az olajam és ezt kurvára nem szeretem.....amugy más baja nincs!
Nah látom széboritottad:D Én majd ha meg féynezőhőz a cucc vhogy akörül állok neki addig felslegesnek tartom h szétlegyen kapvainkább mindent eccere
Szar a váltó,de pontosan nem tudom mi,a blokközép tömítésnél folyik az olaj,a hengertalpnál folyik a víz meg kap új főtengelycsapágyakat+szimeringeket
Minek huzod szét, csak nem meglesz fejlesztve? :)
Ki akarom szedni a lengővillát újrafújni,a blokkot kiszedni,széthúzni,telószimering,láncszett,stb, meg egy adag kíváncsiság
Az igen... Minek szedted szét ennyire?