Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már van Mito-d is vagy az nem a tiéd ott a háttérben?
cagiva mitohoz minden eladooooooo!
érd:misoc160@freemail.hu
705377495
genyó nagyon vadas kinézete van,nem egy kisvárdi sráccal fogod cserélni egy fekete mito2-re?
nah végre gyártottam képeket a oimról mot hog1 hétés elviszik benyomok ide egyet
Igen rá!Egy motoros boltba vittem el ahol már elötte is sokat voltam még a simsonos idökbe!
És ismertem a csávót..mikor kész lett a fötengelyem ott vettem hozzá egy doboz castrolt amiet elötte is
használtam és monta a csávó hogy tartsam meg a blokkot és ha még az idei évben gallyra megy
fötengely vigyem vissza és megcsinálják!
milyen garanciát vállaltak rá ?
A hajtókar oldalára rávolt irva h Cagiva ?
nem tom hogy gyári-e..Olasz cuccos és garanciát is vállaltak érte!
Jah... Lehetett volna 1. is. CSak az a spanyol kiszorította a kanyarba meg elvileg neki gyorsabb RS-e van mint Talmának újabb fejlesztésű. Az egyenesben mindig utolérte.. De a kanyarokban verhetetlen volt Talma..
33 ért milyen tipúsú hajtókart raktak bele? gyárit vagy valami utángyártottat?
Talmácsi Gábor 2007 125 ccm-eres VILÁGBAJNOKA!
Köszzee Fahee...
Hát nem tom nekem 25ezres dugóval 13.5bar nyom vhogy ekörül kell gondolkodni!
én játszottam most vele (Demoval)
Ritka szar

Nemtudom mennyiért mennek most ezek a betétek
*videokat (késö van már )
én is ma néztem videkota rola a youtube-on, sztem elég gagyi:S live for speed powwa:D

mennyi a betét? haver akar venni ugyis...
ahha,ha már erőmű van itthon akkor jáccok!
Jó RS-be is a betét
te játszol ienekkel? am az első fékbetét jó rsbe is? ugyanaz a féknyereg van elöl a motoron nem?
Van első hátsó bontatlan ferodo platinumom!
Kérdez meg boltban az árát aztán biznicelhetünk!

Ritka szar az új NSF.....
mennyi kompresziónak kell egy átlagos mito blokkban lennie?
nah mi van meghalt a fórum?
köszi
fahee hnap megnézem h mégis mien kell az enyémbe és ha eggyezik a másikkal mahet a bolt
Scoenak van Ferrodo
csá
valaki nem tudná megmondani h evohoz honnan tudnék rendelni fékbetétet? előre kellene nekem 1 pár ha van valakinek kicsit használt vagy valami kérem szóljon
köszi