Igen rá!Egy motoros boltba vittem el ahol már elötte is sokat voltam még a simsonos idökbe!
És ismertem a csávót..mikor kész lett a fötengelyem ott vettem hozzá egy doboz castrolt amiet elötte is
használtam és monta a csávó hogy tartsam meg a blokkot és ha még az idei évben gallyra megy
fötengely vigyem vissza és megcsinálják!
Jah... Lehetett volna 1. is. CSak az a spanyol kiszorította a kanyarba meg elvileg neki gyorsabb RS-e van mint Talmának újabb fejlesztésű. Az egyenesben mindig utolérte.. De a kanyarokban verhetetlen volt Talma..
csá
valaki nem tudná megmondani h evohoz honnan tudnék rendelni fékbetétet? előre kellene nekem 1 pár ha van valakinek kicsit használt vagy valami kérem szóljon
köszi
érd:misoc160@freemail.hu
705377495
És ismertem a csávót..mikor kész lett a fötengelyem ott vettem hozzá egy doboz castrolt amiet elötte is
használtam és monta a csávó hogy tartsam meg a blokkot és ha még az idei évben gallyra megy
fötengely vigyem vissza és megcsinálják!
Ritka szar
Nemtudom mennyiért mennek most ezek a betétek
mennyi a betét? haver akar venni ugyis...
Jó RS-be is a betét
Kérdez meg boltban az árát aztán biznicelhetünk!
Ritka szar az új NSF.....
fahee hnap megnézem h mégis mien kell az enyémbe és ha eggyezik a másikkal mahet a bolt
valaki nem tudná megmondani h evohoz honnan tudnék rendelni fékbetétet? előre kellene nekem 1 pár ha van valakinek kicsit használt vagy valami kérem szóljon
köszi