Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hogy is van ez
Akk jó páran újitunk Aztán hajráá
Na az én Mito-m se megy már az idén...megszabaditottam az összes idomtol, levegöszürötöl,karbitol,
tankol,és nem soká egyre több mindentöl...a blokktol is....hátsó lengö villa..meg lessz még pár dolog ami
kicsit át lessz alakitva,festve,polirozva,stb.
persze:)
Nikasilos ez?
Dugó nélkül Fejjel együtt, egy olyan 35pénzéé"
Dugóval együtt? mi az ára?
Nah van egy Gilardoni hengerem Cagiva freccia C12 R Lucky-s é
Hello, kellene a hajtókar felsőtűgörgő méretei esetleg meg tudnád mondani? Előre is köszi
te neszóljál csikánó,majd jövőre
hajjajjjj :DDDD
na majd jövőre kevesebbet és rövidebbeket fékezek rendben? meg hamarabb húzom a gázt,és jobb íveken megyek.de akkor nemlesz kegyelem
Ezért nagyon hálás vagyok Neked!
azé huztam csak a féket,mer megelőztél,nemakartam belédmenni,meg nemakartalak letolni a dobogóról
Mondtam má a gázt húzd ne a féket!
azért,hogy megtudjam nézni féktávon mennyire ül be,felüt-e a villa,amikor állitgattuk az előfeszítést.most jövöre megint kel mert kicsit keményebbek lettek a féktávok:)
Hogy féktávon mennyire megy össze az eleje?
Az nem gond,hogy lapostetejű dugó van sima 200G hengerfejhez meg G1-es hengerhez és nem a normál kupolás? Nem lesz így szarabb a kompresszió?
A gyorskötöző miért van a teleszkópszáron? Már jópár motoron láttam, de nem értem....
kipufogónyílásod milyen forma?mint ami a képen van?hengerfejed milyen?200m?
75666 az első sp henger ,még kereklámpásokon volt szériában nemhozták ki ugytudom
ránézésre sokkal nagyobb az összes felömlö a segédkipuffrések stb.... mint a "sima"ehnger
Akkor az SP......
75666 a száma és Xenon lámpás:)
Bazzeg tényleg.....és mibe különbözik ez a mito hengertöl?
Aha... ÉS mi a sorozat száma?:O