Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy
MITO VERSENY ALKATRÉSZEK!
-valami sp 125 henger(modositott nyilásokkal nagyobak,és beömlési szögek is modositva)
nikacilos jó állapotba. lapolt 1gyürüs kovácsolt dugo van hozzá de az már kopot+tuning hengerfej=40eft
_verseny kipufogo rendszer karbon végel=20eft
_karbi mikumi 34-es-dellorto34-es =15-20eft
_karbon sárvédö=12eft
power elektronika=20eft
érd:misoc160@freemail.hu 705377495
És rendszámos?
érdekelne a szivótorok.Milyen állapotban van?Mennyire repedezett?Hol laksz?
Nekem van Lucky-s mito2-em eladó!
Gondolom a tipus számra gondol!
hali:
elsöülésem nincs
tengely az lesz holnap válik el egy mito amit bontok lehet és az 25-ös tengelyes elöl.
több 125-ös henger van milyen számok kellenek neked rola?
Felvettelek msn re!érdekelne még pár dolog..
Amennyire emlékszem rá, ez volt az enyém, a power nem müködött.
Na csá!
Mert most az a mito az enyém! Mondjuk már nem kék-ezüst hanem piros!Mikor megvettem karcos volt
a ball oldala,fehér számlapos a fordszám mérö,hátul michelin pilot sport gumi,elölpirelli mt 75,power elektronika nélkül,és a tankrol le volt szedve az eredeti tankpad aminek meg is volt a nyoma...
ezek voltak ugy az iseretetö jelei és mivel azt monta a srác akitöl vettem hogy ö semmit nem csinált vele
csak egy nyáron használta gondolom már nálad is ilyen volt!Ja és nem a gyári kipu volt rajta!
Nekem volt egy olyan Mitom. Miért?
Nekem van egy eladó.
evohoz elsöülésed van?valamint szintén evohoz elsökeréktengely anyával?
a 25 öshengereiden milyen számok vannak?
Csá!
Igen rendszámnélküli!Csak szeretném tudni ugy nagyjábol az elöéletét hogy is bántak vele ilyesmi na meg
azt lenne még jó megtudni milyen volt az eredeti festése bár sztem nem a kék volt a második szine..
Onnan mezökövesdröl Mogyoródra került el és az a csávó is azért adta el mert megfogták vele!
kb 2000 km után...ö nem is csinált a motorral semmit mert mikor megvette karcos volt az oldala (amit
montál az esés nyomai valóban rajta voltak)mert csak 1 nyarat használta és télen eladta nekem...
Tudnál nekem szerezni valami hasznos infot rola? Köszi
Csákány!
nm.
köszi fahee
asszem láttam... ugye rendszám nélküli volt? mert ha az akkor a gyereket megcsipték vele és azért adta el. meg asszem esett is vele szal nagyon nem jött be neki az a motor :D most tán lucky strikos van neki de nemnagyon láttam még azzal
sajna nem :(
Rendszámos? Mert lehet haveromat érdekelné, mert pont Lucky Explorereset keres.
Csá!
Látom Mezökövesdi vagy!figy má nem láttál te egy két évvel ezelött ott mezökövesden egy Mito-t fekete
felnis,metál kék,ezüst faridommal!Ha láttad valaha is vagy esetleg tod kié volt informálj már ok?
Kösszi csá!
és hogy tudnád nekem eljuttatni? Posta?
hali!
eladnám a mitomat..
új dugó, rugóstag, akksi, teljes felújítás óta kb 4000km-t futott tökéletes motorikus állapot pöcc röff no csörgés, jó lánc. némi esztétikai hiba egy két karc és a hátsó ülést elhagytam...
ha valakit érdekel képek az adatlapomon..
tel: 06-20/561-42-24
az ár 200e
hívj megegyezünk kihasználatlanság miatt adom el.. vidéken tanulok és semmi időm nincs rá..
Mezőkövesden lakok
És kék szinüek asszem... Bár nem non lehetet kivenni h mit irtál
Az összes 15ös...
igen, csak nicasilos legyen. hogy tudnád elküldeni, vagy hol laksz?