Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téli leépülés
Ramstein, tudok neked vadi újat 60ért postakölt.ttel együtt. Ha érdekel, msn: rdani8@hotmail.com
Nemjössz msn-re vazz? :)
Hát kinéztem az ablakon :D megláttam hogy havazik kimetnem és meghajtottam a krosz gépemet :D és kruva jó volt 3 gatya 3 pulcsi de nagyon tetszett :D és nem is fáztam :D
HOva sürgös? Nézzél már ki az ablakon ember. Amúgy meg MItogerinek van hengere, keresd őt.
a pénz nemszámít a mito csak mito. de am kb mennyi?
Drága:D Egyszerübb ha veszel használtan egyett...
Mennyi lehet egy zsír új henger egy mitora?
sürgős
garancia, ne röhögtess, próbáld bevasalni rajtuk.

mint mondtam az újabb vertexek a fosok.
Okok
garanciád nincs a motorra?
amúgy meg szentem nem szar a vertex én is azt tettem a mitomba még annó, semmi gond nem volt 500 km járatás, aztán meg hajtottam rendesen
egyelnlőre arra sem volt még időm,hogy a motort eltegyem télire
ha tudok valamit szólok
Hát a rezó megjött:D dobom az meg nincs :( ugy h azért vadászok vmi karbon dobra:D de elginkább az új fajta arrow kéne
Akk. az nem kell És mikor lenne időd rá h bemenjél oda?
mi van az Arrov-al?
nem. Náluk is van EVO de az eladó és az egyben van
Náluk van az az Evo amit mondtál?:O Amin van a karbon dob?
9E után megszorult a gyári dugó a valszeg rossz karburálás után.
Voltunk olyan hülyék hogy vertexet raktunk bele, bejárattam 1500kmig +200 km és a dugó úgy kitágult, hogy megszorult, szétnyalódott... És az enyészetbe vitte a méregdrága hengeremet....
Te meg ne akard levenni a hátsó lengőkaromról a karbon borítást ha megint a szervízben lesz a motorom
ez a második szegénynek
Én he eljön a dugócsere ideje akkor u.azt a cuccot rakatom a mitoba amit anno AF1-be !
Felejtős a pollini meg az iylen szarságok:D DEA henger + a hengerfelyen is martak valamit valamekkorára+másik gyujtásdoboz
Tyt: nem olyan régi a motorod, miért kellett dugót cserélni már is ennyit tekertél már vele?
ha régi szériás semmiben sem.

ha meg új, imádkozz a hengeredért. Köszönhetően a csodálatos vertexnek, most még 2 hetet várhatok az új hengeremre, meg pengethetem ki az árát. Le tudom fotózni neked hogy szétnyalódott a vertex dugó, olyan mintha vajból lenne...
Mitokban nem fossák össze magukat