simán megéri annyiért kb ezt a kis hibákat 50-70ből meg van meg a papírok egy 100as és akkor kerekítünk fel felé 200kiló+a motor 300 és akkor 500ból van egy fasza motorod. Mo-n 500ért milyen mitot meg rs-t kapni ? kicsit sokkal leharcoltabbat
Lehet buta kérdés, de a kormányvégsúlyokat hogyan szedjem le? Nincs a furatban menet,sem belső kulcsnyílású,fogjam erőfogóval gumiba? Más megoldást nem látok
Cagiva mito,1999,30000km,jó állapot,ujfajta evo,nem fojtott,piros,jobb oldala karcos,olasz,midnen papírjával(rendszámozás 100-120e max) ,a másik oldala full ép
299EZER Ft aki aszondja drága az térdeljen le!
06705540998
Spirálos órák: 20-25 KM-től mérnek hivatalosan meg 120-130-140 alatt. Típustól meg a teljesítmlénytől is függ az eltérés (rezonálás, rezgés stb... miatt IS). Amikor a Simsonomnak letört a mutatója csak egy kis csonk maradt mutatott az 90-et is. xDDD
Mukika:
nemtom mit beszéltetek anno én mitomról, de a leendődnél a kép csak illusztráció nem? mert az az én régi mitom, és az biztos h nem lesz a tiéd...
na sok sikert, legyetek jók
Hooooonddaaaaaaaaaaaaaa vinnék már el... 400ba lépnék
igazából nekem most a mito után tuti egy hyo gtr em lesz :) cask kp kéne de hát majd gyűjtök szépen most is úgy volt hogy hyo gtr 250 em lesz cak muterék még se segítettek de most már hyo gtr 650 es lesz ttc festéssel
Szerintem is gyönyörű, és azt mondom, megérte az árát... Ne hidj a rossznyelveknek, egy jó motor, bátran válaszd!
Egyébként, az S simán átépíthető R-é, mivel ugyan az, az idomtartó fülek is csavarral rögzülnek a vázhoz, így ha S-t használtat veszel, és S-eset találsz, + 100 e a gyári idomszet tartókkal, ez ne legyen akadálya....
Motor Revü Mito teszt 157 km/h valós végsebesség
AF-1 Sintesi 161 km/h
AF-1 Futura 159 km/h
Amúgy egy ilyen gépnél kurva sokat számít minden apróság,szélcsend,hátszél,szembeszél,enyhe lejtő, emelkedő, karburálás,mennyi olajat kap, hőmérséklet,szóval sztem pontos végsebességet nem is lehet egy típusra sem adni
Mutassa meg nekem valaki azt a levegö szüröt és kipuffot ami +40 km/h-t dob egy mito-n!
Ereszkedjünk vissza a földre! 125 ös sport gépek utcai változata(Mito,Rs)=---160-170KM/H
Attól gyorsabb nem lesz.
Fognám oszt lematricáznám 500Ft-ból oszt kész
299EZER Ft aki aszondja drága az térdeljen le!
06705540998
Ti hogy szoktátok a fötengelyt bele rakni a blokkba hogy a csapágyak a fötengelyen vannak vagy a
blokkba?
nemtom mit beszéltetek anno én mitomról, de a leendődnél a kép csak illusztráció nem? mert az az én régi mitom, és az biztos h nem lesz a tiéd...
na sok sikert, legyetek jók
Hooooonddaaaaaaaaaaaaaa vinnék már el... 400ba lépnék
vigyázzatok magatokra, meee máááá csússssszikkk
Szerintem is gyönyörű, és azt mondom, megérte az árát... Ne hidj a rossznyelveknek, egy jó motor, bátran válaszd!
Egyébként, az S simán átépíthető R-é, mivel ugyan az, az idomtartó fülek is csavarral rögzülnek a vázhoz, így ha S-t használtat veszel, és S-eset találsz, + 100 e a gyári idomszet tartókkal, ez ne legyen akadálya....
AF-1 Sintesi 161 km/h
AF-1 Futura 159 km/h
Amúgy egy ilyen gépnél kurva sokat számít minden apróság,szélcsend,hátszél,szembeszél,enyhe lejtő, emelkedő, karburálás,mennyi olajat kap, hőmérséklet,szóval sztem pontos végsebességet nem is lehet egy típusra sem adni
Ereszkedjünk vissza a földre! 125 ös sport gépek utcai változata(Mito,Rs)=---160-170KM/H