Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" dugattyú csere (új Vertex)"

szerintem ezt gyorsan hányd ki belőle, mielőtt széthullik.
Széles utat!
Sziasztok!

Ha tökéletes állapotú Mito Evo kell, látogassatok el ide: www.tar.hu/dennym

Leírtam oda minden fontos infót a motoromról... sőt még kicsit többet is :D
Ha valakit érdekel a mito története az is csekkolja meg az oldalt.

A szezon végére való tekintettel 550.000 -ért lehet vinni a vasat.

Mielőbbi tavaszt!
jah 90 el kicsusztam vele és átszakitottam 1 szalagkorlátot és a mito tk
Ez lemaradt:
Ez a motor gyönyörű. Ienkor sajnálom h csóró vok.
cső!
mi a helyzet? hogy megy a mito? hallod jóba kötöttél bele:D sztem több mitoja volt és többet látott mint Te amennyi kilincset fogtál XD (nem szívózás képp) lezúztad a mitot?
Ő is egy 06os lenne
csak félig rosszul
(06os mito evo)
rosszul
hát nah ez ien
igyjárt
De te is eldicsekedhetsz vele hogy faxán lezúztad az eredeti festéses géped!Szerintem inkább ezzel
kéne foglalkoznod nem az én motorommal.....
99be is volt már (de asszem azok még 7sebességesek)... A sárga km óra az meg úgytudom h a mérföldes óráknál van...
Ne zavarjon de soha nem volt 4t!Azt én csináltam ugyanis mikor vettem a gépet már nem az eredeti kipu volt rajta!És nem valami 4t gépen volt!Ennyi!
jah én ugytudtam 2001 töl evo2 a mito és érdekes h sárga a km hátlap
magyar1 inkább a kipufoddal dicsekednél 4t !
ok ha ti annyira okosak vagytok
És ha vkinek van karbon dobja szóljon de leginkább az újfata arrow érdekelne! (lehetőleg ne csillagászati áron)
Hát nekem 50be lesz az újra fényezés baráti áron(gyöngyház fekete, piros)... De am. az illető drágán dolgozik de kib*szott szépen...
őszintén ha lenne kp ém azzonnal megvenném ezt a motort leszarom a rendszámot :D elég nekm az adás vételi:D eniyt tok hozá szólni most ahogy van eladnám a feket mitot ami nem soká meg lesz végre és rohannék ezért a gépért
Hát képzeld eltudnám vinni olyan helyre ahol ugy megcsinálnák hogy csak ha közelröl megvizsgálnád alaposan akkor tudnád megmondani hogy az ott javitva lett!És 30 ért tán az egész motort lefestenék!
Tényleg nem tom felétek milyen világ van felétek de nagyon elvannak ott tévedve az árak!
miért ne lehetne 30bol megcsinálni? 25ért festették le az egész rs 50emet, úgy hogy ebbe benne volt az anyag is.
magyar olvasd már el hogy direkt felfelé let kerekítve, hát ha 30ból kihozzod akkor ügyes vagy
Hát én nem azért vennék motort mert szép hanem azért mert jól megy.
Jó azért ha el lenne törve mondjuk az idom azt cserélném de egy festésre én nem költenék.
Attól gyorsabb nem lesz a többi meg engem nem érdekel mert úgyse látom mikor rajta ülök.
Más véleménye meg engem nem izgat hogy most szép-e vagy nem.
Legalábbis én így gondolom.
Jaa és ha azt nézed hogy evo1,evo2 ha megnézed ez is evo2 mivel már ebbe is a 6 küllös felni van!
Akk miröl is beszélünk?
Ja és arra senki nem válaszolt hogy hogy rakja be a fötengelyt...hogy a csapágyak a
fötengelyen vannak vagy a blokkba?
Simán megéri!Méghogy 500 ezer mi? hülyeség...bazzeg azok semmik azok a karcok azok miatt nem kell
ujra fényezni egy motort!Egyedül a tankon vészesebb az a kis festék leverödés de azt is meg lehet
csinálni!ez kb 30 böl javába kijön..annyiért simán megcsinálják ...SIMÁN!Nem tom egyesek hol élnek?
fél millió....... haggyuk már