Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Meg szeretnem kerdezni, hogy vkinek nincsen e veletlenul egy evohoz lampatarto konzolja? Nagyon kellene! Bocsi az ekezetek miatt, de nem jo vmiert a billentyuzetem msn: rdani8@hotmail.com
Szevasz, engem a plexi érdekelne, meg két első index, jah, és egy fordulatszámmérő bovden! Szólj vissza hogy megvannak e még, és hogy mennyiért adnád!
csá zotyavfr szerintem kellesz ha lesz lovém egy másfél héten belül
MEg a 90/130 elég vékonyka lenne rá:)
Hello!

Nekem van egy 150/70*17es hátsó gumim kb 500km-t futott. Kenda márkájú. iá:5000ft
21es meg 18as felni van a miton?
Hy, itt az apróhírdetéseknél megnéztem neked ezt találtam elég olcsón2db Pirelli
csá
mindenkinek mitora hátsó gumit hol találok olcsón vagy van valakinek eladó használt vagy uj is jó ! előre is köszönöm
hello:
a henger hibátlan állapotban van nikacilos, fengerfej is jó állapotban van.
de a dugó gyürüt azt már cserélni kell,italmondonal lehet vennni ilyet.
több info kell hivj=705377495
Érdekel valakit egy 2000-es Mito? Nagyszervíz után! 480.000körül! Kifogástalan állapot!
Szerintem is jónak kell lennie, nem hiszem h másképp illeszkedne az evo blokkos mitonak a hengere
Sztem jónak kell lennie rá!
hy az sp-henger+dugó milyen állapotban van? és 99 es mito ra jó e ?
Kösz fahee majd megnézem
Bemész egy csavar boltba, ott is fogsz kapni!
nem gondoltam nagy összegre max 1500-2000 ft hogy legyen pénzem benzinre de ha nem hát akkor nem. elnézést a kellemetlenségért
Nézetek szét van minden-------- főtegely felújítás, hegereket hónaolnak, nicasiloznak ...stb www.taborituning.hu
Hello misoc Cagiva mito idomokba vannak csavarjaid ha van akkor mennyi darabja?
hali
haveromnak van egy 92es mitoja,lucky strike os fényezés, uj dugo,uj aksi, új fékbetétek,5 ezer kmet futott a block teljes generál óra.... nem kér érte sokat, 200at akar kapni érte,ha vkit érdekel vagy tud rá esetleg érdeklőrőt irjon má 1 mailt nekem vagy vegyen föl msn re.. előre is kösz
üdv: fireballl .. ja am az én apriliám is eladó,azé is lehet érdeklődni
szia én küldök neked postaköltségért hengert írd meg a címed gilera@vipmail-hu-ra örülök ha segithetek!
Szép jó napot!

Mennyit szeretnél elkérni egy már nem használható hengerért? A posta költséget természetesen kifizetem de egy működésképtelen hengerért plusz kiadásra azért nem gondoltam. Egyébként mint mondottam vala, oktatási célból kell, nem pedig saját felhasználásra. Ha ez így nem működik akkor köszönöm eddigi segítséged, de pénzért köszönöm nem kell...

Tisztelettel

Fuchs András
basszus...sirni tudnék mikor ezeket a képeket nézem...nem tudnám rávenni magam hogy egy vagy több
mocit igy szét hajigáljak!
bocsi hogy csak most irok... nah postázni tudnám asszem csak még nemigazán tom hogy megy ez az utánvétes dolog mer gondolom nem ingyen gondoltad
mito koplet idom garnitura elado:
fejidom+plexi+2db alsó-fölsö oldalidom+farokidom+2db ülésel+sárvédö=egybe 40eft
külön eladok.
mitohoz minden van ami csak kell
érd:misoc160@freemail.hu
705377495