hali:mito alaktrészek mindne eladó:
power elektronika=20eft(ha el tudsz jönni érte ki probáljuk,hogy müködik)
powermotor=10eft
karbi34-es dellorto=15eft
mikuni34-es verseny kabi=20eft
szivocsonk 34-es=5eft
blokk,henger(160-as polini-gyári 125hengerek)
gyujtás,teleszkopok,müszerfal,idomok,fékek,lábt
artok,
minden ami miton van eladó!
érd:705377495 kérésre képet is küldök
Hát akkor hangján is lehetett már hallani h erőlködve próbálja... Bár az enyémre is ráfér lassan egy mert eléggé kerregve csinálja a dolgát... Nem baj lesz időm bőven ráXD
Az, hogy az elektronika húzogatja a bovdent, nem jelenti azt, hogy a szelep is kinyit... Nekem a motor megvétele után a nyelvet szabályosan ki kellett küzdeni a helyéről, full be volt ragadva az olajos gedvába. Szóval lehet, hogy egy alapos power takarítás megoldja. (A workshop manual azt írja egyébként, hogy 5000 km-enként ki kell tisztítani, és szerintem ez a legritkább esetben történik csak meg - pl. nálam )
Akkor a power jó...végül is azon kivül még 1000+1 baja lehet amiért nem megy ezt igy nem nagyon lehet megmondani...kikellene probálni...mutasd meg valaki olyannak aki ért hozzá
Hát power szinte 100% h nem jó. Lehet csapágyakat meg a dugót se ártana már benne kicserélni de az a 135-ös vég egy komolyabb felújítás gondolatát is felmeríti.
helo srácok! Vertex A méretű dugó kellene nekem sürgősen, használt is.
aki tud az írjn vagy vegyen fel msnre djjedzinak2@freemail.hu
tényleg nagyon fontos
Jól néz ki ez a gép de ha tényleg 135 a vége akkor ott már gond van....
Végül is lehet hogy csak karbi problémája van vagy már nagyon ki van kopva és nincs ereje vagy ki tudja
VAGY!Nincs power elektronika és zárva van a power!Mert az enyém se kuszik 140-145 felé csukott szeleppel!
valaki mondja már meg nekem h evoha mien bistositék kell meg h kél oldara méket, értitek pl bal 15 jobb 10
köszi