Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá
valaki mondja már meg nekem h evoha mien bistositék kell meg h kél oldara méket, értitek pl bal 15 jobb 10
köszi
aprilia henger jó?
hali:mito alaktrészek mindne eladó:
power elektronika=20eft(ha el tudsz jönni érte ki probáljuk,hogy müködik)
powermotor=10eft
karbi34-es dellorto=15eft
mikuni34-es verseny kabi=20eft
szivocsonk 34-es=5eft
blokk,henger(160-as polini-gyári 125hengerek)
gyujtás,teleszkopok,müszerfal,idomok,fékek,lábt
artok,
minden ami miton van eladó!
érd:705377495 kérésre képet is küldök
Lehetett bizony! Nem is húzattam 7e-ig sem, hogy meg se próbálja nyitogatni... De milyen jó, hogy ez már a múlt!
Hi!
Oktatási célokból szükségem lenne egy már használhatatlan nicasil-os hengerre, lehet besült, bármilyen csak nicasilos legyen.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Hát... nem igazán max ha nem töröd szét:D
Köszi a sok választ! Tényleg! És ugye nem tudok kárt okozni, nehogy kiheréljem a motort!
Hát akkor hangján is lehetett már hallani h erőlködve próbálja... Bár az enyémre is ráfér lassan egy mert eléggé kerregve csinálja a dolgát... Nem baj lesz időm bőven ráXD
a henger elülső részén találsz 4 csavart...azokat ha kiveszed, ti tudod húzn ia power nyelvet is..
Pont ez a lényeg! A bovdent húzta, de a nyelvet már nem sikerült kinyitni...
Hm.. Az érdekes mivel amikor ráadod a gyújtást nem csak bowden mozog hanem nyelv is nyit-zár, szal kinyit és visszazár a szelep...
És hogy lehet hozzáférni? És holvan? A választ előre is nagyon közi!
Az, hogy az elektronika húzogatja a bovdent, nem jelenti azt, hogy a szelep is kinyit... Nekem a motor megvétele után a nyelvet szabályosan ki kellett küzdeni a helyéről, full be volt ragadva az olajos gedvába. Szóval lehet, hogy egy alapos power takarítás megoldja. (A workshop manual azt írja egyébként, hogy 5000 km-enként ki kell tisztítani, és szerintem ez a legritkább esetben történik csak meg - pl. nálam )
Akkor a power jó...végül is azon kivül még 1000+1 baja lehet amiért nem megy ezt igy nem nagyon lehet megmondani...kikellene probálni...mutasd meg valaki olyannak aki ért hozzá
Én hallok ilyen kis zizegő hangot mikor ráadom, az a power? attól független gyenge és nemtudom miért!
Mikor ráadod a gyujtást hallasz ilyenkis villanymotor hangot?Mert ha nem akkor rossz a power....már nem megy ugy ahogy kéne..messze nem
Nekem sem megy többet az evo-m 130nál! De miért?
Hát power szinte 100% h nem jó. Lehet csapágyakat meg a dugót se ártana már benne kicserélni de az a 135-ös vég egy komolyabb felújítás gondolatát is felmeríti.
Eladó 15ezerkm-t futott lamella sor (hibátlan) 8ezer
Mito "tuning" rezonátor 1.2,evo-hoz 23ezer
helo srácok! Vertex A méretű dugó kellene nekem sürgősen, használt is.
aki tud az írjn vagy vegyen fel msnre djjedzinak2@freemail.hu
tényleg nagyon fontos
Hy, a Giannelli kipuffot honnan szerváltad rá? mennyi volt? jól néz ki hangja milyen vele?
http://www.marca.com/motor/mot... nyomjatok egy szavit Talmának Itt az őszi szünet lehetne ez a hét eső mentes
Jól néz ki ez a gép de ha tényleg 135 a vége akkor ott már gond van....
Végül is lehet hogy csak karbi problémája van vagy már nagyon ki van kopva és nincs ereje vagy ki tudja
VAGY!Nincs power elektronika és zárva van a power!Mert az enyém se kuszik 140-145 felé csukott szeleppel!
2 éve hirdeti a srác
magyar001 kolléga jól mondja.. az enyémet sem én állítottam be szégyen szemre..