Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény helyzet....mondjuk én meg sem hirdettem volna még le nem vajaztam volna fater&muter-ral a témát...egy ilyen milliós érkékü motor vásárlásba nem szabad igy bele ugrani....én szerény véleményem szerint 125 ös vagy 250 es gépet nem vennék meg ujonan ilyen milliokért.Most ha vagyok 18.Meg veszek
1 uj 250 est 1 milláért..mire kifizetem leszek 21 meg lehet a korlátlan jogsim és vennék nagyobb gépet de
nincs össze rakva egy kanyim se mert rá vertem a másiknak a lizingjére.....stb.De ez csak az én véleményem...
úgy látszik ezt jól átgondoltad...ne kapkodj ennyire
Az szép... sztem elösszr tedd le a korlátozottat mert ugy megb**k ha megfognak h nézegetsz!
bizoyn szegyén Mitom :( nekem semmien :D azért kéne valaki aki lenne a kezesem és van jogsija...250 esre
szegény Mito..
nah régjártam erre fele... De amugy miylen jogsid van?
ezt nem hiszem el anyám azt mondta ne mhajlandó ő lenni a hitel felvevő most mit csináljak kurva életbe hogy vesem meg a mocit . . . . . . . . . . . . . . [.o07].
mármint amég eladom alkatrészenk hát eldtam :) hiáynzon i fog de megigérem titeket nem hagylak helyesíráási hiba nélkül :) majd nem soká kiderül mi lesz :) remélem apu válalja hogy felveszi a hitelt a és találok valakit aki lesz a kezesem
akor tom ki volt hát ez van csak nekem msot kellet a pénz és nem fél év múlva:)
mukika én hívtalak telón.. bakker eladhattad vna a hengert dugót+telókat és még apróságokért adtam vna 100at! Alkatrészként 2x ennyit kihoztál vna belőle!
márcsak 10 perc:( tellik az idő:"(
itt vannak ezek a gépek nah itt találtok a ti fogatokra valot is de nem elvinni az én szép 250 esemet előttem mert sírva fakadok de aztán ölök
nah nézd meg :D
nézd meg a két lámpát elöl tisztára az :D igen úgy volt hogy 650 es lesz de :D anyám ordított barátnőm is XD kell egy kezes!:S:S:S
gixxeres fejidom, régi zxr 250-esére hasonlító kerekek,de az mv-t nem találom
lol,akkor ez hamar ment! a gépsárkányra meg azt hittem a 650-es lesz,így viszont nem para,30 lóerő 4 ütemben szépen kiaknázható
én ezt úgy hívnám hogy mv agusta kawasaki suzuki mix :D XD
nem lesz valaki kezes nekem mert nincs jogsija senkinek:( 250 es hez való jogsi kéne semi kötelezett ség csak csak felkel mutatni a jogsid és aláríni segítsetek:(
de csak 5 sebességes bizots lehet bele pakolni 6 ot :D
250 ccm, DOHC, V2, 75f. hsz.
4-ütem, 4 szelep, levegõ-olaj h.
5 seb. mech.
21 KW / 10000 rpm
dupla tárcsa fék elöl tiszta durva és csak 1 milli 85ezer forint!
aha :D végülis egy 350 es moci lesz helyette 2 hengeres 4szeplepes DOCH motor 29 le XD 4 ütemű vadi új 0 kilóméter digitális kijelző stbkép:
működik de a gyújtás szarul adja a szikrát és amikor már nagoyn sok cucvan benne akor robbantja be... szóval csak be kell állítani és kész
az az én mitom alig hogy meghirdettem el is adtam :) fél óra és itt vannak érte!
jaja,alkatrésznek egyszer simán vennék egyet ilyen árért,de muki ezt nem kapkodtad el? biztos,hogy csak a gyújtás szar? amúgy sok sikert az új mocihoz,azzal tuti nem lesz semmi bajod,de kezdésnek kicsit nagy nem? a "közel világító égők" alatt a helyzetjelzőt érted?
bakker ma vki nagyon jól járt a 3órája eghírdetett 160as MITOVAL! Nézzétek meg a hírdetést :( nekem a henger+dugó kellett vna de ennyibe lehet az egész is :(