Kemény helyzet....mondjuk én meg sem hirdettem volna még le nem vajaztam volna fater&muter-ral a témát...egy ilyen milliós érkékü motor vásárlásba nem szabad igy bele ugrani....én szerény véleményem szerint 125 ös vagy 250 es gépet nem vennék meg ujonan ilyen milliokért.Most ha vagyok 18.Meg veszek
1 uj 250 est 1 milláért..mire kifizetem leszek 21 meg lehet a korlátlan jogsim és vennék nagyobb gépet de
nincs össze rakva egy kanyim se mert rá vertem a másiknak a lizingjére.....stb.De ez csak az én véleményem...
ezt nem hiszem el anyám azt mondta ne mhajlandó ő lenni a hitel felvevő most mit csináljak kurva életbe hogy vesem meg a mocit . . . . . . . . . . . . . . [.o07].
mármint amég eladom alkatrészenk hát eldtam :) hiáynzon i fog de megigérem titeket nem hagylak helyesíráási hiba nélkül :) majd nem soká kiderül mi lesz :) remélem apu válalja hogy felveszi a hitelt a és találok valakit aki lesz a kezesem
nem lesz valaki kezes nekem mert nincs jogsija senkinek:( 250 es hez való jogsi kéne semi kötelezett ség csak csak felkel mutatni a jogsid és aláríni segítsetek:(
jaja,alkatrésznek egyszer simán vennék egyet ilyen árért,de muki ezt nem kapkodtad el? biztos,hogy csak a gyújtás szar? amúgy sok sikert az új mocihoz,azzal tuti nem lesz semmi bajod,de kezdésnek kicsit nagy nem? a "közel világító égők" alatt a helyzetjelzőt érted?
bakker ma vki nagyon jól járt a 3órája eghírdetett 160as MITOVAL! Nézzétek meg a hírdetést :( nekem a henger+dugó kellett vna de ennyibe lehet az egész is :(
1 uj 250 est 1 milláért..mire kifizetem leszek 21 meg lehet a korlátlan jogsim és vennék nagyobb gépet de
nincs össze rakva egy kanyim se mert rá vertem a másiknak a lizingjére.....stb.De ez csak az én véleményem...