Szeva! Át kell festenem a mitomat, és úgy gondoltam akkor már nem egyszínűre fújatom, hanem viszek rá valami mintát. Ha van valakinek valami jó képe, 1es mitorol, amin jó a festés, az lökjön már fel párat Az a lényeg hogy az enyém most piros, és az alapszínnek pirosnak is kéne maradni, mert nem akarok új forgalmit csináltatni! Úgyhogy ezt is vegyétek figyelembe!
Mennyire lyukas? Lehet venni hütő tömitőt ilyen folyadék hozzákell önteni a hütővizhez... Nekem az Rsbe az votl kicsit folyatott felöntöztem aztán elmúlt! Azóta semmigáz!
És ez alatt miért három küllös felnik vannak?csak az elsö evo-k ba raktak ilyen felnit utána már mindbe
a 6 küllös volt ez meg ha 8 éves akkor nem az elsök közt van.......
Sziasztok, lehet hogy már ajánlottam itt amocimat, de azért mégegyszer: http://www.kepesmotor.hu/giler...
jó kis gép gép higgyétek el, várom a kérdéseket...
asszem nem neked irtam szoval nem kene. es ha nem megy a nema erto olvasas akkor a hirdetest olvasd el hangosan is magadnak .segitek kiemelem IRANYAR tehat alkukepes ennyi.
tudok egy nagyon szep mitot eladot rendszamos 1 honapja muszakizott gyere el nezd meg ha komolyan erdekel e-mail.:kovacs.gyozo@gmail.com ha erdekel irj
Valamelyik nap Üllőn jöttem keresztűl és volt ott 1 motorkereskedés,Úgy láttam,hogy bontanak is motorokat,ha gondolod benézek és megnézem,hogy van-e és ha igen akkor mennyiért!Ha emberi árban van akkor akár meg is vehetem és postázom
Mi a helyzet? Rég jártam erre.. Gurulnak még a mitok?
nekem lyukas a hűtőm.. nem tud vki emberi áron?
a 6 küllös volt ez meg ha 8 éves akkor nem az elsök közt van.......
jó kis gép gép higgyétek el, várom a kérdéseket...
Ritkán tesznek ilyet