Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Át kell festenem a mitomat, és úgy gondoltam akkor már nem egyszínűre fújatom, hanem viszek rá valami mintát. Ha van valakinek valami jó képe, 1es mitorol, amin jó a festés, az lökjön már fel párat Az a lényeg hogy az enyém most piros, és az alapszínnek pirosnak is kéne maradni, mert nem akarok új forgalmit csináltatni! Úgyhogy ezt is vegyétek figyelembe!
Mennyire lyukas? Lehet venni hütő tömitőt ilyen folyadék hozzákell önteni a hütővizhez... Nekem az Rsbe az votl kicsit folyatott felöntöztem aztán elmúlt! Azóta semmigáz!
Hát ez ha 8 éves 99-es annak még lehet 3küllős kereke, mivel tudtommal a 2es Evo is 99ben jött ki...
Üdvölet Pajtosok!
Mi a helyzet? Rég jártam erre.. Gurulnak még a mitok?
nekem lyukas a hűtőm.. nem tud vki emberi áron?
Én nemtudom, hülye vagyok ehhez De szerintemis a 700 az kicsit sok érte.
Javitsatok ki ha rosszul tudom!
És ez alatt miért három küllös felnik vannak?csak az elsö evo-k ba raktak ilyen felnit utána már mindbe
a 6 küllös volt ez meg ha 8 éves akkor nem az elsök közt van.......
igaz sco nekem adta de én eladtam amitoval együt sajnlom:(
Sziasztok, lehet hogy már ajánlottam itt amocimat, de azért mégegyszer: http://www.kepesmotor.hu/giler...
jó kis gép gép higgyétek el, várom a kérdéseket...
rendben,csak tanács volt,de a sok birkának szemet szúr,ha azt látják 6ossal kezdődik,aztán tökmind1,h 99 a vége
oke .de az az igazsag h ha egy bukott atfenyezett jarganyt adnak 720 ert 5-6 evest az enyem meg mindig jo 700 ba szerintem.ennyi
neked van fent hónapok óta,vhol gebasz van akkor a hirdetésben,csak segítség lett volna,nem kéne megsértődni rá
asszem nem neked irtam szoval nem kene. es ha nem megy a nema erto olvasas akkor a hirdetest olvasd el hangosan is magadnak .segitek kiemelem IRANYAR tehat alkukepes ennyi.
ha egy százast engedsz belőle tuti ráharapnak,hiába szép,azért már 8 éves
a sör jótékony hatása
tudok egy nagyon szep mitot eladot rendszamos 1 honapja muszakizott gyere el nezd meg ha komolyan erdekel e-mail.:kovacs.gyozo@gmail.com ha erdekel irj
Lehet azért mert nem ismerlek személyesen...
nahh végre valaki felfedezte bennem az emberségesség apró jelét
Ritkán tesznek ilyet
Én is gondoltam h gondoltad szal érted csak azért mégis
én is valahogy így gondoltam
Na milyen rendes emberek vannak itt
És köszi szépen előre is
jójó de elötte azért ird meg h mennyibe kerül aztán dumálok a sráccal h oké-e odaadja pénzt és akkor ok! amugy 95ös evohoz kellene!
Valamelyik nap Üllőn jöttem keresztűl és volt ott 1 motorkereskedés,Úgy láttam,hogy bontanak is motorokat,ha gondolod benézek és megnézem,hogy van-e és ha igen akkor mennyiért!Ha emberi árban van akkor akár meg is vehetem és postázom