ők oltári nagy balfaszok,egy rohadt termosztátnak nem tudták 5ödszöri hívásra megmondani az árát,meg a "hozzáértő" srác szerint nem biztos,hogy van,mert ők csak új mitohoz tudnak,mondom UGYANAZ! de ez nem így van...jó...
5ödszörre pedig megkértem egy csajt,hogy nézze meg a gépben az árát,erre megsértődve kijelentette: "De hát én átutómárketinges vagyok" no comment
jah,ma meglett a rutinom!
szóval bárki tud bármit ahova eltudnám adni az visítson! csak egy 100 as egész moci új aksi új yerty 2600 ft volt maga a henger meg a dugó megérne 60 at és jó önindító minden jó power elektrónika stb! elkell adnom eberek! mutatok képet milesz az űj szépségem:
szóval egy vadi új mocit és kész :D szóval eladó a mitom egy 100 asért vihtő van hozá minden és működő képes ha ma sikerül akor jó lesz :D ha nem akor meg valki megcsinálja 160 as polllni zöld lámpák színes (kék ből pirosba átmenő) fordszámmérő aszem enyi gyoran elkell adnom segítsetek pls! kell a kezdő részletre!
Na itt van egy blokk ebbe nincs benne az alaplap amin a tekercsek vannak de ott van a 3 rögzitési pont amit montam azokra van felfogatva amelyiknél van a nyil azon van a jelzés!Oda állitsd az alap lapot!
De mind ehhez le kell szedned a lend kereket ami lehuzó nélkül elég nehéz téma! Én is csináltam hozzá egyet mert másképp nem tudtam volna leszedni!
szóval honnan nézem a blokkot? ahonnan a váltó van vagy ahonnan a kuplung? őszintén bevallom azt se tom mien alaplap XD szóval ahoz értek hogy ösze rakom mert tudom hogy kell és mi megy bele de itt meg áll a tudomány :Degy képet kérnék pici nyillal hogy ez áljon így felirattal kérlek valaki dobjon fel minél előbb egyet!
Segítsetek légyszi. Az EVO-m nem mindig akar reagálni a Start gombra. Néha egyáltalán nem. Sikerült addig eljutnom, hogy az indító relé a szar, ugyanis, ha épp szar napja van és nem indul és csak megpöccintem az relét, akkor egyből duruzsol. Namost: honnan az anyámból szerezzek ilyen relét. Eddig minden boltban kiröhögtek. Tud valaki olyan boltot ahol biztosan nem küldenek el? Vagy van valakinek esetleg egy eladó?
Gyárilag van egy jelzés a blokkon és az alaplapon is!Annak pontosan egymásra kell néznie!Ha elötted
van a blokk a jobb felsö csavarozási helynél van a jelölés azt lőd be faxán és akk yónak kéne lennie a
gyujtásnak ha csak nem más a hiba!
nah ha gazdag leszek és felteszik a hátsógumimat +lesz pénz benyára akkor elmehetnénk együtt vmerre/Érd környékieknek../ Van vkinek 160as eladó hengere dugóval? vagy esetleg hátsó lámpa?
a forgórész csak egy mágnes, azon nem tudsz mit állítani.
az alaplapot kell úgy fel tenni hogy a gyujtótekercs legalol legyen, és lehető leglegjobban közelítsen a vízszinteshez
Ki tudja mi lett azon a motoron még kicserélve....ha az gyerek leszedte a hengered meg a dugattyut is
akkor ennyi erövel lehet hogy egy szar gyujtás van benne vagy egy szar trafó!
5ödszörre pedig megkértem egy csajt,hogy nézze meg a gépben az árát,erre megsértődve kijelentette: "De hát én átutómárketinges vagyok" no comment
jah,ma meglett a rutinom!
De mind ehhez le kell szedned a lend kereket ami lehuzó nélkül elég nehéz téma! Én is csináltam hozzá egyet mert másképp nem tudtam volna leszedni!
Segítsetek légyszi. Az EVO-m nem mindig akar reagálni a Start gombra. Néha egyáltalán nem. Sikerült addig eljutnom, hogy az indító relé a szar, ugyanis, ha épp szar napja van és nem indul és csak megpöccintem az relét, akkor egyből duruzsol. Namost: honnan az anyámból szerezzek ilyen relét. Eddig minden boltban kiröhögtek. Tud valaki olyan boltot ahol biztosan nem küldenek el? Vagy van valakinek esetleg egy eladó?
van a blokk a jobb felsö csavarozási helynél van a jelölés azt lőd be faxán és akk yónak kéne lennie a
gyujtásnak ha csak nem más a hiba!
az alaplapot kell úgy fel tenni hogy a gyujtótekercs legalol legyen, és lehető leglegjobban közelítsen a vízszinteshez
akkor ennyi erövel lehet hogy egy szar gyujtás van benne vagy egy szar trafó!