egyébként én meg nem vaokgy az erőszak hív e ellentétben fetrral meg a hüyle haverjaival meg a kislacival aki egy kaora batár álalt mnagy motor hogy beszarok rajta és nkei vannkaa ezek tipikus amerika csopperes tetovált averjai de anyian múltkor lelpték a blues tanyát itten nálunk D: öcsém azok mekkorák és oylan válluk van kiugyrtak :D szerintem kézben elviszek a harley uakt XD
Nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmezem, de ahhoz a csírához akarod vinni a motort, aki képes volt lelopni(!) a hengered, meg mindened?! Az viszont biztos, hogy én nem bíznék a dologban (meg abban sem, hogy nem basznám szájba a gyereket egy 22-es villáskulccsal, ha az én cuccaimmal teszi ezt). De te érzed, engem meg kicsit sem ismersz, hogy adj a véleményemre, de hátha.
Szóval szerintem megér pár ezer forintot, hogy valami normális ember összerakja... De megint csak te érzed...
mitől? atól hogy a juhász kipakoltam a hengeremet meg a dugómat ...stb. szóval szétszedte majd nagy nehezen visz kerültek az alkatrészeim hozzám de nem nagyon akarnak meni úgy mint régen
stb.
hat sracok nem akar menni szoval leviszem a petihet és megvárom (max 2 hét) amég újra oylan lesz mint amikor vittem 100% os motor pöcc röf és jó power engem nem érdekel évnyitóra a mocimmal akarok menni ami jó volt!
tudom mar mi elhet most ien gyertyam van amit a juhasz hozzot gondolom nem hozza van:bp6es de a tobbiek ezt irtak br9eg oien kene az enyem be is meg jo h megneztem
nah, megcsináltam most már nem szív farsot...de most meg szívja benzin t meg a levegőt de a gyertya nem akarja begyujtani vagy én nem tudom..:S szóval néha egyet durran meb picit füstöl de nem akar beröffeni micsináljak szar a gyertya hézag vagy mi a retek lehet mert ha kiveszem szikra van van mint állat agy a gyújtás vezérlés kúródóott el az holtom állítamni :S am ia léyneg hogy nem akar robbani miért van még minding kici a kompreszziói vagy mi a retek? mert sz.tem jó...szívja a benzint mint állat de nem akar beöffeni wáá meg halok, ja és kipuf nélkül probálgatom ezt és néha ien nagy lángokat köp ki ine subarosan piff pöff XD :D
újonnan boltba 8e/db és kell bele 4.
nekem is megdöglött és ugyanígy megvettem a szimeringet és ugyanígy kinyírta.Sztem esztergáltatni fogok én is mert 32e elég húzós lenne.Ja és kell fékbetétet is vennem bele mert az teló olaj eláztatta.Most kipofásítom pöpecre :D
neki fordított van
perselyt az ami a szimering "alatt" megvezeti a villát,újat bele vagy lehet olyat esztergáltatni?
megkopott és kicsit kotyog a villa,ezért nyírja mindig ki a tömítést
hát nincs ah nézehettük a haverommal de nemrég cseréltem ki és annyira nem olcsó mulatság de hnap leveszem a sárvédőt és megnézem ahol takarásba van és ha van akk mit lehet tenni vele?
Üdv Péter
csá na gecccc hát ez a kurva szimering felidegel már megint elment az első telómból megnit a jobból biztos valahol sérülve van a a szar amiatt megy el mindig nem
üdv
Mark
Szóval szerintem megér pár ezer forintot, hogy valami normális ember összerakja... De megint csak te érzed...
stb.
Üdv:Péter
nekem is megdöglött és ugyanígy megvettem a szimeringet és ugyanígy kinyírta.Sztem esztergáltatni fogok én is mert 32e elég húzós lenne.Ja és kell fékbetétet is vennem bele mert az teló olaj eláztatta.Most kipofásítom pöpecre :D
perselyt az ami a szimering "alatt" megvezeti a villát,újat bele vagy lehet olyat esztergáltatni?
megkopott és kicsit kotyog a villa,ezért nyírja mindig ki a tömítést
Ha igen milyen szimering kell bele?
Mert nekem is kéne.
? pls válaszoljatok mert nagyon el vagyok keseredve
Üdv Péter