Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jójó tudom nem tok írni :xd csak sietek mert it sunyulok gépnél...
egyébként én meg nem vaokgy az erőszak hív e ellentétben fetrral meg a hüyle haverjaival meg a kislacival aki egy kaora batár álalt mnagy motor hogy beszarok rajta és nkei vannkaa ezek tipikus amerika csopperes tetovált averjai de anyian múltkor lelpték a blues tanyát itten nálunk D: öcsém azok mekkorák és oylan válluk van kiugyrtak :D szerintem kézben elviszek a harley uakt XD
megéren csak hoyg nekm smei pénzem sincs... mostm ár teljesen nulán vok...:( nem tok micsinálni:(
Raktam fel. Nem a legtutibb, de tény, hogy így talán hitelesebb leszek a társaságban. (A hétvégén meg csinálok rendes képet.)
mitogeri! nincs véletlenül evo-hoz kuplung karod? előre is köszi...
üdv
Mark
dobj fel képet a mocidról,pls
Nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmezem, de ahhoz a csírához akarod vinni a motort, aki képes volt lelopni(!) a hengered, meg mindened?! Az viszont biztos, hogy én nem bíznék a dologban (meg abban sem, hogy nem basznám szájba a gyereket egy 22-es villáskulccsal, ha az én cuccaimmal teszi ezt). De te érzed, engem meg kicsit sem ismersz, hogy adj a véleményemre, de hátha.
Szóval szerintem megér pár ezer forintot, hogy valami normális ember összerakja... De megint csak te érzed...
mitől? atól hogy a juhász kipakoltam a hengeremet meg a dugómat ...stb. szóval szétszedte majd nagy nehezen visz kerültek az alkatrészeim hozzám de nem nagyon akarnak meni úgy mint régen
stb.
Mitől ment tönkre?
hat sracok nem akar menni szoval leviszem a petihet és megvárom (max 2 hét) amég újra oylan lesz mint amikor vittem 100% os motor pöcc röf és jó power engem nem érdekel évnyitóra a mocimmal akarok menni ami jó volt!
áááááá annyira fekidegel ez a szimering akk biztos h a csúszópersej lessz a gond? és mennyi be lessz ez? köszi előre is
Üdv:Péter
tudom mar mi elhet most ien gyertyam van amit a juhasz hozzot gondolom nem hozza van:bp6es de a tobbiek ezt irtak br9eg oien kene az enyem be is meg jo h megneztem
nah, megcsináltam most már nem szív farsot...de most meg szívja benzin t meg a levegőt de a gyertya nem akarja begyujtani vagy én nem tudom..:S szóval néha egyet durran meb picit füstöl de nem akar beröffeni micsináljak szar a gyertya hézag vagy mi a retek lehet mert ha kiveszem szikra van van mint állat agy a gyújtás vezérlés kúródóott el az holtom állítamni :S am ia léyneg hogy nem akar robbani miért van még minding kici a kompreszziói vagy mi a retek? mert sz.tem jó...szívja a benzint mint állat de nem akar beöffeni wáá meg halok, ja és kipuf nélkül probálgatom ezt és néha ien nagy lángokat köp ki ine subarosan piff pöff XD :D
somarace@freemail.hu , ő tud neked dugót adni.
sziasztok! nagyon fontos lenne hogy hol tudok dugót,gyűrűt,powerszelepet elektronikával szerezni! sürgős! köszönöm.
újonnan boltba 8e/db és kell bele 4.
nekem is megdöglött és ugyanígy megvettem a szimeringet és ugyanígy kinyírta.Sztem esztergáltatni fogok én is mert 32e elég húzós lenne.Ja és kell fékbetétet is vennem bele mert az teló olaj eláztatta.Most kipofásítom pöpecre :D
bakker nekem is kifingott az új szimeringem... 1hetet bírt.. és nekem is a jobb oldali
neki fordított van
perselyt az ami a szimering "alatt" megvezeti a villát,újat bele vagy lehet olyat esztergáltatni?
megkopott és kicsit kotyog a villa,ezért nyírja mindig ki a tömítést
hát sima a teló nem tom mien mérte 40x52x10es nem volt jó bele vmi speciális kellett bele de azt a csúszópersejt mennbe van vagy mit kezgyek vele?
Neked sima telód van?
Ha igen milyen szimering kell bele?
Mert nekem is kéne.
csúszópersellyel lesz a gond
de a villával mit lehet csinálni h ne bassza el az összes szimeringet
? pls válaszoljatok mert nagyon el vagyok keseredve
hát nincs ah nézehettük a haverommal de nemrég cseréltem ki és annyira nem olcsó mulatság de hnap leveszem a sárvédőt és megnézem ahol takarásba van és ha van akk mit lehet tenni vele?
Üdv Péter
Nincsa valahol megpattanva a króm a száron vagy nincs valahol rozsdapötty rajta? mert az igen szereti kikezdeni a szimeringet!
csá na gecccc hát ez a kurva szimering felidegel már megint elment az első telómból megnit a jobból biztos valahol sérülve van a a szar amiatt megy el mindig nem