Tavaszi beindítás óta ma először felnyitottam a tankot és tüzetesebben megnéztem a motort. Érdekes hogy még simán motoroztam vele. A gyertyát két menet fogta a helyébe annyira kicsavarodott. Simán lehetett mozgatni majdnem ki is esett... De a moci mégis ment
végre nem soká agusztus 8 jön haza Juhász aug.9 én elvileg a megkapom végre a kifizetett alkatrészeim illetve miden egyéb levett alkatrészeket (henger dugó de hál isten abból újat mert az is tönkre ment az ő mocijába..)meg visza a fejidomom plexistül meg a forszámmérő spirálom... de akor végre lesz hátsó lámpa meg hátsó lábtartóm és a fejidomomat se veri maj a szél mert meg kapom a fejidom tartó vasamat és meg lesz végre a bal viszapillantóm is(ezeket külön fizettem neki) legyen már 9 ja és még mindig senki nem válaszolt hogy fel jön e hozzám segíteni öszerakni mert azért a eptivel nem rakatnék ileltve hát nézetnék meg motort... de ha nem jön senki legyet sokat fórumon mert ha nem tok valmit (kábelezésről) csak azt nem tom akor segíteni kell majd! előre is kösz aztán ,már csak 1000km er szüttyögés és lehet újra hajtani :) itt a képen jelenlegi állapotában a kert végében a kis ház "biciklitartója" allat számúztem a tekerősöket a kertbeXD a Mito jobban megérdemli:)
Ennek a blokknak annyi hibája volt hogy megszorult benne a dugó, de nem 200 nál, így a dugó lehalásán kívül semmi baja sincsen. Elektronika és karbi az nincs meg rajta, de nem is kell elvileg . Szóval tényleg csak maga a blokk nyersen van meg. Váltó, kuplung, henger, blokk. Ha érdekel, sztem gyere el és nézd meg, aztán meglátod, mert így távolról mondhatok is én bármit.
15 990 HUF :D Tudom nem egy nagoyn tuning márkás bukó de jól ösze van rakva és amire kell 97%alkamas:) felnyithtaó az orra jó a szifgetéles nm folyi kbe a víz kényelmes bár kicst nehét 1750 gramm... de azért kiráyl :)
Keresek Mito elsőtárcsát nem túl drágán! Ha van valkinek írjon vagy hívjon! Fontos! 06303919431
Thx!
Akkor aszondod az a méret jó amit freccianak írtál vagy csak lehet?
Sima telósét nem tudom csak a Freccia-kat(ami RÁNÉZÉSRE uakkora lehet): 35x47x10
Azt szeretném megkérdezni hogy az első telszkóp-ba milyen szimering kell mert engedi az olajat.
Válaszokat előre is köszönöm.
Cagiva mito 1-es alkatrészek eladóak, felújjított henger új dugóval külön.
Elérhetőség: cz_182@yahoo.com
Ennek a blokknak annyi hibája volt hogy megszorult benne a dugó, de nem 200 nál, így a dugó lehalásán kívül semmi baja sincsen. Elektronika és karbi az nincs meg rajta, de nem is kell elvileg . Szóval tényleg csak maga a blokk nyersen van meg. Váltó, kuplung, henger, blokk. Ha érdekel, sztem gyere el és nézd meg, aztán meglátod, mert így távolról mondhatok is én bármit.
végre valaki válaszolt..
Azt szeretném megkérdezni hogy az első telszkóp-ba milyen szimering kell mert engedi az olajat.
Válaszokat előre is köszönöm.