Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg nem szoríthatja be ! Elvileg nem is tudod úgy berakni hogy a mebrán ne tudjon nyitni mert van rajta egy határolólemez ami miatt nem tudod odaszorítani!
le kell szedni a lndekereket meg a kuplungoldalról mindent addig amíg nem látod a szimeringeket a főtengelyen!
de akkor máshol sem szívna,nem?
most ez hülye kérdés,de a gumicsonk nem piszkálja vagy szorítja be vhogy a membránokat? nem lehet vmi köze? nem szedtem még szét,csak hangosan gondolkodom
ÉS AZT HOGY TOM MEGNÉNZI?
ÜDV
Helló ! Ha nem igazán szív akkor nézd meg a főtengely szimeringeket nincsenek-e kibukva vagy kimozdulva vagy valami! Szerinte ott lessz a bibi már találkoztam ilyennel!
meg van repedezve de ne mérzem hogy ott színva egy picit is akár semmerre se :s
odatetted a kezed és önindítóztál? ilyenkor nem kap olajat,vigyázz
amúgy,ha ez a baja,akkor a kis gumicsonk nincs kirepedezve? ha az a gond kend át sziloplaszttal
SRÁCOK SEGÍTSETEK NEKEM, megkaptam a hengert meg a dugót öszzeraktam szépen minden nem megy nem szív a motor vagyis így: membránt felrakom szív,felrakom a membrán utáni kis gumi izét akor már nem wszív és ha felrakom a karbit akor meg még úgyse.. nem szívja a benzint ne mtudom honnan szívja a farsokt vagy én nem tudom mi lehet a gáz estleg a z hogy powerem nisc öszerkava mármint cask hagyva van rajta a hengeren és és nincs bekötvbe mert nics rajta a kis kerek izé... segítsetek hol tud fasot szívni mert nekem fogalmam sincs vagy hogy nézzem meg?PLS HELP am már használni akartam :(
detto iyg vok én is.. főleg most nem merek menni a papírral , forgalmi vizsga előtt feljelentettek a rendőrök ..kb 3-4 hete..aztán nem jatszom el u.azt még1x..
A "B"-s jogsim az nálam van, azt majd akkor kell leadnom amikor megyek az új kibővített jogsimért, csak addig motort nem vezethetek.
nekem pont tegnap magyarázta az oktató pont az ellenkezőjét,mondjam azt,hogy a munkámhoz kell a B és kész
Nekemis 2 hetet kell várnom... És volt vagyis van B-s jogsim már 2 éve. Nekem direkt megmondta a nő, hogy ne merjek motorra ülni ameddig nincs a kezemben az új jogsim. Ez egy kicsit szemétség szerintem...
nem volt előtte B? ha igen,kötelesek adni igazoló lapot vagy mit,azzal csak külföldre nem mehetsz annyi
rohadt bürökrácia... 2hét mire megjön a jogsim ...
én honda cb250nel nyomtam le a korlátos jogsit
Jaja,nekem is AF1 volt reszelt hengerrel és nagyon jó kis gép volt !
Mito alul kicsit szerintem is gyengébb vagy csak egyenletesebben adta le az AF1 a pacikat,nemtudom..DE 8 felett az enyém nagyon bevadul :)
A kényelmet már kezdem megszokni
Kanyarokban stabilabb a mito,szerintem alacsonyabban van a sulypontja és ez ennek köszönhető
hi
nem tud valaki mito1 re hütőt.. mert valahogy szarrá jukadt és azzal járok melózni sürgős lenne..
és mennyit kóstálhat 1?
Nem,nekem is csak Ak lesz,de,ha minden jól megy akkor is csak szeptember közepére lesz csak jogsim. Én is MZ-re számítottam,de tanulni nem olyan szar ez,nyomaték van alapjárattól,nem fullad,erre jó,de soha nem lesz ilyen szülőszékem
és nekem az italmondoba 3600ft volt asszem..
hallod amúgy 2 tűgörgőméret van
az egyik az említett 16-os de van 15-ös is.. mérd meg tolómérővel ami benne volt az a biztos
"A"-ra teszed a jogsit? Nekem megvan az "AK" szerda óta Már csak arra várok, hogy kézhez kapjam. Én MZ-vel tanultam. A mito jobban tetszik .
Nah,most voltam először rutinon. Ilyennel nyomom Mito után először a hátsó lábtartóra raktam fel a lábam,elég debil a testhelyzet,jó kényelem...és? De a nyomaték az fasza dolog 2T után
Ja és a Plexi hozzá 6000 Ft körül mozog, szóval elég jó árban van azis (plexicsere egyszerű nagyon). Ja és a plexi záródás is király, nálam nemfolyik be sehol a víz.
Ez valami vicc? Arol 2T-t mitoba...
Köszi szépen! Azt hiszem, hogy megkozkáztatom, hogy vegyek egyet. Most egy régi FM sisakom van. Pár hete a barátnőm GP-1-es AGV-jében motoroztam, és rájöttem, hogy mennyire le kéne már cserélni a sajátomat... Iszonyat különbség volt köztük. Pedig a GP-1 nem egy high end sisak...