Elvileg nem szoríthatja be ! Elvileg nem is tudod úgy berakni hogy a mebrán ne tudjon nyitni mert van rajta egy határolólemez ami miatt nem tudod odaszorítani!
de akkor máshol sem szívna,nem?
most ez hülye kérdés,de a gumicsonk nem piszkálja vagy szorítja be vhogy a membránokat? nem lehet vmi köze? nem szedtem még szét,csak hangosan gondolkodom
Helló ! Ha nem igazán szív akkor nézd meg a főtengely szimeringeket nincsenek-e kibukva vagy kimozdulva vagy valami! Szerinte ott lessz a bibi már találkoztam ilyennel!
odatetted a kezed és önindítóztál? ilyenkor nem kap olajat,vigyázz
amúgy,ha ez a baja,akkor a kis gumicsonk nincs kirepedezve? ha az a gond kend át sziloplaszttal
SRÁCOK SEGÍTSETEK NEKEM, megkaptam a hengert meg a dugót öszzeraktam szépen minden nem megy nem szív a motor vagyis így: membránt felrakom szív,felrakom a membrán utáni kis gumi izét akor már nem wszív és ha felrakom a karbit akor meg még úgyse.. nem szívja a benzint ne mtudom honnan szívja a farsokt vagy én nem tudom mi lehet a gáz estleg a z hogy powerem nisc öszerkava mármint cask hagyva van rajta a hengeren és és nincs bekötvbe mert nics rajta a kis kerek izé... segítsetek hol tud fasot szívni mert nekem fogalmam sincs vagy hogy nézzem meg?PLS HELP am már használni akartam :(
detto iyg vok én is.. főleg most nem merek menni a papírral , forgalmi vizsga előtt feljelentettek a rendőrök ..kb 3-4 hete..aztán nem jatszom el u.azt még1x..
Nekemis 2 hetet kell várnom... És volt vagyis van B-s jogsim már 2 éve. Nekem direkt megmondta a nő, hogy ne merjek motorra ülni ameddig nincs a kezemben az új jogsim. Ez egy kicsit szemétség szerintem...
Jaja,nekem is AF1 volt reszelt hengerrel és nagyon jó kis gép volt !
Mito alul kicsit szerintem is gyengébb vagy csak egyenletesebben adta le az AF1 a pacikat,nemtudom..DE 8 felett az enyém nagyon bevadul :)
A kényelmet már kezdem megszokni
Kanyarokban stabilabb a mito,szerintem alacsonyabban van a sulypontja és ez ennek köszönhető
Nem,nekem is csak Ak lesz,de,ha minden jól megy akkor is csak szeptember közepére lesz csak jogsim. Én is MZ-re számítottam,de tanulni nem olyan szar ez,nyomaték van alapjárattól,nem fullad,erre jó,de soha nem lesz ilyen szülőszékem
Nah,most voltam először rutinon. Ilyennel nyomom Mito után először a hátsó lábtartóra raktam fel a lábam,elég debil a testhelyzet,jó kényelem...és? De a nyomaték az fasza dolog 2T után
Ja és a Plexi hozzá 6000 Ft körül mozog, szóval elég jó árban van azis (plexicsere egyszerű nagyon). Ja és a plexi záródás is király, nálam nemfolyik be sehol a víz.
Köszi szépen! Azt hiszem, hogy megkozkáztatom, hogy vegyek egyet. Most egy régi FM sisakom van. Pár hete a barátnőm GP-1-es AGV-jében motoroztam, és rájöttem, hogy mennyire le kéne már cserélni a sajátomat... Iszonyat különbség volt köztük. Pedig a GP-1 nem egy high end sisak...
most ez hülye kérdés,de a gumicsonk nem piszkálja vagy szorítja be vhogy a membránokat? nem lehet vmi köze? nem szedtem még szét,csak hangosan gondolkodom
ÜDV
amúgy,ha ez a baja,akkor a kis gumicsonk nincs kirepedezve? ha az a gond kend át sziloplaszttal
Mito alul kicsit szerintem is gyengébb vagy csak egyenletesebben adta le az AF1 a pacikat,nemtudom..DE 8 felett az enyém nagyon bevadul :)
A kényelmet már kezdem megszokni
Kanyarokban stabilabb a mito,szerintem alacsonyabban van a sulypontja és ez ennek köszönhető
nem tud valaki mito1 re hütőt.. mert valahogy szarrá jukadt és azzal járok melózni sürgős lenne..
és mennyit kóstálhat 1?
az egyik az említett 16-os de van 15-ös is.. mérd meg tolómérővel ami benne volt az a biztos