Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

scoefild! Látom neked is volt AF1-ed, hasonló mint nekem. Szal van viszonyítási alap :D Szted is szarabb az elindulás a Mitoval? Én alul gyengébbnek is érzem de powerrel talán jobb. De nekem 160as polinis volt, talán azért volt kalyakabb és így már nincs értelme az összehasonlításnak..
Olyan nagy tapasztalatom még nincs vele, mert nemrég vettem énis. Nekem eléggé kényelmes, a súlya egy picit nagy, de ez az üvegszálnak köszönhető. 100km/h-val mentem vele, nemvolt különösebben hangos, a boltban aztmondták 260-ig jó a szélzajvédelme. A szivacsok jók benne, ott fognak ahol kell. A plexi nem párásodik! Álló helyzetben kicsit fullasztó benne lenni, de ez minden ilyenfajta sisaknál ígyvan gondolom... Összességében szerintem jókis sisak, csak kicsit nehéz, ennyi a problémám vele.
És mi a véleményed róla? Leginkább kényelem és szélzaj szempontjából érdekelne, hogy mi a tapasztalat vele.
Hi! Nekem olyan van...
Hi! Van ez a HJC FG-14 sisak. Használ ilyet esetleg valaki?
Mindig az olcsó a "legdrágább" a szar olajad hazavág mindent akkor megint zsebbe nyulhatsz, a Castrol minőség! jó olaj mint ahogy már mondták előttem is abból is a full szintetikusat vedd szerintem........
NE CSAK AZT NE!AROL 2T MITO-BA SOHA!Vegyél valami jó szintetikus olajat ezt meg öntsd valahova máshova ha nem akarod hogy az uj cuccaid rövid idö alatt gallyra menjenek!Ezt full komolyan mondom!
Ajánlom a Castrol power 1 racing 2t-t!De arolt.....áááá....
elindúlni kicsit szarabb vele mint az AF1 el,mi?
szerintem max. fűnyíróba öntsd az arolt...
Tudna vki mutatni egy mitos videót? az elindulásra lennék kíváncsi, hogy mennyire szoktátok pörgetni.. előre is thx
hali és igen ma végre igaz este 9-10 körül de megkapom a motor alkatrészeim egész északa szerelni fogok de edig sem voltam ám tétlen vetem a mociba zöld égőket előre qurva jól nézki és a fordszámmérőbe is raktam piros és kék izzókta :D illetve vettem egy liter mol arol 2t olajat az jó? vagy ne öntsem bele
Nem tok pontos árat mondani mert én ugycsináltam hogy bevittem a fötengelyem és komplett felujitották
alsó-felsö tügörgö+hajtókar!Javitási költséggel együtt volt 33 ropi...
olaszoknál a 125 open vagy mi az egyik kezdő kategória,Rossi is ott húzta Mito-val,ez sztem ilyen célokra készült
Köszi, mennyiért vetted az újat? Nem tudnál egy képet lökni róla, hogy biztos olyat vegyek?
Hali.
Emelő nélkül le lehet szedni a telszkópot?
Vagy anélkül is ki lete szedni a sima teleszkópból a szimeringet?
A választ előre is köszönöm.
A mellékelt képen látható a gép,mondjuk nem tom ebből rájösztök-e hogy milyen de azért hátha.
Csá!Nekem itt van amit kiszedtem!Méretei:belsö átmérö:16mm külsö átmérö:20mm szélesség:23mm
Szeva! Egyes mitoba való, Felső tűgörgőcsapágy pontos méreteket tud valaki mondani nekem? Csapágyboltaban akarok venni bele, de a régi még nincs kiszedve
és menyiben? :D
Ez volt az AF1-em: link Tovább kellett vna huzatnom és akkor jobb viszonyítási alap lenne a Mitohoz :D Megvétel napján 150-el jöttem vele haza és akkor ültem rajta 3x! Előtte kisebb motorokkal mentem. Szal ez az af1 sztem kivitte üveghangon a 200at. 180at mentem vel 11-12ezren.. Remélem a Mito is hasonló :S Max dobot cserélek rajta ha az sokat dob..
csá énis mentem már af1-el meg a sport pro változatával de mikor ráültem az evo után erőtlennek tünt csak akkor kezdettel menni mind a 2ő mikor nyitott a power addig semmi
jaja, nekem is gumicsere lesz :D RMC-ben milyen árakon mozoghat hozzá a gumi? első+hátsó is. jah és a lánckerék menyibe kerülhet?
Jó ez igy ahogy van...másik jobb lenne de nem hiszem hogy költenék rá hogy olyan legyen!Ahelyett
vennék rá inkább egy faxa elsö gumit mert ez lassan cserés lessz!
Felesleges kicserélni, ahoz a szériához az jár... az egészet ki kéne cserélni sztem hülyeség...