Magyar001 Ha jól látom a tiéden is ez a régebbifajta "sima" teló van. Mentél már fordított telóssal? miért nem cserélted át? az enyém 92-es évjárat, szinte u.az mint a tiéd de a kipuff még gyári. u.így 125/50 :))
bocs visszavonnám hogy alacsonyabb fordulaton nem húz annyira mint az af1. Azért mert ezen mint kiderült kiakasztották a powert így alul gyenge.. holnap viszont megcsináljuk.. A 160as hengert hagyom a francba utánaérdeklődtem és sajnos télleg nem olcsó mulatság.. 8ezres fordulat felett nagyon vad :D Állítólag kerekezni is simán lehet velük.Kív. leszek h télleg így van-e.. :D Hátsólámpája nincs vkinek eladó? Nagyon jó kis mototr ez
azt hiszem láttam valakit ma mitoval debrecenben, pont amikor jöttünk Loki meccsről. full piros volt és egy 7-es szám volt a farokidomnál.nem innen valaki?
Nagyon rajta vagy a tuning témán... most vetted a gépet és már kilohatvanas henger minden...kemény Mondjuk aki birja anyagilag miért ne!Henger felöl Mitogerinél érdeklödj a kipuffrol nem tok sokmindent én is nézegettem de csak annyi eltérést láttam hogy a rezó végcsöve máshogy van kialakitva! Nem tom mit tudna 1 es miton..sztem nem sok külömbség van köztük a telóba pedig
jóval jobb a forditott egyszerüen mindenben..hamarabb meg állsz vele..stb. gumi sztem a 150/60 as áll rajta a legjobban asszem a gyári méret is ez..17/150/60 de nem biztos!csá!
Jah, sztem az Aprilia AF1-em sokkal kényelmesebb volt, és power alatt kicsit jobban ment, de nem lehet összehasonlnlítani mert 160as Polinis volt. A Mitohoz hol lehet venni OLCSÓN 160as Polini-t? Most nézem a képeket és az újabbik mitonak nemcsak a teleszkópjai mások hanem a kipuff is jobban néz ki! Ha egy olyanra váltanék jobban menne?
Sziasztok! Én ma lettem boldog MITO tulaj :D Előző gépem egy Freccia ami eladó sorban van 200as hengerrel.. A Mitohoz kellene gumi.. Mik lehetnek a gyári méretek és hol lehet a legolcsóbban beszerezni BP környékén? 92-es évjáratú ez. kérdésem továbbá hogy a fordított teleszkóp mennyivel jobb a simától?
éééééééésssss:D igen kész lesz hétfőre vagyis elvileg hétfőre mert az alkatrészeim meglesznek akor ha minden igaz :) ztán már cask be a hengerem meg a dugatyúm meg egyéb alkatrészek és mito megint végre:)
8000 felett viszont a Mito a combosabb
jóval jobb a forditott egyszerüen mindenben..hamarabb meg állsz vele..stb. gumi sztem a 150/60 as áll rajta a legjobban asszem a gyári méret is ez..17/150/60 de nem biztos!csá!
Bye :)
gaborvezer@citromail.hu