Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha fordított van nem sokkal lentebb megtalálod a méretet.
Ha nem akkor passz de ha találsz vmi adatot róla akkor írd be ide pls mert nekem is kéne
Szeva! Első teleszkóba való szimeringnek milyenek a méretei? ÉS milyen boltba lehet olyat kapni szerintetek?
ez a cagiva kurva jo hannan töltötted a képet
kösz srácok még csak anyit hogy
ha 50 papirok vannak a mocihoz meg a 25 is megvan és minda kettőt adja a srác akkor mindegyiket át kell iratni vagy hogy van ez meg a rendőrök bele tudnak kötni hogy ez a gép nem 50 es
meg ha tudtok békésmegye környékén jo mito evot 500 ig kb érdekelne mert van ez a sárga 650 de ha találok olcsobban az kéne köszi előre is
Ajjaj küldtem sms t a Juhásznak meg is kapta írtam neki msn en de semmien válszat nem kaptam még csak vissza hívót sem...mi a retket csináljak nem leszenk alkatrészeim
hát jó nagy a pangás...
én most a kipufogót csinálom: rezócsövet teljesen letakarítottam,ráégett olaj,festék,rozsda a héten lesz hőállóval újrafújva, a dobról leszedem azt az aluutánzat festéket és koronggal kipolírozom + új összekötő csavarokat vettem alátétekkel,majd dobok fel képet az egészről
a vízhűtőt meg trisóba beáztattam az összes elgörbült lamellát kihajtogattam és kimostam a közökből a koszt
nah topicfeldobásként ennyit
Mi a helyzet emberek valkinek valmi új szerzemény ? újítás, valami ?
Igen az eredetiség vizsga 15500,az új forgalmi 6000 az új törzskönyv szintén 6000 és a köbcentinként 18 forint azaz 2250. Így 29750 a vége + a biztosítás ami kell az átiratáshoz.
Hát neekm az eredetiség vizsga volt 15500 a többi meg 14ezer párszáz forint forgalmit helyben adták törzskönyvet meg küldték...
gyáááj má énsem vagyok észnél nem b.g.3@yahoo.com hanem b.g.3@freemail.hu!
MEgvan még amoci msnem b.g.3@yahoo.com!
hali spanomat érdekli a mocid ha még eladó msn re kapj fel üdv
Amúgy nekem ott helyben megcsinálták az új forgalmit, csak a törzskönyvet küldték ki. Azt 3 hét múlva
Eredetiség vizsga 125ösre 15000,- átiratás 12000,- kell hozzá régi forgalmi+adásvételi+lakcímkártya+személyi+a megkötött biztosítás papírja ami kb. 6000,- ezekkel bemész az okmány irodába aztán átiratod és 8 munkanapon belül küldik az új forgalmidat. remélem nem hagytam ki sok mindent. meg be kell fizetned a postán két csekket az új papírok miatt kb.3000,- (asszem) én vidéki okmány irodába mentem mert ha pesten akarom halott az ügy rá kell szánni két napot.
az a kérdésem lenne hozzátok hogy a mitomra..50es hol tudnék beszerezi egy sportdobot olcson!?
igen ugyan az !125 ös
milyen eredetiség vizsga?
De elösször el kell vinned eredetiség vizsgára...
a helyi okmányirodában
és hol kell átiratni?
30ezerből megvagy!
cső skacok nemtudjátok menyibe van mostanság az átiratás?
udv mindenki.
Alkatresz kene!
Egy Mito Evo hoz powerszelep vezérlőelektronika kene(((( a viz, es olajtartaly kozti fekete doboz))))
akinek van irjon.
koszi
OK, kösz, remélem most nem felejtem el!
Gyári adatok szerint Agip 15W50 (bár ilynet még nem nagyon találtam) Nekem jelenleg Motul van benne és a 10W40-es tökéletes bele...