kösz srácok még csak anyit hogy
ha 50 papirok vannak a mocihoz meg a 25 is megvan és minda kettőt adja a srác akkor mindegyiket át kell iratni vagy hogy van ez meg a rendőrök bele tudnak kötni hogy ez a gép nem 50 es
meg ha tudtok békésmegye környékén jo mito evot 500 ig kb érdekelne mert van ez a sárga 650 de ha találok olcsobban az kéne köszi előre is
Ajjaj küldtem sms t a Juhásznak meg is kapta írtam neki msn en de semmien válszat nem kaptam még csak vissza hívót sem...mi a retket csináljak nem leszenk alkatrészeim
hát jó nagy a pangás...
én most a kipufogót csinálom: rezócsövet teljesen letakarítottam,ráégett olaj,festék,rozsda a héten lesz hőállóval újrafújva, a dobról leszedem azt az aluutánzat festéket és koronggal kipolírozom + új összekötő csavarokat vettem alátétekkel,majd dobok fel képet az egészről
a vízhűtőt meg trisóba beáztattam az összes elgörbült lamellát kihajtogattam és kimostam a közökből a koszt
nah topicfeldobásként ennyit
Igen az eredetiség vizsga 15500,az új forgalmi 6000 az új törzskönyv szintén 6000 és a köbcentinként 18 forint azaz 2250. Így 29750 a vége + a biztosítás ami kell az átiratáshoz.
Eredetiség vizsga 125ösre 15000,- átiratás 12000,- kell hozzá régi forgalmi+adásvételi+lakcímkártya+személyi+a megkötött biztosítás papírja ami kb. 6000,- ezekkel bemész az okmány irodába aztán átiratod és 8 munkanapon belül küldik az új forgalmidat. remélem nem hagytam ki sok mindent. meg be kell fizetned a postán két csekket az új papírok miatt kb.3000,- (asszem) én vidéki okmány irodába mentem mert ha pesten akarom halott az ügy rá kell szánni két napot.
udv mindenki.
Alkatresz kene!
Egy Mito Evo hoz powerszelep vezérlőelektronika kene(((( a viz, es olajtartaly kozti fekete doboz))))
akinek van irjon.
koszi
Ha nem akkor passz de ha találsz vmi adatot róla akkor írd be ide pls mert nekem is kéne