Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz, tudom hogy már kérdeztem, de akkor nem írtam fel, most meg nem találom Milyen hajtóműolaj való a mitoba? Amúgy márkára milyet vegyek bele?Melyik a legjobb?
katt az előzményre
Nem nem olyan ez 160ccm-s polini! 15ezerből meglehet csináltatni!
Mito,Freccia(C12),Super City,Planet ugyanazok a blokkok tudtommal
Mekkora dugó kell bele? Olyan mint a Mitokba?
Szevasztok
Eladó egy cagiva mito! 160as polini henger, új gumik elől hátul, új fékpofák(brembo), új akksi, sporkipuff! A hengere enyhény sérül 15ezrből meglehet csinálni! Az ár 180ezer és alkuképes! Tolna megyében van a motor! Eladás oka: autóra váltás! Ha valakit érdekel hívjon és megegyezünk! 06203275152
a kipuff is gyári? vajon fel megy s.cityre?
az én gépem eladó ugyan az a blokk van benne mint a mitokban Mocim
A saját mocim és a szalon állpot.........
tiszteletem a motoros társadalomnak! ha valaki tud nekem segíteni azt nagyon megköszönném. Nekem Cagiva Supercitybe kéne dugó gyűrűvel! nagyon sürgős lenne.A segítséget előre is köszönöm! ja 125ös a super city
kössz!
http://www.motorosok.hu/szervi...
a jelszó pedig: t8d3jsa
Mi annak az oldalnak a neve ahol a service manualok vannak?Mert 1 et már szedtem le onnan de már
kurvára elfelejtettem mi az oldal neve meg a jelszót is!A felhsználónév az "guest" volt asszem..de nem biztos nem tommár!Légyszi valaki emlékeztessen már!
igen meg van letöltöttem netről XD szóval ha kell valakinek csak szóljon :)
Szevasztok
Nincs valakinek Cagiva mito első tárcsája? Fontos lenne! Nekem van egy hátsó(ha valakit csere érdekel)
mivel csak a villa más ezért gondolom ugyanaz a vezetékezés,service manualban van kapcsolási rajz(megvan neked?),de ha ráérek csinálok pár képet meg megnézem
csak példa volt,de,ha kikevertetsz spray-be(nem tudom az árát) keveset, azzal is tudsz javítani
hát konkrétan az egész kábelezésről minden vezetékről hogy meik honan indul és hova megy xd meg az hogy egyes mito van vezetékezve az ugyanaza mint a 2 esé gondolom ... vagy nem :) igazábol a motor ban lévő kábelezés kellene kb eniy ja meg igen hogy a fékkarből jövö kis cuccot hogy vezetem be a féklámpába meg a hátsó féklámpát hogy alkotom meg :s
NAH, sco fater is azt mondta ki keverteted a motor színét le fújod és ahoz elvileg jár lakk is! nah fel fújod mint a két réteget aztán pedig ösze polirozod otthon is meglehet csinálni, és nem is látszik majd!egy 2 órás munka plus a száradás nem nehéz és még jól is jársz vele mert tuttomal kevés féynező van aki kis foltokat javít!
nincs modellező ismerősöm
miről kell kép,ha ráérek holnap csinálok,meg persze akkor,ha segít az összerakásnál
Mennék én, csak elég messze vagy...
Hibajavító festék vagy kevertess ki 1 decit,a legjobb az lenne,ha lenne vmi modellező haverod és kijavítaná azzal a kis "fújópisztollyal"
srácok ha van eladó mito és tudjátok hogy jófajta írjatok ki párat mert az egyik barátom 400 ezerig bezárólag akkar venni egy fullos mitot de csk részletre havi 60-80 részletre és kezdésnek 100 at lerakna érte ha van valmi írjatok!
sz.tem valami üyges fényező simán megcsinálja, márcsak egy ügyes fényező kéne
Valami megoldást tudtok a tankomon a hegesztés helyére?Újrafestetni nem nagyon akarom....