Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát de tovább is húzza És az új dugód most müxik?
de drágább bele a dugó
oksa csak épp most rakunk bele a mitomba egy 2001es evo blokkot es akarok benne olajat cserelni tehat most talpig olajban irok, tehat varom meg a válaszokat ::) koszi sracok üdv
ÉN 15W50es Valvoline olajat vettem bele, azt mondták ez való bele. 1690 volt egy liter. De még nem tettem bele, úgyhogy nem tudom hogy milyen.
sziasztok sztetek milyen váltoolajat rakjak a mitoba?
jojo csak kivancsi voltammert mentem mar reggebbi rs el is meg vadi ujjal is es eddig enis azt hallotamhogy ugyan olyan jol megy!csak vartammeg egy kis megerösitest:)isten igazabol nekem legfökébb a mgbizhatosag lenne jo:)nincs kedvem eventem 2 kilot motorra költeni pluszba hogy beal a blok szét megy a valto stb stb mert rs s haveroméknál menö téma:Dnajo az ujnal nem mert az ugye garis....köszi a valaszt egyébként
Jól beszélsz csak azt még kifelejtetted hogy a mito alacsony fordulatszámon nyomatékosabb ezért ott jobban motorozható...
Szarabbul? ilyen kérdést hülyeség feltenni mert mi ugyis az rs-t szidjuk ők meg a mitot... sztem gyorsulása ugyan olyan mindkettőnek... második sztem a mito nem annyira szerviz igényes és tovább huzza...
csao!enis mitot szeretnék venni!kivancsivagyok mennyire megbizhatoo!es hogy mennyibe gyorsul"szarabbul"mint az rs!:?irjatok köszike
okok
Na jó mégse Sorry de csak rendszámos kell neki!
A Prox dugó szett 26500.-, a Vertex 18500.- Mitoba... Számlával :D
Mitohoz nem barátom Soma mondta még
boltba 23 a vertex, prox is 25 körül boltba, sománál meg ugyannnyi mind2
te mesélj már vmit a sárga mitoról mert lehet haverom megvnni az új tulajtól... de öszintén mindent...
600-as fazer-t vagy ha elmegy teljesen addig az eszem akkor cbr600-at vagy zx6-ot
És mit akarsz helyette?
*hayabusa
ja meg raktam bele egy busqa motort biturboval szóval 499 le.XD :D amikor elengedtem a guplunogt a gáz megcsavarodott XD
Nem-e? Dehogynem
Hali! Majd télen vagy tavaszal eladó lesz a mocim úgy néz ki. Ha valakinek kell egy evo akkor kezdjen el gyűjtögetni addig Üdv
persze az enyém is 120 le volt belraktam a stilonk 1.6 os mociját XD
nemigaz
Én már láttam egyszer 60le-vel is...
ez mekkora poén XD 45 le :D hahahanevetséges :D