hát a tankot sztem jobb ha leveszed mert jobban hozzáférsz, és a kis szürke idomot a tank alatt aztse árt.
a karbival van összekötve és van rajta egy szorító,azt kicsavarod és széthúzod.ennyi így fejből
de én még mindig keresek evohoz kormányvéget!
vki esetleg?
Félreérthettél valamit. Én is csak keresem a bontókat Hevesben és Pestben, de eddig még a kutya sem szólt hozzám. Nem tom hogy létezik-e egyáltalán cagiva bontó, vagy egyáltalán olasz motor bontó, de már épp készülök feladni a reményt.
Látom daróci vagy. Volt onnan egy középiskolai barátom. Mindig részeg volt. Ha jól emlékszem jó kis pincék vannak arra... :)
Ha megtudsz valamit alkatrész ügyben kérlek jelezd.
A lengővillát szedte már ki vki,mennyire veszélyes kibontani? A szilentek miatt kérdem,hogy nehogy kor miatt szétmenjenek vagy,ha így járnék honnan tudok és mennyiért szerezni?
Nha faszán állok! Most voltam eredetiség vizsgán... Kiderült h az előző tulajnál elbaszták a forgalmit mert rossz váz,motor szám van benne illetve a tözskönyvében is,adásvételin is, meg a jármű kísérő lapon is rossz a motor szám...... Most itt kijavitották a papirokon... Csak az okmány irodába mit fognak hozzászólni...
a honda karasna merre van? mert én attól fügetlenül h vettem egy szatunás plexit vennék egy bubisat is mert a másik idom szetre is kéne valami meg hát akkor lehet h áron alul eladnám majd a szatunásat
leengedtem az oaljat a váltoból kávé barna és ien picike talán korom darabok vannka benne ritkásan csak 5decko volt benne most bele raktam 5W40esből 8dl kb és állo helyzetbe végig lehetet katogtatani és mind a 7 meg van elökerülta negyedik és kézzel is meg van az üres
jah eddig nem volt öninditom mivel egy riasztó aksija van benne haver szigszalagozta össze a kábeleket mert nem akartuk a csatlakozokat ugy hagni erre ma levetttem az ülést és egy piros kábel ott ficánkolt az idom mellé be bujva mondom ez igy nem jo rá az aksira és lett öninditom is tök jo most télleg fullos holnap átirás meg go az aksiért és kész a tip top moci
Emberek
ma az 1ik ismerősöm 1 yamaha tzr 125 el a kanyarba kicsuszott és belepukkant 1 kocsiba de nem ez a szopás,hanem h minden ruhát megvett és 1 papucs rovidgagyába nyomta mert csak kipróbálta a mocit,eltört a keze meg stb. mindenkinek azt ajánlanám h csak óvatosan és mindenki ügyeljen mert hamar megtörténik a baj!
a karbival van összekötve és van rajta egy szorító,azt kicsavarod és széthúzod.ennyi így fejből
de én még mindig keresek evohoz kormányvéget!
vki esetleg?