vagy van egy fekete szögletes doboz asszem az a relé.. nyilván 4-5 kábel megy bele.. azt is kocogtasd meg nekem az volt a gáz... amúgy kössz vazee hogy válaszoltatok az enyémre..
NEm hiszem hogy akumulátor csere, mert nekem is csinálta, és én az akksihoz hozzá se nyúltam, azóta is használom. Én az önindító relét kopogtattam meg, és már ment is az önindító.
Sziasztok!
Ma kimentem a garázsba, hogy kicsit beindítsam a mocimat... Mikor önindítóztam kattant egy kurva nagyot az ülés alatt egy ilyen henger alakú valami, ami az akumlátorhoz van kötve (bocs, hogy nemtudom a nevét). Na és az kattan egyet és semmi... Mi lehet a baja, légyszi segítsetek?! Lehet, hogy egy akumlátorcsere kéne?
még egy hülye kérdés:D
van egy olyan service manual hogy mito racing 91
nah az én mitom fix ugyan olyan fényezés évjárat minden minden.. az mivel külömbözik a többitől?
hi!
lenne egy pár kérdésem.
hogy az teleszkópba milyen olaj kell? és az első szárakba mennyi? ugyanide a jobb oldali szár vékonyabb a belseje alol meg visszavastagodik.. az a tárcsa miatt lehet? súlyelosztás végett? vagy valami ilyesmi..?
akkor a hátsó féknyereghez lehet kapni fékmunkahengert stiftet ami a betétteket fogja és azt a gumigyűrűt ami a munkaher mögött van vagy csak bontóba.. vagy az mennyi lehet? megint ehhez a fékhez milyen olaj kell tudom h fék csak nem tudom az a valamilyen 1-2-3-as?
akkor a vízhőfok mérő világításához mekkora izzó kell? mert nem volt benne és rakni akarok csak nem tudom a méretet... légyszi help fontos lenne ! menni akarunk a balcsira nemsoká és kéne a motor.. valaki majd esteleg nem csatlakozna? :D
Nem mert a fötengely két vége ahol a szimmering van mindkét oldalt egyforma és az egyik szimmering belsö átméröje azért nagyobb mert abba megy még egy hüvely és ugy megy rá a fötengelyre!De melyik oldalra?Sztem am a kuplung felölre én ugy emléxem de nem vok benne biztos azért kérdem...
Csá!
1 es mitoba melyik szimering melyik oldalra való?A 20-40-7 es és a 25-40-7 es!Irja már ide valaki ha tudja
hogy melyik van a lendkerék melyik a kuplung felöl!
Köszi! csá
tessék itt egy link egyedi plexit gyárt tök oclsón nagyon faja http://www.vatera.hu/cagiva_mi..." target="_blank">na itt nézd olcsó színes egyedi plexik
Ma kimentem a garázsba, hogy kicsit beindítsam a mocimat... Mikor önindítóztam kattant egy kurva nagyot az ülés alatt egy ilyen henger alakú valami, ami az akumlátorhoz van kötve (bocs, hogy nemtudom a nevét). Na és az kattan egyet és semmi... Mi lehet a baja, légyszi segítsetek?! Lehet, hogy egy akumlátorcsere kéne?
Szívás,hogy 7 év "M" és 4 év "B" gyakorlat után csináljak megint mindent végig
érdeklődni Msn vagy Tel! (20/5140810)
van egy olyan service manual hogy mito racing 91
nah az én mitom fix ugyan olyan fényezés évjárat minden minden.. az mivel külömbözik a többitől?
lenne egy pár kérdésem.
hogy az teleszkópba milyen olaj kell? és az első szárakba mennyi? ugyanide a jobb oldali szár vékonyabb a belseje alol meg visszavastagodik.. az a tárcsa miatt lehet? súlyelosztás végett? vagy valami ilyesmi..?
akkor a hátsó féknyereghez lehet kapni fékmunkahengert stiftet ami a betétteket fogja és azt a gumigyűrűt ami a munkaher mögött van vagy csak bontóba.. vagy az mennyi lehet? megint ehhez a fékhez milyen olaj kell tudom h fék csak nem tudom az a valamilyen 1-2-3-as?
akkor a vízhőfok mérő világításához mekkora izzó kell? mert nem volt benne és rakni akarok csak nem tudom a méretet... légyszi help fontos lenne ! menni akarunk a balcsira nemsoká és kéne a motor.. valaki majd esteleg nem csatlakozna? :D
akk a csak a kuplung felé kell a hüvelyes..
1 es mitoba melyik szimering melyik oldalra való?A 20-40-7 es és a 25-40-7 es!Irja már ide valaki ha tudja
hogy melyik van a lendkerék melyik a kuplung felöl!
Köszi! csá
Nagyon kéne nekem EVO-hoz 6 küllős felni. Első és hátsó együtt érdekel.
Illetve megmondanátok, hogy hol tudok venni átlátszó plexit szintén EVO-hoz?
www.repairmanualclub.com
regisztrálni kell de ingynes 3-4 katalógusig uána vagy fizetsz vagy újat regelsz