Nekem is a power szarakodik most. Lemostam a blokkot, és azóta az enyém is baszik megmozdulni, pedig az 110% hogy az elektronikába nem ment víz! MI baja lehet?
Van rajta 1 repedés...ott ahol az ellen suly van benne annak a házának az aljánál a csavar mellet..végül is nem veszélyes mert ott nem nagyon van jelentösége de akkor is zavar!
Csá!
Van valakinek blokk alkatrésze eladó?Konkrétan a blokk közepe kéne az amelyiken a motorszám van
az a fele!Sürgös lenne mert raknám össze fele a motort!És ha van mennyiért vesztegetné?
Nekem ezt a sachsom csinálta amikor csapágyas lett, elösször csak szimeringre gyanakodtunk aztán szét lett kapva és a csapágya kelszálltak... 3 ezer alatt megállt, de kipörgött rendesen de nem akart menni...
hát a tünetet nem tudom kezelni csak annyit tennék hozzá, hogynekem tegnap előtt ugyan ez a tünet jött elő aztán a csörgés mellett egyre jobban elment az ereje és végül megállt.gyertyát cseréltem indítóztam tologattam, mikor aztán nagy nehezen tolásra ha folyamatos csőgázt húztam hörögve elindult. sok pihenővel meg tettem a hazafelé 4km-t. ha húztam a gázt neki olyan hanggal ment mint amikor gyújtás nélkül tolod.semmi alapjárat csak ha 6-7ezren tartottam a fuldokló motort akkor maradt életben. otthon az első észrevételem:hogy a power szelep ki volt akadva. A tünetek alapján először gyűrűrepedésre tippeltem. majd power szelep hiányára, vagy még dugulásra. most egy teljes karburátor és porlasztótisztításon vagyok túl és semmi változás.ja és a kipu és a henger találkozásánál okádja a benzines,olajos szmötyit. nagyon gyanakszom a power bszakodására. VÉLEMÉNY? hétfőn mek szerelőhöz.(cagiva supercity125)
A tünet: erősen és csúnyán csörög valami a blokkomban,
olyan a hangja, mintha alsó kipufogómban egy leszakadt csavar rázkódna a rezonációtól, de a kipuban nincs semmi.
alapjáraton csörög, ha pörgetem elhallgat (vagy nem és csörög tövább egy hangyányit intenzívebben...)
eddig kb 30 km-t mentem így vele (Bp-ről haza kellett mennem) Nem állt le/be, kicsit a teljesítmény, mintha visszaesett volna, meg mintha tompult volna a hangja, de nem tudom, hogy e két dolog összefüggésbe van-e egymással.
sziasztok! ma kölcsönadtam egy haveromnak az EVO-mat, és törött kuplungkarral hozta vissza... letámasztotta egy alacsony korlát mellé, ami letörte
ha valakinek van ELADÓ KUPLUNG és FÉKKARJA, szóljon.
előre is köszi.
Kis Lászlónak hívják, de nem volt osztálytárs, csak egy évfolyamon voltunk, meg egymás melletti szobákban laktunk. Középisi után ő is a Műegyetemen kezdett, de egy pár hét után nem láttam többet...
Van valakinek blokk alkatrésze eladó?Konkrétan a blokk közepe kéne az amelyiken a motorszám van
az a fele!Sürgös lenne mert raknám össze fele a motort!És ha van mennyiért vesztegetné?
A tünet: erősen és csúnyán csörög valami a blokkomban,
olyan a hangja, mintha alsó kipufogómban egy leszakadt csavar rázkódna a rezonációtól, de a kipuban nincs semmi.
alapjáraton csörög, ha pörgetem elhallgat (vagy nem és csörög tövább egy hangyányit intenzívebben...)
eddig kb 30 km-t mentem így vele (Bp-ről haza kellett mennem) Nem állt le/be, kicsit a teljesítmény, mintha visszaesett volna, meg mintha tompult volna a hangja, de nem tudom, hogy e két dolog összefüggésbe van-e egymással.
Totál tanácstalan vagyok...segítsetek, please!
én is gondolkoztam rajta hogy rakok rá valami számot mert hát mert na:D
sztem feldobná egy kicsit
ha valakinek van ELADÓ KUPLUNG és FÉKKARJA, szóljon.
előre is köszi.
széles utakat...
mindegy mien cagiva csak cagiva legyen
a power rész kéne :S