Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kevesebb mint 1 hónap alatt beletettem a mociba 2000km-t:DD
Köszke
Köszi te se panaszkodhatsz, a tieden is látszik h előtted is jó gazdája volt meg most is rendben tartod Csili-vili a tied is, teteszik
jah hát várok türellemmel kaparom ösze a lóvét sztem mindeképen azt a miott veszem meg csakazt is meg kel javítani:)
Amúgy tényleg tiszta szép lett, tiszta gyári
Ez nem diesel! Attól, hogy hidegbe indul, még nem biztos, hogy teljesen tip-top
Bocs Tegnap valószinű rossz linket nyomtam be, szóval itt a mocim, 90 es Freccia DE! 99 es Mito Evo Blokkal van szerelve, ezzel lett forgalomba helyezve is rendszámos müszaki van rajta! Hirdetve Ha kérdés van akko lehet mondani.
Jaja sztem mikor már benne leszünk a télbe akkor vegyél Mito-t mert akkor lemennek a motor árak!Olyan
december-január-februárba!Ha akkor a hidegbe könnyen indul az már egy yó pont a gépnek! Én az enyémet február közepén vettem..pincébe volt a gép..lementünk gyerek ráhuzta a szivatót és pöccre indult!Utána felnyitotta a tankot meg fogtam a hengert és még full hideg volt!Mentem is vele 1 karikát!
Ment is minden...faxán át nézegettük..és fel a futóra!
HAjrá:D Aztán vmi jót fogj ki
a lényeg,hogy ezt ne kapkodd el
hát srácok gyűjtöm a pénzem télire gy mitora aztán majd ahogy alalakul
hát engem érdekelne 1 karbon dob csak nem találok sehol
rmc-ben láttam 5 éve kiskosárban lemez sportdobokat 10esért 25ösre,pofásak voltak,egy telefont megér
nekem nem gyári a dobom (házilag lett csinálva) de jó vagyis a vég az gyári( csak a végét az előző tulaja kivágta belőel)
Nem tom milyen leeht... Nem tom sokan dicsérik a Vertexet, de sztem akkor is... meg még is csak 19 a prox meg 27
Nekem is kéne egy kipuff!Mind1 hogy lemez vagy karbon csak gyári lenne!
csá nem tud vki eladó karbon dobot 25re
ŐŐŐŐ én itt nem látok semmilyen motort
thx Fahee én még nem láttam :) és az kb milyen minőségű? mennyivel bírhat kevesebbet egy PROX-nál? A Proxról sok jót hallani a Wertex állítólag kevédbé olyan jó de a Polini?
De van Polini dugó is... Bár Prox párti vagyok...:D
Ezt már nagyon rég elvitték
330-ért az én mitom is eladó
Hy! Az én mocim is eladó! egy Cagiva Freccia ugyan azzal a blokkal van szerelve mint a mito csak ez a nagytesó Hirdetve
Hello!Énis mitot szeretnék venni azt erdekelen mennyire megbizhatoo es mennyire megy "rosszabul" mint az rs!?
drukkoljatok adok írta mhgyo adok neki 100 kp ban és akor a maradékot decemberig kifitem neki a maradékot havi 20ban :) sajnálom hogy anyuék ien gecik hogy nem segítenek az új mociban :"( szóval maradnak a kis mitocsakák