Bocs Tegnap valószinű rossz linket nyomtam be, szóval itt a mocim, 90 es Freccia DE! 99 es Mito Evo Blokkal van szerelve, ezzel lett forgalomba helyezve is rendszámos müszaki van rajta! Hirdetve Ha kérdés van akko lehet mondani.
Jaja sztem mikor már benne leszünk a télbe akkor vegyél Mito-t mert akkor lemennek a motor árak!Olyan
december-január-februárba!Ha akkor a hidegbe könnyen indul az már egy yó pont a gépnek! Én az enyémet február közepén vettem..pincébe volt a gép..lementünk gyerek ráhuzta a szivatót és pöccre indult!Utána felnyitotta a tankot meg fogtam a hengert és még full hideg volt!Mentem is vele 1 karikát!
Ment is minden...faxán át nézegettük..és fel a futóra!
thx Fahee én még nem láttam :) és az kb milyen minőségű? mennyivel bírhat kevesebbet egy PROX-nál? A Proxról sok jót hallani a Wertex állítólag kevédbé olyan jó de a Polini?
drukkoljatok adok írta mhgyo adok neki 100 kp ban és akor a maradékot decemberig kifitem neki a maradékot havi 20ban :) sajnálom hogy anyuék ien gecik hogy nem segítenek az új mociban :"( szóval maradnak a kis mitocsakák
december-január-februárba!Ha akkor a hidegbe könnyen indul az már egy yó pont a gépnek! Én az enyémet február közepén vettem..pincébe volt a gép..lementünk gyerek ráhuzta a szivatót és pöccre indult!Utána felnyitotta a tankot meg fogtam a hengert és még full hideg volt!Mentem is vele 1 karikát!
Ment is minden...faxán át nézegettük..és fel a futóra!