Mitogerit minden csatornán megkerestem. Semmi... Eccerúen nem tom elérni. Nem tudtok egy boltot, ahol ilyen alkatrészekkel foglalkoznak. Mert szerintem ez ugyanaz mint egy akármilyen olasz motor reléje. Mittoén egy Aprilia relét honnan lehet venni?
bazz, megvenném csak nemtudom mivel elhozni, mert nem működőképes... de akkoris megérné. szal esetleg ha valaki ráér, és van utánfutója, vagy platós kocsija..... akkor mehetünk a mociér
a henger és a dugatyú is pollini, a henger fejre nem tudom miért van írva az hogy cagiva 200c mit kell rűálölteni hát idomozás indexxek fék lámpák bekötése... stb
mukika, és mit kell a sárgára még költeni ha ok a blokkja? jah és a hengerfejen miért van Cagiva felirat? Csak mert nekem van egy hüvelyezett 200as Polini hengerem a Freccián és az Apriliámon is 160as Polini henger volt és nem volt rajta Cagiva v. Aprilia... És a dugattyú milyen márka?
Nah a Horvát út kimarad (reggel esett azeső és nem tudtunk indulni:() sebaj majd szeptemberbe bepótoljuk:D Most vhova Badacsonyba indulok pár perc múlva:D
a henger vadi új van benne 1500km er a dgatyú is fasza a blok meg maga a tökéj:) öninditó pöc röf minden jó benne sebességek ne mkopottak lamellák faszák minden fel van újjítva a moci blokja egyébként :) azért vettem meg ien drágán
Ugyanezzel szopok én is, az önindítórelével, én se találtam még. De elviszem egy műszerészhez majd, hátha az tud vele kezdeni valamit, vagy szerezni ilyet valahonnan.
Ezek a Prestigemotor-nál teljesen nemokosok. Hosszas szarakodás után előkerült az ember, aki elmondta, hogy kb 1-2 hét és olaszban visszajönnek szabiról az emberek és akkor majd "menni fog a szoftver", amivel meg tuggya majd mondani, hogy mien is az a k*rva relé, és hogy 3-5 hetes átfutási idővel eseleg tudnak majd rendelni, de "azé térjünk már rá szeptember eleje-közepe táján"... Ne basszák má meg.
Tudnátok segíteni? Itt egy kép erről a rohadt reléről:
Szerintem kb egy zsigulirelé is ugyanilyen, de az biztos hogy egy szaros 500 Ft-os relé nem szopathat meg ennyire. Szerintetek mit kéne csinálnom. Kit hívjak fel?
Ezek a Prestigemotor-nál teljesen nemokosok. Hosszas szarakodás után előkerült az ember, aki elmondta, hogy kb 1-2 hét és olaszban visszajönnek szabiról az emberek és akkor majd "menni fog a szoftver", amivel meg tuggya majd mondani, hogy mien is az a k*rva relé, és hogy 3-5 hetes átfutási idővel eseleg tudnak majd rendelni, de "azé térjünk már rá szeptember eleje-közepe táján"... Ne basszák má meg.
Tudnátok segíteni? Itt egy kép erről a rohadt reléről:
Szerintem kb egy zsigulirelé is ugyanilyen, de az biztos hogy egy szaros 500 Ft-os relé nem szopathat meg ennyire. Szerintetek mit kéne csinálnom. Kit hívjak fel?
Cagiva mito 1-es alkatrészek eladóak, felújjított henger új dugóval külön + bontatlan komplettőmítés szett.
Elérhetőség: cz_182@yahoo.com