Hmm....Vaki vett 1 mitot.
Aztán ez a valaki elvitte hozzá gyakorlatilag átnézetni.
Nos valamilyen okból a henger is lekerült a mociról bár a tulaj nem kérte de a hozzáértő szerelő szerint kopogott (tulaj persze ezt sem nagyon hallotta)
Aztán kiderült,hogy állítólag elvan törve az 1ik gyürű....
a tulaj valóban kapott egy kaki dugót,bár nem tudta mire vélni a dolgot mivel míg nála volt a vas jó volt!?!
Aztán a hengerrel is volt valami kis keveredés
Az egészbe csak az a gáz,hogy én ismertem az elöző tulajt és pontosan vágom milyen herger volt és azt is tudom,hogy most milyen lett!
Az apróságokról már nem is beszélek
Gusztustalan szánalmas dolog mikor bizalmat szavaz neked valaki,hogy nézd át a motorját és erre lerabolod
ha nem lennék lusta visszaolvasnék mert nekem az dereng,hogy valami dugóproblem volt az új ezüstszínű motorjával
Persze most már frankón műkszik 1 kicsit komolyabb hengerrel....
Én már párszor megfogadtam,hogy senkivel nem veszekszem itt de ha egyszer elbeszélgethetnék ilyen emberrel akkor valószinű,hogxy megimt a bíroságon találnám magam
IGEN, ÉN IS szét szedtem a benzin cssapomat és abbanis van egy picifehér műanyag szűrő, a csapot is mosd ki soha nem árt neki, wd 40 el spricceld le aztán régi fog kefek és a rozsdátksizedi acsapból a benin tankodat meg úgymosdki hogy elvesed leszívod a benyót belőle és egy 1- 2 dl mosó benzint raksz bele és rázogatodet kb 2 *megismétled és minden rozsda lejön a tankról elvileg
Üdv!
Volt nemrég az a téma, hogy megtörik a benzincső és nem kap elég benyát magasabb fordulaton a gép és emiatt hal le...
Nos, a tünetem a következő: nem telik meg az új benzinszűrőm benzinnel épp csak az 1/6-ig...és ha húzom neki nem kap elég benzint, épp csak kicsit csurog bele... Nagyon furcsállom, mert a tank csapról leszedve a gumicsövet, jön a benzin... (tele a tankom...)
Szerintem tök egyszerű a válasz, mégsem tudok rájönni miért csinálja ezt.
Nektek volt már ilyen?
Álítólag van egy benzinszűrő a tankban is (csapot le kell szerelnem), sztem ott a gond (mert a tank utáni szűrő, amit már cseréltem, nagyon-nagyon gányós volt.
Csak hozzászólásokat, ötleteket várok, mielőtt nekiállnék.
Köszi!
hjaj öcsém jövöhéten csak 2 napot dolgozk remélem elég lesz a pénzema mocimra:( naj faxom oylan rosz ráadásullátam tegnp Sco gépét ésmég jobban hiányom van
meg is érdemled! Időnként elgondolkodhatnál magadon!
És NE kérdezz vissza,hogy miért mert TE pontosan tudod!
Lopj magadnak plexit is másik motorostól!
Csak 1szer kerülj a kezem közé.....
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Most szeretnék venni egy mitót és az lenne a kérdésem, hogy lehet kapni hozzá alkatrészeket? Mert nekem volt egy Primám és ahoz égen-földön nem lehetett kapni semmit!:S Válaszokat előre is köszönöm!
hali, nah akor ma tali viszont mivel a barátnőmtől indulok így lightosab öltözékben leszek rövid gatya meg valami zöldes fos színű póló remélem nem felejtetetted el a talit XD
Csá
Milyen olajat ajálanátok a váltóba?
Valakinek tapasztalat a castrol power 1 racing 2t-röl?Mert hallotam már olyat hogy aprilia rx be használtak
castrol tts-t és utána kiprobált valami mást és nem tetszett a gépnek és csapszeges lett...
Mert miota ezt bele raktam ez idöszak alatt lett alsó tügörgös a gép!Lehet hogy ez miatt?
Hallotatok már ilyesmiröl?
Én MRA-t vettem az enyémre és sztem az tökéletes.
DennyM-el beszéltem és ő küldte le a Honda Karasnából.
akit érdekel a címe vagy tel.száma,vegyen fel és tudok segíteni
És nem engem baszott át