Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd vissza a sárgát.....
néztem már ezt de én hitelre akarok venni mocit azért köszi
Nem volt velük semmi gond!Még faxa benne mind 2......ujat nem tom honnan lehetne szerválni!
Vegyél egy uj villát..
Miután kiszedted nem volt gond a szilentekkel,én attól félek szétmennek a koruk miatt,mert öregek,bár ezt lehet már pont tőled kérdeztem Komplett szilent szettet honnan lehet szerezni?
Fogsz egy bronz rudat és kitartóan adod neki 1 kilos kalapáccsal!Azért bronzot mert az nem bassza szét
a tengely végét mert ha mondjuk egy szelepszárral esel neki akkor annak a tengelynek vége mire kijön!
Nekem is nehezen jött ki!
Ha van 7 kilód akkor abból már nagyon szép használt gépeket kapsz,ennek ugyan valszeg semmi baja nem lesz remélhetőleg,de ki tudja mennyit veszítenek az árukból 2-3 év alatt,hiába új tuti többet buksz vele,mint egy nagyon jó használton(szvsz) Írd be keresőbe a 700 limitet és keresgélj!
csaoka azt szeretnem kerdezni hogy a hatso lengővillát meg a blokkot tarto tengelyt hogyan lehet kiszedni üdv KJ.
Kicsit lejebb linkelt valaki egy ugyan olyan gépet amilyet te szeretnél 18km-rel :D 850 körül.
Nézd meg meg van-e még a srácnak.
na bazzeg... csak 600 ezret tudnak adni az új mocira és 900 lenne nekem meg csak egy 100 asom van kurva élet most mi lesz nincs moci... eniy volt
képeket majd rakj már fel pls...
Hát én nem tudtam kiolvasni semmit a szerelési könyvből aki ért hozzá vmit segítsen lécci és tényleg nincs rajta jel. köszi
L O V E Y O U M Y O L D U G LY M I T O .
személy szerint én sco nak örülnék a legjobban és akor még láthatnám egyben mielőt szét bontjátok ha ő venné meg naj sajnálom hogy erre a sorsra fog jutni pedig simán rendbe lehet szedni csak idő kel hozá és némi zseton szegény ke jah és mielőt kérdezitek egyes mito 160-as pollini henger és dugatyú jah és ha sco veszi akor neki adom a fejidomot oda mert még várni kell mire kész lesz assztmondta a juhász mert visza rakják a plexit vagy mitom én! :d sco vedd meg te gyorsan :d megérdemled nem vok buzi :) de sokat segített nekem
hát :d ez jó kör volt én azért adtam el egészben mert nem akartam hogy alkatrészként végezze:( nekem nagy terveim voltak vele de ezt mondtam is neked hogy egészben akaro látni a moci mind1 a tied azt csinalsz vele amit akarsz de jobb is ha csak egy 125 öst veszel mert ezzel tuti megpusztulnál ha oda té psz neki... nekme se sokon multak a repülések néha csak mondjuk én eéőtte vezttem nagyob mocit is :) csak a mito 7-8 ezernél elkezd nagyon rakoncátlan leni az az egészben a legjobb szerintem nah jó srácok azért szeretném tudni kihez kerül a mito vagy az alkatrészek ez számomra lelki ügy is hozzám nőt a kis rút kis kacsám!
ja igen és 105 ezer hogy egy ötöst alkudhass :P
haliho!
heh, ahogy fatertom meglatta mit vettem (mukika mitojat) aszonta hogy hagyjam a picsaba inkabb vesz egy ujat mert nemakar hullazsakban latni =)
szoval eladó,de csak egyben. nekem nem sürgős.szolnokon van,ha érdekel eljössz ennyi :p
ha kell par kép tudok késziteni. ha meg kérdés van msn. (remélem tudok valaszolni nemvagyok nagy moci guru)
flashbence@hotmail.com
üdv
Töltöttél már le service manualt?Abba benne van!Jelnek pedig lenni kéne rajta.. Akkor elözöleg hogy rakták volna össze?Keress ilyen kis be ütött pontokat a fogas kerekeken!Nézd meg még egyszer!Ha tényleg nincs rajta akkor nem tom....
helo skacok! Léci segítsetek nekem! hogy kell belőni a kiegyenlítő tengelyt? nincs rajta jel:S és így nem tudok vele mit kezdeni és ráz mint állat. előre is köszi
hát amint meg lesz mehetünk pár 100 km et :D , én szólni akartam csak nem voltál ithon barátnéd ezt mondta legalábbia:)
És pár alaktrészt eladhattál volna nekem belőle Amugy Mo-n miért Nincs Mito Clubb?:O
Eladtad a motort és nem szóltál?Ennyiért megvettem volna én is!
Az ajándék ülést is eladtad?
Nemn szép dolog mert más lehet hasznosíthatta volna
Idővel felteszek egy vidit:D
ha nem akarod 1edül járatni szólj!
és meg lesz a z én szép gtr em:) és jeee :D és kapok hozzá shoy csizmát kabit keszűt gatyát :D tiszta jó