Miután kiszedted nem volt gond a szilentekkel,én attól félek szétmennek a koruk miatt,mert öregek,bár ezt lehet már pont tőled kérdeztem Komplett szilent szettet honnan lehet szerezni?
Fogsz egy bronz rudat és kitartóan adod neki 1 kilos kalapáccsal!Azért bronzot mert az nem bassza szét
a tengely végét mert ha mondjuk egy szelepszárral esel neki akkor annak a tengelynek vége mire kijön!
Nekem is nehezen jött ki!
Ha van 7 kilód akkor abból már nagyon szép használt gépeket kapsz,ennek ugyan valszeg semmi baja nem lesz remélhetőleg,de ki tudja mennyit veszítenek az árukból 2-3 év alatt,hiába új tuti többet buksz vele,mint egy nagyon jó használton(szvsz) Írd be keresőbe a 700 limitet és keresgélj!
személy szerint én sco nak örülnék a legjobban és akor még láthatnám egyben mielőt szét bontjátok ha ő venné meg naj sajnálom hogy erre a sorsra fog jutni pedig simán rendbe lehet szedni csak idő kel hozá és némi zseton szegény ke jah és mielőt kérdezitek egyes mito 160-as pollini henger és dugatyú jah és ha sco veszi akor neki adom a fejidomot oda mert még várni kell mire kész lesz assztmondta a juhász mert visza rakják a plexit vagy mitom én! :d sco vedd meg te gyorsan :d megérdemled nem vok buzi :) de sokat segített nekem
hát :d ez jó kör volt én azért adtam el egészben mert nem akartam hogy alkatrészként végezze:( nekem nagy terveim voltak vele de ezt mondtam is neked hogy egészben akaro látni a moci mind1 a tied azt csinalsz vele amit akarsz de jobb is ha csak egy 125 öst veszel mert ezzel tuti megpusztulnál ha oda té psz neki... nekme se sokon multak a repülések néha csak mondjuk én eéőtte vezttem nagyob mocit is :) csak a mito 7-8 ezernél elkezd nagyon rakoncátlan leni az az egészben a legjobb szerintem nah jó srácok azért szeretném tudni kihez kerül a mito vagy az alkatrészek ez számomra lelki ügy is hozzám nőt a kis rút kis kacsám!
haliho!
heh, ahogy fatertom meglatta mit vettem (mukika mitojat) aszonta hogy hagyjam a picsaba inkabb vesz egy ujat mert nemakar hullazsakban latni =)
szoval eladó,de csak egyben. nekem nem sürgős.szolnokon van,ha érdekel eljössz ennyi :p
ha kell par kép tudok késziteni. ha meg kérdés van msn. (remélem tudok valaszolni nemvagyok nagy moci guru)
flashbence@hotmail.com
üdv
Töltöttél már le service manualt?Abba benne van!Jelnek pedig lenni kéne rajta.. Akkor elözöleg hogy rakták volna össze?Keress ilyen kis be ütött pontokat a fogas kerekeken!Nézd meg még egyszer!Ha tényleg nincs rajta akkor nem tom....
helo skacok! Léci segítsetek nekem! hogy kell belőni a kiegyenlítő tengelyt? nincs rajta jel:S és így nem tudok vele mit kezdeni és ráz mint állat. előre is köszi
Vegyél egy uj villát..
a tengely végét mert ha mondjuk egy szelepszárral esel neki akkor annak a tengelynek vége mire kijön!
Nekem is nehezen jött ki!
Nézd meg meg van-e még a srácnak.
heh, ahogy fatertom meglatta mit vettem (mukika mitojat) aszonta hogy hagyjam a picsaba inkabb vesz egy ujat mert nemakar hullazsakban latni =)
szoval eladó,de csak egyben. nekem nem sürgős.szolnokon van,ha érdekel eljössz ennyi :p
ha kell par kép tudok késziteni. ha meg kérdés van msn. (remélem tudok valaszolni nemvagyok nagy moci guru)
flashbence@hotmail.com
üdv
Az ajándék ülést is eladtad?
Nemn szép dolog mert más lehet hasznosíthatta volna