Fasza lett a motorom. Még csak 150km van az új dugóban, de már most jól érezhetően erősebb, mint volt. Egyetlen egyszer forgattam 7e fölé, de összehasonlíthatatlan azzal, amilyen volt. A dugócsere előtt 110 alatt nem lehett használni 7.-ben, mert meg akart halni, most meg szépen 60-nal is el lehet vele menni, és szépen felgyorsul kis fordulatról is. Szóval roppant boldog vagyok!
Szeva. Szerintem nem megy power szeleped. Nekem ugyanezt csinálta: alsóbb fokozatokban ki tudtam forgatni, de 4.től fölfelé már nem forgott 8 fölé. Ha ráadod a gyújtást, akkor nyitja csukja a szelepet az elektronika? Nekem a bovent húzgálta szépen, de a szelepet meg sem tudta mozdítani. Totál be volt "gyógyulva". Szóval én ilyen irányban nézelődnék.
Letenyénél ki,Szlovénián át,mi úgy mentünk,de azért remélem Isztria lesz nem vmi Dubrovnik táv
Lesz veletek "kísérő"? Őszintén bevallom én egyedül nem merném vállalni
Sziasztok! Keresek Cagiva Mito (1992) Power szelepet! A henger felső része körül van, nekem csak az a reteszelő izé lenne a legfontosabb de valszeg. érdekelne ha vki csak egybe adná! Várom az e-maileket! doornbos@freestart.hu
de r