Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel mérjem meg toló mérő elég pontos hozzá? :s nem tudom elvinni esztergályos múhelybe:(
OKOK
Méretnek is kell lenni rajta, Vertexen mindig van, email meg az adatlapomon. De az igazi az lenne ha meg tudnád méretni a hengert pontosan mekkora és ahhoz való illesztett dugót tenni bele. (Én 5 századra javaslom)
NAH hali leírtam ami a dugómon van ez egy vertex dugó és ez volt ráírva: 07-10 13835 üdv és előre is köszi telefon számod estleg email címed?
jó jó csak rohanás az életem azt állandóan csak gyorsan írok és kész :D
Hy mennyiért akarsz motort venni ?ugy érdeklődésképpen
csak tanúlj már meg végre írni
Sokszor azt gondolom,hogy Tuning vagy álnévvel
Nem kell neked fekete inkább?
wá fasza lesz hátsó ülésem scoefield angyon kösznöm neked !
hali figy akor péntek 8 kor lurdy háznál tali? és elviszem az ülést ő teló számod meg tod adni vay ms : mukika009@hotmail.com üdv
figyi haveromnak vagy egy innen a fórumról mito a neve övé eladó rendszámos friss festés teljes motorgenerál óta 2500km-t ment.... hibátlan tökéletes állapot minden működik rajta... sztem 300ért odaadja de az alatt biztos nem.. azt tényleg megéri venni ha költségmentes motort akarsz... megbeszéled vele elmész megnézed a motort én garantálom hogy el is fogod vinni... polini dob van rajta nagyon odabaszós a hangja is!
komolytalan címet miért vettetek komolyan
Bármi Áronné u?
Budapesten lakom vazzeg és aki elöbb jön érte azé az ülés!
Szal Ferodo Platinum fékbetétek senkinek sem kellenek?
Köszönom válaszod.

Mostmár szinte biztos hogy megpróbálok venni egyet, de kb milyen árban érdemes venni hogy ne legyen szarráhajtva és ne kelljen minden hónapban szervízbe vinni?
Nekem sajnos az túl drága, meg látatlanba, kipróbálatlanul megvenni velamit, hát nemis tudom...azért ez már nem kevés pénz...
ZsóóótiRS- madmax89@freemail.hu
Mitogeri- balatonmotors@hotmail.com
Mindkettő msn cím, lehet h ez az emailjük is...
Nem, Dusnok!
www.bandithelmets.com

Van itt minden...
300 Euro postaköltséggel, ha jól olvastam (73000Ft)
Huh ez a sisak odacsap rendesen, de nekem ebből a fehér tetszik nagyon, mennyi kb 60-65 ?
Bolvári Gábor? Dunaújvárosi ?
két betű van benne egyik M másik N annyira régi meg nem lehet
Apropó: AKKSI!
Többünknek probléma (nekem csak volt), hogy esti menet után, (ha megy a világítás,) nem viszi el az akksi az önindítót, csak zizeg valami, mint egy óriás szöcske.

Mérjetek akksi feszültéséget, mert valószínű, hogy az
INDÍTÓMOTOR öreg! Szedjétek szét, pucoljátok ki. Nekem ezek után semmi baja nincs, szal kb vettem potyára egy akksit (és a régit a boltban hagytam...mondjuk annyira nem bánom.)

Itt estére amúgy rajzanak a motorosok, mint nappal a darazsak... Mindenki fel akar frissülni és tolják rövidnadrágba, mint ahogy én is... Dehát még asszem nem találták fel a hűthető ruhát, mert ugye fűthető az már van (kb 120e ft-ért...)
legalábbis az apriliáknál így van... de sztem a cagivánál is.
az alvázszám 10.karakterje mutatja meg, asszem olasz abc szerint kell haladni 1980tól (az 1980 az A). a W az 98as évj azt tom!.
hello

nem tudjátok hogy az alváz vagy motorszámból hogy lehetne megtudni az évjáratot?
Ha már a sisakokról esett szó:
Ez a brutál! Nekem egy ilyen lesz (egyszer- )